Jump to content

veewee

Members
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Seinäjoki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Huomenna olis taas Mondeolla kaffittelu -ja turinatuokiot
 2. veewee

  Ahistaako?

  Mulla oli sama ongelma viimeisen omistamani kuplan kanssa. Sen kanssa tuli harrastettua tuota moottorin irrotus/kiinnitysjumppaa melko usein ja aina sama ongelma.... ei v#tullakaan mene perille asti vaikka levy on keskitetty ja konetta pyöritelty. Ratkaisua ongelmaan en silloin ikinä keksinyt, paitsi näin jälkeenpäin herännyt aavistus epäkurantista kuslokista. Taisin jopa myydä silloin sen levyn palstan kautta jollekkin onnelliselle... Jossain vaiheessa vaihdoin levyksi muistaakseni pro-gripin ja sen kanssa moottori luisti :) sisään hienosti. Muissa kuplissani kone on mennyt "heittämällä" sisään, eikä ole aina tullut edes silmämääräistä kummemmin keskitettyä kytkintä.
 3. veewee

  Ahistaako?

  Big brother Kattooko mun vaimon lisäksi joku oikeasti tota vitun paskaa, missä känniset homot ja muutkin puolivaloilla ajavat kiljuu ja hyppii samalla kun osa henkisesti vajavaisesta ryhmästä suorittaa ryhmän henkisen tason mukaista tehtävää.
 4. Huomenna tämän kirjoituksen saa epäilemättä siirtää "ahistaako" topikkiin
 5. veewee

  VW 1300 -73

  Kappas vaan... kävin myös ilmeisesti samaa vehjettä alkukesästä katsomassa. Aika kovapeltiseltä vaikutti, ja koneessa pieni päittäisvälys. Oli maalattu uusi pinta kutakuinkin suoraan vanhan pintavärin päälle sen kummemmin pohjatöitä tekemättä, jonka johdosta hilseilee paikoitellen aika rumasti. Tein myös tarjouksen autosta, mutta enemmän olisi kuulemma pitänyt tarjota.
 6. Ootteko löytänyt jo takas kotiin:)
 7. Silti vaikutus on sama....hiiren rulla vinkuu tuskissaan ja käyttäjää vituttaa siihen malliin, että nettiharrastus jää todella vähälle.
 8. veewee

  F-cup

  Olishan se mukavaa, kun rallia ajettais lentokentällä tai jumalattoman suurella parkkiksella narusta tehdyn aidan välissä, ettei vaan tulis naarmuja autoon, eikä tarvis edes osata ajaa. Voishan sitä ajaa myös turvallisesti tolkuttoman tylsällä jokajokaradalla jokkistyyliin peräkanaa lähdöstä maaliin. Armoton jännitys päällä, että kestääkö maukan tekemä kone kokonaista 3 rinkiä;) T: Kaatofilmejä kuvaavan seurassa kiertävä. Perjantaina ja lauantaina ajettavaan Lahden historic-ralliin lähdetään kyllä ilman hanskoja ja kameraa. Tilalle otetaan riittävästi virvokkeita viihtymisen varmistamiseksi.
 9. veewee

  Ahistaako?

  :) Mikäs tässä muka ahistais. Tänään toinen kerta vuoden sisään, kun vag-tuotteesta vaihdeloota paskansi. Kyseessä eri autot, joista toisella oli ajettu 174tkm ja toisella 232tkm. Hyvä Skoda! Hyvä VW! Kaikkea saata¤an paskaa sitä ihmisille myydäänkin "laatutavarana"
 10. Hieno! Jossain vaiheessa näemmä jäänyt jonkun käsi hanskalokeroon:)
 11. veewee

  Ahistaako?

  Toivottavasti älysit kaataa viinaa suun kautta. Ei se muuten auta.
 12. Suomen kieli on välillä tavattoman vaikeaa. http://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/2533416
×
×
 • Create New...