Jump to content

juujoo

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by juujoo

 1. Kaasutinvivustosta voisit heittää kuvaa, kiitos.... p.045 183 8336
 2. Ilman laturia kaasarisydeemi irroitettu, ajosta poistettu virikoneen vaihdon takia. Hae ilmaiseksi pois tallin nurkasta tampereelta. Puh.0400 670 191 puhelin numero toimii tämän vuoden loppuun.
 3. Mitähän toi penkitys mahtaa maksaa?
 4. Eilen renkaita selatessani Rengas Onlinesta meinasin pudota tuoliltani kun näin omaan autooni sopivien renkaiden hinnan. 225x50x17 halvin oli 25 €uroa kpl ja noin 7 €uron nousulla vähän nimekkäimpiin renkaisiin. Töissä ollessani aloin heti kirjoittaa tilausta vähän kalliimmista ( contit ) 50 €uroa kpl mutta, perkule luottokortti oli kotona. Kotiin päästyäni aloin uudelleen käsittelemään asiaa mutta, kuinkas kävikään hinnat olivat pompsahtaneet n. kolminkertaisiksi ja luultavasti normaaliin hintoihin... Kyllä niin mieleni pahoitin. Olisi kiva tietää mistä moinen johtui? ....osaako kukaan arvata..... Ps. ohessa kuva jonka ehdin tulostaa ennen nousua. renkas.pdf
 5. Kameleontti kupla on taas myynnissä netti autossa ! Muistaako kukaan oliko tässä isompi kone aiemmin kuin nyt?
 6. Onpa sitä muillakin, meikäpojaalla jo vuodesta -87 grasshopperi...
 7. Jooop.. palanut se oli, potikassa näkyi pari palamis kuplaa joten sisällä oli oikosessa jotain. (virtoja ei ollut jätetty päälle). Joku muu asia oli syynä... Uudella eri valmistajan (pelottavasti saman näköinen) pelasi ja päästiin BSD:ssa näyttämään eräälle RS octaaviukselle taivaan merkit....
 8. Onko halpis kärjettömän sytkän taipumus hajota muutaman sadan kilometrin jälkeen. Pienillä kierroksilla käy, mutta kun antaa lisää jenkaa niin alkaa röpeltämään? Aiemmin pelas kuin kello.
 9. Ostin t-paidan ja painatin kuvan siihen....
 10. juujoo

  Aaautsss..

  https://www.avk.fi/sivut/detail.asp?id=192445&lang=fi
 11. Tämmöttii kuultiin tehdyksi imukanavalle ja hevosvoimat kasvoi. En oikein päässyt jyvälle, mutta poikittaisia uria, poimuja tai jotain jota kutsuttiin ilmalaakeroinniksi ( googlella ei löytänyt aiheeseen sopivaa ). Onko kukaan muu kuullut moisesta?
 12. Keetana, ei oo vanhaksi.... jne. eihän toi tullut taas mieleen...KIITOS
 13. Joku on laittanut Hervottomat imuventtiilit ja tuosta imuventtiilin reunasta on 2 mm kannen tasopintaan. Jos deck on n.1.5 mm ja venakolot männissä n. 1.5 mm ( nokan nosto 10.2mm ) niin joutuisi laittamaan ainakin 5 mm prikkoja ettei vena osu mäntään. Mitä tehdä, ja alastaroonkin tekis mieli?
 14. Nokkaakselin nosto 10.2 mm, aukeaako venttiili 1:1 keinuilla 10.2 milliä?
 15. 1:ltä eteenpäin ilman kytkintä.....?
 16. Speed day ja eka kerta stripillä. Ei lähde niin ei lähde, pomppii pykälä pois päältä ja ravistaa kun syötävä lähdössä. Nyt olisi kiva saada oikeat lootan ja moottorin tuennan ohjeet pulman selvittäneiltä "heepoilta" ensi vuotta silmällä pitäen. Toki oli siellä muitakin joilla ei (teko)hampaat tahtoneet pysyä suussa.... kiihdytettäessä... Ps. loppunopeus 137km/h, nuhapumppuko?
 17. Voikos mutka rataa kokeilla urtsien seassa kypärä päässä ja rullavyöt kireellä ilmavokella?
 18. tässä...http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... RT&lang=en
×
×
 • Create New...