Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Hain retkibusaan Motonetistä "parasta laatua" olevat kärjet, merkki Bosch (made in Brazil), ja toiset varalle. Molemmissa ne pyöreät kosketuspinnat osuvat toisiinsa vain kauimmaisesta reunasta. Vanhoissa piikittyneissä kärjissä (sama merkki), kuten muistaakseni aina ennenkin, nuo osat ovat olleet kiinni-asennossa tasaisesti koko pinnaltaan. Tyhmä kysymys: Rupeanko vääntelemään noita samansuuntaisiksi tai vienkö takaisin ja vaihdan halpoihin suorempiin - vai onko mitään väliä, että ovat vinossa...?
 3. Nuokin saat vaihdettua mustapohjaisiin ja kun tilaat vielä ilman reikiä, saat itse porata reiät oikeisiin kohtiin.
 4. Today
 5. Juu nää tuli hoidettua kuntoon jo viime päivityksen yhteydessä. Myös hiljalleen paineet läpi päästävä paineensäädin on hieman ärsyttävä ominaisuus maalatessa. Harrastekäytössä paineilmanlämpö on myös sellainen mikä haittaa olellisesti, varsinkin pienemmillä kompuroilla. Eli jos vesi on kuumana höyrynä niin ei se tartu vedeneroittimeen niin helposti.
 6. Onhan sekin mahdollista että vaikka laatikossa lukisikin oikein ei välttämättä sisältö vastaa laatikkoa. Mittaamalla saa varmuuden ja samalla saa todettua onko se anturi paskana. Ja täältö löytyi taulukko mihin anturin näyttämää voi verrata oikean lämpötilan suhteessa. https://vdo-webshop.nl/en/temperature-sensors/433-vdo-oil-temperature-sender-150c-m14.html
 7. Juu kyllä, on vdo:n anturi sekä mittari. Anturi ihan uusi.
 8. Ihan yleinen kommentti tähän. Harrastajan kannattaa pistää rahansa ennemmin kunnon öljyn ja veden erottimeen. Ruiskulla pärjää halvemmallakin, mikään ei vituta enempää kun pilalle mennyt maalaus parin vesi tai öljytipan takia. Valumat saa aina myllyttämällä pois kunhan maalia on tarpeeksi.
 9. Jos on VDO:n mittari, niin pitäisi siihen käydä VDO:n anturi ja niitä taas loytyy vaikka aircooled.fi:stä. Itsellä on kyseinen mittari ja öljynlämpöanturi öljynpaineventtiilin tulpan paikalle. Testasin ennen asennusta kiehuvalla vedellä ja oikein näytti.
 10. Tällainen tuli myös mieleen eli ns.väärä anturi/mittari yhdistelmä. Se että, mistä sitten löytää oikeanlaisen anturin tuohon mittariin voi olla jo haastavampi homma?
 11. Tämä tuli taas myyntiin. Hintaa 1000€ sisältää pullon jossa leimaa 2023 saakka
 12. Jorrman postaukseen liittyen: https://www.icollector.com/Transformers-Autobot-Landmine-Assault-Vehicle-Sector-7_i8580930
 13. Olisko nyt kumminkin sellanen fiba niin urbaanilla aikaisemmin kuin tässäkin että sen anturin vastusalue ei täsmää mittarin vastusalueeseen. Öljymittarin anturi muuttaa vastusarvoaan lämmetessään. Eli anturin toiminnan saa testattua myös ilman mittaria mittaamalla vastusta kylmänä ja lämpimänä yleismittarilla. Ja se sun testi että mittari nousi tappiin kun maadoitit johdon osottaisi että mittarissa ja sen johdotuksissa ei pitäisi olla vikaa. Edit: Nopealla googlaamisella vdo:n 50-150 C mittarit pitäisi toimia 322,8-18,6 Ohmia alueella. Luonnollisesti jos anturi näyttää kone lämpimänä jotain muuta tämän alueen ulkopuolelta niin silloin mittari ei näytä oikein. Niin ja jos haluat mittarin toiminnan testata anturin päästä ilman varsinaista anturia niin lyö 100 Ohm vastus (maksaa muutaman sentin elektroniikkaliikkeissä) mittarille menevän johdon ja maan väliin niin mittarin pitäisi nousta mitta-alueelle.
 14. Käyn vielä tuon paikallisen maaliliikkeen tarjontaa katsomassa kun mahdollinen varaosasaanti olisi samalla helpompaa, mutta ei näissä nyt kauheasti mitään rikkoontuvaa/kuluvaa edes ole. Mutta tällähetkellä tuo devilbiss flg5 näyttäisi varteenotettavalta vaihtoehdolta.
 15. https://huutokaupat.com/1354601
 16. Jos nämä eivät itse tee, niin tietävät varmaan pääkaupunkiseudulta tekijöitä? http://www.kaasutinexpertti.fi/ https://www.moposport.fi/
 17. Jos tarkotat linkittämääni kaaviota. Ei se ole kuin maadoitus, joka liitetty koriin mittarin vasemmalla puolella.
 18. Parikin opelin löytyy, osoitteen tiiät
 19. Oolrait, katotaan. Kiitti vinkistä
 20. Yesterday
 21. Kuvassa näkyy se ihme maaluuppi päättyen kahta kautta pyyhkijän moottoriin.Tutkin vielä sen kun näytti yksi liitin olevan vammainen.
 22. En mä jaksa uskoa että anturissa ois se vika.. Mutta ei näihin meikäläisen uskonasioihin ole luottamista ku raamattua ei tule näpelöityä, enemminkin peltitölkki pingoa.. kokeile sillä tikulla..
 23. Saan kaverilta huomenna öljytikkuanturin lainaksi, sillä luulis selviävän onko vika anturissa vai mittarissa
 24. Kato Opel forumilta f astran tanko . Maksavat n.50€ ja siihen säkönen pumppu vaikka g astrasta n.50€.
 25. Mulla on ylimääräinen tommonen öljypohjaan tuleva anturi, voisin kokeilla sitä veden keittimen kanssa ottaen ne piuhat siitä ö-tikkuanturista.. Mittari ehjä kyllä, mutta mulla ei koskaan toiminut sieltä ö-pohjasta.. se ainakin kertoo jottain tuosta maatoituksesta
 26. Juu olen , ajelin puol tuntia äsken, luulis jo nousevan sillä ajolla ja testailin sen jälkeen heti. Outo homma kun mittari kuitenkin reagoi virtaan kun sen laittaa päälle kuten painemittarikin.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...