Jump to content

Anpu

Members
  • Posts

    854
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anpu

  1. On 3/25/2019 at 12:08 PM, metake said:

     


    Hep, täältä ilmoittautuu yksi emoji16.png

    Teoriassahan toi paperitiiviste on turha, o-renkaan pitäisi hoitaa tiivistys niin että öljy ei koskaan pääse paperitiivisteeseen saakka kannen ja jarrukilven väliin, paperitiiviste on vain varmistus jos o-rengas ei pidä. Tän päivän tiivisteseteissä vaan tuppaa olemaan niin ruokottoman huonolaatuiset o-renkaat että niillä ei ole edes edellytyksiä saada tota tiiviiksi. CSP:n sarjoissa on ollut hyvät o-renkaat, tai sitten o-rengas kaupasta hakee kunnolliset.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

     

    Niin ja ja o-rengas ei tiivisty jos vetarin mutteri ei ole momentissa.

  2. Asut ilmeisesti omakotialueella, naapureillahan ei ole kuin omalla pihallaan loukutus oikeus ja kissa oppii yleensä kerrasta loukkuun joutumisesta joten hirveesti en kantaisi murhetta naapuri uhasta. Panta kaulaan ja sirut kuntoon ja varautuu muutaman kympin löytöeläin maksuihin.

  3. -65

    Osaisko joku kertoa saapiko vaihdesiirtäjän tangot asennettua ilman, että pitäisi vaihteisto irrottaa? Tankojen välissä on liitoskappele, mutta onko siellä laatikon päässä samanlainen kuin kuplassa?

    Ainakin -65 meni etukautta, sai tosin käyttää hieman hauista.

  4. Ei tässä tapauksessa, vaihdoin uuden päädyn ja vakion lätkämailan (paikoillaan oli muokattu lätkämaila hitsaamalla vahvistettu ja pää levitetty, myös siirtäjän päät hitsattu ettei väärään väliin luiskahtaminen ole mahdollista).

  5. Lootagurut hoi! Kuplan aski tekee seuraavaa 1,3,4 toimii hyvin, pakki menee päälle muttei tule pois kuin ykkösen kautta runnomalla. Kakkosen vetää päälle menee myös pakki päälle tulee pois normaalisti. Pakin kun käyttää päälle jää päälle kaikkialla muulla paitsi kakkosella, tällöin kakkonen toimii normaalisti. Kun kakkosen työntää vapaalle niin löytyy pakki. Pakki on siis päällä aina kepin ollessa vapaa asennossa. Miten on mahdollista?

×
×
  • Create New...