Jump to content

sinttis

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Ajoneuvot
    -73 Kupla

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0408470847

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sinttis's Achievements

  1. As21 merkintä lohkon kyljessä. Laturinjalan alla kierrätys merkki ja uusi stanssi ab? Sylinterin sisähalkaisija 77. Takakannakepaikat löytyy. En tiedä onko auottu moottoria jälkeenpäin. Onkohan 64 iskulla? Sylinterin päät ns. Kauluksella. Onko ollut 69 iskulla 77mm sarjoja?
  2. -72 vuoden näyttäis numeroiden perusteella olevan. Vilkut ylhäällä ja isot takavalot. Samaan aikaan on varmaan runko muuttunut kuin korikin? Ettei ole mitään "sekasikiöö" vanhemmalla rungolla ja uudempi kori?
  3. Onko varhais ja myöhäis pallokeulan rungossa eroja? Omasta myöhäis palliksesta on leikelty takarunko vääntösauvojen edestä irti ja hyödynnetty ilmeisesti jokkikseen aikoinaan. Kysymys kuuluukin sopiiko varhais ja myöhäis pallokeulan rungot ristiin? Ps. Jos purkuautoja kanta-hämeen alueella, niin saa laittaa viestiä.
  4. Nyt koitettu 70 suuttimilla, eikä vieläkään. 30 kurkut näytti olevan. En ainakaan ole huomannut alipainelähtöä, tarttee katsoa tarkemmin. Kaasua pumpatessa jää hetkeks käymään tyhjää mutta sitte tuntuu, että tyhjäkäyntipiiri tippuu pois pelistä ja sammuu.
  5. Ei vaan löydy vikaa. 92x69 kone ja 45drla keskellä, tyhjäkäyntiä ei millään. Tyhjäkäyntisuuttimet taitaa olla 55-60. Koneesta ei tarkempaa tietoa. Kaasari putsattu useempaan kertaan ja imuvuotoja ei ole havaittu. Sytkäosat on tarkastettu ja 009 jakaja. Kaasarin takana oleva "lisäryyppy" tai mikä lie, päällä saa jonkun näköisen tyhjäkäynnin muttei kauaa ja rupee bensa haisemaan. Tyhjäkäyntiruuvien säätäminenkään ei tunnu vaikuttavan miltein ollenkaan. Tarpeeks kierroksia ja tasakaasulla pysyy, mutta heti kun poljin ylös, laskee tyhjäkäynti kun lehmän häntä. Kaasuläpän akselin säätöruuvilla saa tyhjäkäyntiä mutta silloin kierrokset laskee hitaasti ja hetken päästä taas sammuu. Prkl
  6. Kiertokangen yläpään holkin vaihto? vanha holkki pois, uus tilalle, öljyreikien poraus? sen jälkeen holkkien hoonaus? onko minkä hintasta koneistamoilla?
  7. Kannet 40 ja 35.5 venttiileillä. Kanavat työstetty, samoin palotila. Palotilat hyvät, että niistä ei tilaa enään saa, ellei siistimisellä saa edes vähää. Bensan saannista vastaa 45drla:t. Tarkotus ois full flow suodattimella ja erillinen öljynjäähdytin laipalla vakio jäähdyttäjän paikalta, ellei sitten laita suodattimen jälkeen jäähdytintä. Kansista löytyy kuva "Dekkikorkeusongelma/pohdinta" osiossa. Englen w130 nokkaa nyt olen ajatellut tuohon kokoonpanoon. Katu kuplaan olis tulossa, eli kestävä kone cruisailuun, ja eiköhän sitä vois käydä tapahtumissa kiihdyttelemässä.
  8. 98 olis tarkoitus ajaa. Onko yhtälö tuhoontuomittu? E85 tuntuu niin omalta maailmalta etten haluis tätä konetta siihen sotkea.
  9. Taidan koittaa 11.03 puristuksilla w130 nokkaa. Palotilat kansista silottaa ja männät jättää rauhaan. Tuntuu vaan toi puristussuhde korjealta katuautoon?
  10. Tarkotus ois rakentaa katukone. Laakeritku saa hyppysiin niin pääsee kattoon mihin kohtaan dekki asettuu. Tarkotuksena ois 1.4. Mielummin myöhään ajoon, kun ennen juhannusta talliin :D. Onko jollain ollut w130 82x92 koneessa? Onko hyvä nokka katuautoon.
  11. Jos w-130 nokka ja valmistaja ilmoittaa puristussuhteeksi 10-10.5 ja kolmubus.fi laskuri näyttäis koneen puristussuhteeksi 11.03. Onko ongelmia? Vai koneistutanko mäntiin palotilaa puristussuhteen laskemiseksi?
  12. Paljonkohan mahlen 92 männissä on tavaraa laessa?
  13. Tarvis palotilaa kasvattaa n.5cc, n.45cc -> n.50cc. Mistäs kohtaa sitä tavaraa kantsis ottaa pois?. omaan silmään palotilat hyvännäköset.
  14. Tai tarttee nyt kattoo mihin kohtaan dekki osuu kun saa lohkoon rojut sisään. Hirveesti ei viitti konetta levittää. Onko tietoa mihin kohtaan dekki sattuis osumaan 82iskulla ja pitkäiskusen putket (luultavasti. Kuinka korkea "b" mäntä on?). Lohkon pinnasta ei muistaakseni ole lastua otettu. Ja vakio kiertokanget.
×
×
  • Create New...