Jump to content

VW:t

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by VW:t

 1. Todennäköisesti minulta löytyy, mutta vasta ensiviikolla Helsingistä. Tarvittaessa löytyy myös 1kpl käyttämätön orginaali lämpunpesimen suutin.
 2. Lähempänä kesää löytyy hki:stä, jos et aikaisemmin löydä.
 3. VW:t

  Romurauta

  Meneekö tyhjät kuplan lohkot ja kannet alumiinina á1€/kg ?
 4. VW:t

  Romurauta

  Mikähän on tämän kevään rautaromun hinta (joutuuko maksamaan, hakevatko ilmaiseksi vai saako jopa euroja) ?
 5. Kyllä nuo hinnat jossakin vaiheessa tasaantuu. Tässäkin asiassa pätee kysynnän ja tarjonnan laki. Bussejakin suomi pullollaan joten ei kiirettä vielä kannata pitää. Syksyä kohden tarjonta yleensä lisääntyy huomattavasti.
 6. VW:t

  Romurauta

  Onko joku laskeskellut kuinka paljon saa esim. kuplasta kun sen purkaa ja lajittelee? Kuplahan on melkein pelkkää peltiä ja ns.alumiinia. Ja saahan siitä ainakin sen 200/500e kupongin.
 7. Nyt kannattaa siivota talli ja hukata kaikki alumiini (lohkot, kannet, männät ym.) jos näistä saa romuttamolla n.0.8-1/kg.
 8. Eihän 6kg ole edes kevyt.
 9. Joku harrastaja voisi sen pelastaa takaisin suomeen,kerätä kolehdin tai ostaa kimpassa vielä kun saa edullisesti.
 10. Vastaus "metake":lle : Yhteenvetona voi todeta jos haluaa "yleistää" on se kateellisuus, valitettavasti. Sitä vain yritetään peittää kaikenmoisilla selityksillä.
 11. 1.Voiko joku olla niin isänmaan petturi että toisi ruottista tänne näitä "aihioita" ? Ei sitä koskaan tiedä vaikka niistä tarttuisi jotakin sopimatonta meidän "suomi" volsuihin :) Pitäisi varmaan sulkea tämä aihe kun näytti osuvan niin arkaan paikkaan. Anteeksi kovasti. Yritän olla ensi kerralla vähän varovaisempi. 2. Löytyykö jostakin "netistä" tilastoa mikä on tämän hetkinen määrä rekisterissä olevia ilma-volkkareita verrattuna vaikka v.2004 ?
 12. Ja puoli vuorokautta myöhemmin pitäs haalia romuja lisää: Olen edelleen sitä mieltä että pidetään autot ja aihiot Suomessa, ja tuodaan vaikka lisää ulkomailta. Lisääntyy valinnan vapaus harrastaa erilaisia malleja, jopa usempaa autoa kerralla. Ei tarvitse ottaa ½ omakotitalon verran lainaa, jos haluaa harrastaa jotain juniksen paksaa tms. BTW. Ei tuo esimerkinkään auto mikään helmi ollut, myyntiin sen takia koska olisi pian vaatinut isompaa remonttia. Harmi ettei Suomen palkoilla ole varaa pitää noita rajojen sisäpuolella. Ehkäpä siinä on yksi syy miksi ei valmiit autot mene täällä kaupaksi, koska kaikilla on jo nurkat ja naapurien & tuttavien ladot raatoja, anteeksi 'aihioita'... Pitäisiköhän "tipin" mennä jatkamaan se keskeneräinen koulu kun jäi tuo luetun ymmärtäminen vähän vähemmälle. Se taitaa olla yksi syy kun kaikki tuntuu olevan sinua vastaan. En minä ainakaan ole ketään käskenyt "autoja" myymään ulkomaille vaan ne "raadot" joita jokaisen takapiha on pullollaan ja jotka odottaa prässiä. Sitten nauretaan brittien touhuille ja ihmetellään kun hinnat on kovia. Ei tässä ole tarkoitus olla harrastusta vastaan vaan sen puolesta myös muualla kuin suomessa. Asioita ei pidä ottaa niin vakavasti tai sitä pääsee vielä "lääkekuurille".
 13. Kyllä ne tuntuu loppuvan kun näitä kommenteja lukee mutta metsissä säilyy ikuisuuden ... Ympärivuotisessa liikenteestä olevat kyllä kadonnut aika tehokkaasti.
 14. 1. Mitäköhän ihmeellistä näissä suomen "raadoissa" on että niitä ei saisi myydä ulkomaille mutta ulkomaalaisia saa kyllä tänne tuoda ? Saavat kyllä mieluummin mädäntyä sinne ähtärin ladon taakse josta sitten joku yrittää etsiä edes pientä suht koht ehjää palaa. Mukavampi siitäkin "raadosta" olisi lukea jostakin lehdestä tai netistä suomi historiasta. Tällä tuhoamisvimmalla täällä suomessa itketään kuitenkin muutaman vuoden päästä kun ei ole enään kuplia pitkin metsiköitä niin kuin oli silloin hyvään aikaan. Pintä osaa kuitenkaan näistä prässikuntoisista säilytetään kuivassa tai lämpöisessä paikassa. 2. Onko "suomalainen" todella näin kateellinen kansa ? Jos ei minulla niin ei muillakaan ...
 15. Muutaman vuoden päästä alkaa niiden päivät joilla on hyvät aihiot ja varaosat tallessa. -romut on prässätty tai muuten vaan mädäntynyt pois eli tarjonta vähenee. -uusien kuplien valmistus lopetettu joten valmistuserät pienenee ja hinta nousee. -karvakäsienkin palkkavaatimukset nousee joten hinta nousee. -ulkomaalaisten aihiot ja osat jo lähes loppuneet joten alkaa suomalaistenkin edullinen tarjonta kiinnostaa eli tarjonta vähenee. -raaka-aineiden ja kuljetusten hinnat nousevat ja taas osien hinnat nousee. -harrastajat eivät romuistaan luovu jos vaikka omaan tai tulevaan projektiin tarvitsisi 100v. päästä eli ei tarjontaa. -kauppiaat tarvitsevat isommat katteet koska palkat ja vuokrat nousseet eli hinta nousee. Invest in precious metal .... VW
 16. -kauppaan tarvitaan kaksi osapuolta -ei se ole hölmö joka pyytää vaan se joka maksaa
 17. Ei niistä taida harrastajille tulla aihioita joita tälläkin hetkellä työnnetään sinne prässiin. Tälläkin palstalla on tarjottu kymmeniä kertoja jopa ilmaiseksi mutta ei kelpaa. Sillä ne hinnat saadaan juuri nousemaan kun tarjonta vähenee. Kateus se taitaa olla se suurin syy. Jos minä olen myymässä niin ei sillä ole väliä mitä ostaja sillä sen jälkeen tekee kun on rahat lyönyt ensiksi näppeihini.
 18. Miksi ihmeessäköhän porukka ei myy näitä kauppaamiaan raatoja ulkomaille vaan mieluummin antaa mädäntyä latojen takana ja sitten viedään romuttamolle ? Ei nämä raadot suomesta ihan heti lopu ja hienoja volsuja riittämiin. Ja jos joskus loppuisikin niin nämä hyvät säilyy kuitenkin. Olisi kaikkien etu.
×
×
 • Create New...