Jump to content

claymad

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Paimio
 • Ajoneuvot
  VW Kombi 61, Kleinbus 64

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. claymad

  Dropit junikseen

  joo näillä mennään käytän koneistamolla enkä hitsaa...
 2. claymad

  Dropit junikseen

  Heh no sittenhän ne saapuu just sopivasti ennen ku korityöt on tehty 😉 no ei ny toivottavasti tulee ennen brexittiä... se oli ajatus.
 3. claymad

  Dropit junikseen

  kiitoksia vinkeistä nyt on etuakseli ja takapään irs kamat tilauksessa saa nähdä miten kauan CEllä kestää. Jarru hankinnen sitten kun on tietoa vanteista. Jos Jori löydät ohjeita niin voitko lähettää kuvan. Täytyy koittaa riittääkö bilteman prässin voima olkapaketin irroitukseen. Tällaiset ohjeet ainakin on netissä.https://www.wagenswest.com/how_to/flipping_a_spindle.php
 4. claymad

  Dropit junikseen

  Ketäs noits CSP kittejä suomessa myy? ajatus oli ostaa ne creative engineeriltä kun tilaan sieltä myös etuakselin ja irssi osat?
 5. claymad

  Dropit junikseen

  Miten kannattaisi hoitaa olka-akselien droppaus. Onko ihmiset tehneet näitä itse vai onko suomessa joku ketä näitä tekee. Netistä löytyy ohjeita, mutta mietityttää että onko todellisuudessa niin yksinkertainen ja miten on tuon lusävahvistuksen kestävyys. Eteen olen tilaamassa lisäksi CEn 4 tuumaakavennettua akselia. Toinen kysymys jarruista eli mitkä levyt kannattaisi laittaa eteen? CSPn kittiä olen nyt katsellut...
 6. Laatikko pitäisi olla 1302 tai 1303 kuplasta että käy irssitykseen. Ei ole tulossa mihinkään mörkökoneeseen mutta luotettava pitäisi olla... eka vw tämä on joten aika hakusessa vielä joten vinkkejä otetaan vastaan. Perä välitys saisi olla melko pitkä että ei huutaisi matka-ajossa.
 7. Haussa edelleen kuplan irs vaihdelaatikko juniksen IRSsitykseen. Mieluiten toimiva/ kunnostettu.
 8. tämä setti olis siis tarkoitus hommata. https://creative-engineering.com/product/irs-kit/ mutta tosiaan listaan vielä siis palliksen taka navat tumpit ym osat. Käytännössä siis hakusessa täydellinen palliksen taka-akseli napoineen ja jarruineen.
 9. Juniksen irssitykseen olisi haussa toimiva irs kuplan (68 ->) vaihdelaatikko ja cv nivel. pallokeulan (68->) cv nivel ja pitkät (476mm) vetarit Nämä löytyi jo... varhaispallokeulan (68-69) takajarruasetelma rumpuineen 205 jaolla. Nämä löytyi jo ... tässä vielä CE:n lista 68 and up Bug IRS transmission, 1 pr 68-79 bay bus CV joints, 1 Pr 1968 & Up Bug CV Joints, 1 pr 476mm Long 1968-79 Bay Bus Drive Shaft and 1 Pr 1968-69 Bay Bus 205 Pcd Hubs Inc Drums
 10. claymad

  Repsu, 61 junis projekti

  pikku hiljaa etenee.
 11. claymad

  Repsu, 61 junis projekti

  Hieman edistystä.
 12. claymad

  Repsu, 61 junis projekti

  askarreltu takapään osia. Samalla päätin vaihtaa runkopalkit kun vanhat oli täynnä tavaraa ja paikkaillakin olis pitänyt.
 13. claymad

  Repsu, 61 junis projekti

  Eilen saapui Autocraftin peltitilaus. Ensi silmäyksellä näyttää varsin asiallisilta pelleiltä. Saa sitten nähdä miten istuu paikoilleen.
 14. claymad

  Repsu, 61 junis projekti

  tälle projektille ei ole liiemmin aikaa riittänyt, mutta onpahan nyt ainakin hyvä kaatopukki rakennettu ja rapsuteltu pyöräkoteloita. Aika pienellä hommalla pääsee ainakin etuosan suhteen.
 15. claymad

  Bussi Sauvosta

  Hienoa että tuli pois maatumasta :)
×