Jump to content

oldis

Members
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu
 • Ajoneuvot
  T1'56 & T3'65

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Käsittääkseni ei sovi, voit vertailla osia vaikka Eurocarbin sivuilta.
 2. L 329 tummaa metallinhohto harmaata vastaava PPG Ditzler koodi on yllä olevan taulukon mukaan 31901 jos tämä auttaisi oikean sävyn metsästyksessä. Väri oli käytössä vain avomallissa. Alla L 329 värin alkuperäinen kaava jossa 60.8 osaa alumiinia ja 38.2 osaa mustaa. Saman niminen väri löytyy myös vm.1942 Cadillacista ja se näytti olevan paljon vaaleampi.
 3. Ostetaan kuvien mukaiset CB painekoteloiden kannet, tarjoa viestillä. CB osanumerot 7616 ja 7615 tai vastaavan kokoiset jossa lähdöt vaakaan tai yläviistoon päädyistä.
 4. Ostetaan hyväkuntoinen suodatinjalallinen öljypumppu 3-niittiselle nokalle, suodatinjalan malli tulee olla sellainen joka mahtuu paikoilleen vakioäänenvaimentimen kanssa 1600cc koneeseen. Älä tarjoa uusia kun tiedän kyllä mistä näitä voi tarvittaessa hankkia. Yhteystiedot profiilissa.
 5. Onkos uusissa idoissa 2- vai 3 progressioreikää? Jos kolme niin tyhjäkäyntiä voisi koittaa tiputtaa 60 tai 55.
 6. Ei ole kokemusta tuosta mutta bongasin Mikko K:n linkittämästä 1303S erikoiskaupasta tämän näköisen setin.
 7. Ainakin AC:lla on hyllyssä letkua ja tiivistekumia.
 8. Usein pakokaasun käry kabiinissa johtuu vuotavista lämmönvaihtimien ja äänenvaimentimen välisistä liitoksista. Lämmönvaihtimiin on saatavilla myös hitsattavat korjauspalat jos asia ei korjaannu uudella klemmari ja tiivistesarjalla.
 9. Forssun nokkaluettelosta voi koittaa etsiä mittauksiin sopivaa nokkaa. Nokan saa myös monesti selvitettyä irroittamalla öljypumpun jonka jälkeen nokan päästä voi löytyä vinkki mikä keppi siellä on sisällä. Korkeilla puristuksilla on varmasti ollut tarkoitus saada kone toimimaan tuolla kireähköllä nokalla mutta nuo 9,4 puristukset on kyllä liian suuret normaaliin katukäyttöön jos käytössä ei ole öljyn lisäjäähdytystä.
 10. Viime vuoden kesälomia polteltu tehokkaasti talllilla ja enää muutama kone niputtamatta. Koneitten lisäksi boonuksena 1303S jarrupäivitys lähipäivinä.
 11. Tervetuloa kylään DWL tallille Raivaajantielle. Ruiskusäätöihin löytyy varmasti apuja.
 12. Joensuun Moottorikoneistamo Oy Hinta tänään, lohkon runkolinjan koneistus 74,60eur. Laatu priimaa, kaulat ja laippa tismalleen mitoissaan.
 13. Päivitystä tähän. Annoin polttomaalarin valita sopivan sävyn ja lopputulos miellyttää ainakin omaa silmää.
 14. Pystyn tarvittaessa todentamaan mainitut mitat Carrilloista sekä 912 vakioveiveistä tallilla.
 15. 912 mittoja jotka on otettu aftermarket veivien spekseistä: Center to center length 136mm Big end diameter 57mm Small end diameter 22mm
×
×
 • Create New...