Jump to content

type1

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Somero
  • Ajoneuvot
    - VW All Star -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

type1's Achievements

  1. Muutamia kuvia Wappuajelulta. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.664843416995789.1073741861.247004275446374&type=1
  2. Somerolta on niin piiitkä matka Poriin että jäätiin Raumalle välietappiin... tulossa ollaan kun emäntä saa vanhan Rauman putiikit syynättyä.
  3. "Volkkari Kaikki Tähti" ryhmä kurvaa paikalle kun saadaan tältä viikolta taksvärkit suoritettua. See you soon..............
  4. Vaimo hankki harrastepelin Siikarannan tapaamisen jälkimainingeissa. Perheen kalusto lisääntyi taas yhdellä ja varpajaiset vietettiin täysin kahdestaan Rauman Vanhassa kellarissa.
  5. Torstaina aamulaivalla Turkusesta ja Sigtunaan ekaksi yöksi.
  6. Siivoaminen ja osien irroittaminen palliksesta aloitettu. Raadonhakureissulla metiköstä löytynyt takapuskuri hiekkapuhallettiin kokeeksi olisiko vielä pelastettavissa. Yllätti kuinka hyvin säilynyt kanervikossa parikymmentä vuotta.
  7. IRS-luovuttaja todennäköisesti viimeisellä matkalla. Toiminut metsureiden liikkuvana taukotupana.
  8. Älkää nyt niitä Forecoita kyttäilkö. Pistätte koneet tulille ja Hovimäkeen juhlimaan. Ouppenit vielä hyvässä muistissa. Lupas ja uhkas kaikkea vanhoista mummoista lähtien. Tossa olis se Bug-Runiin kolme vuotta sitten hankittu katos ekaa kertaa tänään pystyssä. Pistetään junat viereen parkkiin ja pidetään kristilliset iltamat...... no iltamat ainakin :)
  9. Sääennuste petraa koko ajan. Suurimmat vesisateet ennustettu Sunnuntaille..... vielä kun pilvenkuvat siirtyvät pois niin a vot
  10. Katto etenee yön pimeydessä :) Koivuvaneriin sipastu musta kuultolakka. Jatkoskohdissa harjattua alumiinia olevat "kynnyslistat"
  11. Takapenkin pinta valmistui tänään. Rungon joutuupi maalaamaan hiukan tummemmaksi.
  12. Talvi meni ja mitään ei tapahtunut. Katsastusreissulla kone huohotti pannuhuoneeseen kunnon sekasotkun, öljyä jokapuolella. Tööttäsin koneeseen STP:n Engine FLushin ja puoli tuntia pintakaasulla pöristen, öljyt ulos, STP:n lisäaine plus öljy sisään ja suodatin vaihtaen. Tais olla männänrengas ollut pitempään jumissa koska hikoilut koneesta väheni ja huohotin pysyy kuivana Eipä olisi uskonut kokeilematta että koneen sisäpesu toimii/kannattaa. Samaan väliin normi huollot, konehuone maalaten ja loput pellit sipastiin maaliin myös. Päävirta ja pari latauspistoketta asennettu. Kattopaneelit ja tukirangat toivon mukaan huomenna pitkälti kunnossa. Takapenkkien verhoilu aloitettu mutta verhoilija (kauniimpi osapuoli) kielsi keskeneräisen julkaisemisen.
  13. juuh....tai oikeastaan ei :) Mut olis se komiaa jos sais tommosen noista kahdesta raadosta kasattua.
  14. Löytyipä taas metsästä puhkottu Kastenwagen. Runkopalkit kesti trukkipiikeillä nostamisen mutta muuten on rapea "metsävahvero"
  15. jarivaanari jarivaanari on kaikkien kaveri.......................Teiden tukko. Mitäs sitten, koomakämppä vielä perään vai Teijo-talo pyörillä :) Kuvasta päätelleen on aika messevä löytö. Täytyy poiketa kattomaan tai oikeastaan voisit matkailla sillä Someron puolelle. On sen verran tuskaiset muistot edellisestä Kosken reissusta, oli hyvät juhlat! ! ! !
×
×
  • Create New...