Jump to content

claymad

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Paimio
 • Ajoneuvot
  VW Kombi 61, Kleinbus 64

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. joo toi se varmaan olis. Toinen vaihtoehto on si toi selaled wax red ja beige grey mikä toi on tainnut ollakin... siitäkin vois tulla aika maukas kromilla höystettynä.
 2. kiitos, noista väreistä on hyvä lähtee noita sävyä etsimään eli grey l345 ja pearl white l87 vois tosiaan olla aika lähellä..
 3. vähän tiukille meni mut onneks ehti ennen...
 4. Tulihan ne CE osat 7viikon odotuksen ja 5 kyselyn jälkeen. Nyt olisi osat takapään irssitykseen ja kavennettu etuakseli.
 5. Osaisiko joku sanoa värikoodeista, kun hyvä vaihtoehto bussilleni olisi kuvan mukainen Mouse Grey Peal White, mutta onkohan tuo kuvan väri oikeasti tuo. Sillä sitten googlettamalla tuo Mouse Grey saattaa näyttää myös tältä, joka kuvissa näyttää aivan eri sävyltä.
 6. Kiitoksia kuvista ja vinkeistä eiköhän näillä päästä eteenpäin.
 7. Tätä projektia ollaan hiljalleen parsittu kasaa. Simpukka on nyt nostettu ja odottelee vielä kulmavahvikkeita. Samoin myös pitkittäis palkit alkaa olla ehjiä. Alustaan on hommattu taakse IRS palikat ja eteen odotetaan CEn kavennettua akselia.
 8. Olisiko tästä Olan yläpäähän olisi kuitenkin hyvä tehdä kierteytys ja sitoa paketti varalta pultilla. Ameriikan Joet jättää tämän yleensä tekemättä jossain kuvia/ ohjeita mihin tuo kierteytys pitäisi tehdä?
 9. joo näillä mennään käytän koneistamolla enkä hitsaa...
 10. Heh no sittenhän ne saapuu just sopivasti ennen ku korityöt on tehty 😉 no ei ny toivottavasti tulee ennen brexittiä... se oli ajatus.
 11. kiitoksia vinkeistä nyt on etuakseli ja takapään irs kamat tilauksessa saa nähdä miten kauan CEllä kestää. Jarru hankinnen sitten kun on tietoa vanteista. Jos Jori löydät ohjeita niin voitko lähettää kuvan. Täytyy koittaa riittääkö bilteman prässin voima olkapaketin irroitukseen. Tällaiset ohjeet ainakin on netissä.https://www.wagenswest.com/how_to/flipping_a_spindle.php
 12. Ketäs noits CSP kittejä suomessa myy? ajatus oli ostaa ne creative engineeriltä kun tilaan sieltä myös etuakselin ja irssi osat?
 13. Miten kannattaisi hoitaa olka-akselien droppaus. Onko ihmiset tehneet näitä itse vai onko suomessa joku ketä näitä tekee. Netistä löytyy ohjeita, mutta mietityttää että onko todellisuudessa niin yksinkertainen ja miten on tuon lusävahvistuksen kestävyys. Eteen olen tilaamassa lisäksi CEn 4 tuumaakavennettua akselia. Toinen kysymys jarruista eli mitkä levyt kannattaisi laittaa eteen? CSPn kittiä olen nyt katsellut...
 14. Laatikko pitäisi olla 1302 tai 1303 kuplasta että käy irssitykseen. Ei ole tulossa mihinkään mörkökoneeseen mutta luotettava pitäisi olla... eka vw tämä on joten aika hakusessa vielä joten vinkkejä otetaan vastaan. Perä välitys saisi olla melko pitkä että ei huutaisi matka-ajossa.
 15. Haussa edelleen kuplan irs vaihdelaatikko juniksen IRSsitykseen. Mieluiten toimiva/ kunnostettu.
×
×
 • Create New...