Jump to content

pko

Members
  • Posts

    182
  • Joined

Profile Information

  • Paikkakunta
    Askola
  • Ajoneuvot
    T1-65

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pko's Achievements

  1. Saaduilla ohjeilla säätö onnistui hyvin joten kiitoksia neuvoista. Kyllä täältä sentään voi luottaa saavansa apuja tarvittaessa. Oli kuin kivireki ennen nostoa ylöspäin,kaikki pienetkin töppyrät iski pahasti autoon. Nyt on huomattavasti mukavampi kun joustaakin.
  2. Laitan tähän jatkoksi,kun samaa asiaa. Kenelläkään tiedossa/tarjota kuplalle säilytystilaa talvikaudeksi. Sijainti mielellään aika lähellä Askolaan joka on Porvoon ja Mäntsälän välissä. Hinta olisi ihan hyvä tietää myös,jos sellainen löytyisi.
  3. Jollakin varmaan hyvät ohjeet löytyy tuollaisen akselin ylös/alas säätämiseen. Olisi tarkoitus hieman nostaa keulaa,mutta en tiedä onko tuossa joku tietty järjestys noiden pulttien kanssa miten se tapahtuu. Aiemmissa kuplissani ei ole ollut säädettävää keulaa,niin ei ole mitään kokemusta noista. Saattaisi olla rautalankaversio paikallaan,ettei tule ikäviä yllätyksiä. Kiitos!
  4. Tämmösellä mennään tästä eteenpäin. Jos jollain tietoa kyseisen auton liikkeistä ajalta ennen minua,saa laittaa juttua.
  5. Mulla on tuon näköisessä telineessä rimat mitoilla leveys 28mm paksuus 9mm ja pituus 1003mm alareunastaan terävä ja yläreuna pyöristetty.
  6. Kupla tänään katsastettu,ei ollut huomauttamista.
  7. Periaatteessa kyllä,moottori hajosi(kone alko kolisemaan)ilmeisesti lopullisesti. Nythän tässä ei ole enää ongelmaa,on vain auto ilman moottoria toistaiseksi. Mietinnässä että ottaako ja purkaa ton vai hommaako kokonaan toisen. Näytti olevan tuolla myynti osiolla myytävänä ainaskin yksi pienellä vaivalla laitettava motti.
  8. pko

    Glunk glunk

    Voi olla pyöränpultitkin löysällä,kokemuksesta kirjoitan. Iskarin yläpään kiinnityspultti oli omassani löysällä takana kuskinpuolella,piti pientä kuvailemaasi ääntä.
  9. pko

    Ahistaako?

    Hajosi moottori kuplasta,kuumeni ja alkoi kolista. Kotiin ajoin pienen jäähdyttelyn jälkeen,mutta vaikuttaa että on ajot ajeltu tälle kesälle.
  10. Teatteri reissulla heinolassa 29.07.2015 bongasin sieltä takapihalta tollasen.
  11. Pitäiskös toi kone nyt sitten avata ja tutkia vaurioita vai laittaa vaan uusi pumppu ja menoksi.
  12. En tiedä kuuluuko tänne,mutta laitan kumminkin. Kaivelin romuja,niin tuli tuollainen vastaan laatikon pohjalta. Mistäköhän kulkineesta kyseinen kaasutin on ja olisikohan vielä käyttöä nykyään. Siinä visailu kysymyksiä lauantai-illan ratoksi.
  13. Tollasen paketin ostin huutonetistä keväällä 28€ postikuluineen,oli febi merkiltään. Paketti näytti aika vanhalta,mutta osat oli ihan uusia.
  14. Millähän konstilla ton pumpun saa irti tuolta,ei tunnu kotikonstein lähtevän mihinkään. Onkohan ainut keino tilata tuolta tollanen härveli? Kuuluko ton rattaanpään olla tuon näköinen vai onkos siinä tapahtunut jotakin murtumista,molemmin puolin samanlaiset kirkkaat jäljet niinkun olis haukattu. Mikähän pumppu kyseessä,kun pitäs tilata uusi tämän tilalle. Hammasosuuden pituus 26mm ja akselin halkaisija 14mm,nokasta ei tällä hetkellä tietoa onko 3 vai 4 niittinen ennenkun saa pumpun irti. Öljypumpun ulosvetäjä Sopii kaikkiin VW-öljypumppuihin. Til.no € Hinta Tuote 1915 10.80 Kpl Öljypumpun ulosvetäjä
×
×
  • Create New...