Jump to content

Miwa

Members
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Kastenwagen 1957 ja New Beetle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nyt olis hyvä Eriba Familia 1966 kaupan. Vaunu on täysin rempattu. Lisätiedon nettikaravaanista https://www.nettikaravaani.com/hymer/eriba-nova/1517642 Tällä palstalla on kattava topikki vaunun kunnostuksesta. https://volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/11587-lehtolan-karavaani-vaunu-eriba-familia-66/?tab=comments#comment-136183 Hintapyynti 7500€ Tampereella sijaitsee. nollaneljäsataa 94o1o7 Mika
 2. Tarkempaa tietoa tapahtumista löytyy FVWA sivustolta.
 3. Myynnissä kaks pystärin ovee. 20€ kpl Tampereella sijaitsee ja parhaiten tavoittaa puhelimella nollaneljäsataa 94o1o7
 4. Kauhavaa on kyselty mutta valitettavasti hinnoittelivat radan silleen että ilman suuria sponsseja ei FVWA pelimerkit riitä tai jos kaikki siihen tuhlataan niin sit se on muista tahtumista ja jaoksilta pois mikä ei oo taas toiminnan kannalta hyvä idea. Räyskälänkin hinnoittelu politiikka ja huono asfaltti sulkee sen pois laskusta. Kiikala os sijainniltaa hyvä ja edukas tapahtuman järjestelyyn... Katotaan ny mitä saadaan aikaseks ja viime BSD volkkari kävijämäärällä se menee tappiolla eli tarvis saada harrastajia liikkeelle.
 5. BSD ollaan nyt hallituksen kanssa koitettu saada järjestettyä vuodelle 2019. Ongelmana on kunnon ratojen puute ja sit kun tai jos semmoinen löytyy niin hinnat on jotain tähtitieteellisiä ja yhdistyksellä ei oikeen pelimerkit riitä semmoiseen. Kunnon sponssin kun saisi jostain niin sit vois olla mahdollistakin oikeella kiihdytys radalla. Olisi hieno järjestää BSD jollain hienolla radalla ja tehdä siitä isompi/monipuolisempi. Ollaan kyselty useimmaltakin radalta tilannetta ja hintoja. Lentokenttä pohjaiselle kiihdyttelylle se taitaa nyt kääntyä ja sitä tässä nyt selvitellään. Kiihdytys tapahtumia on kesällä tosi paljon ja BSD sovittaminen sinne sekaan tekee oman haasteensa ettei tulis päällekkäin jonkun muun kanssa. Mut koitetaan tehä ja kaikki apu harrastelijolta on tarpeen. Mika W
 6. Miwa

  Bug in Finn 2019

  Joo paluu Ruovedelle on totta :) BIF 2018 jämillä sai niin risuja ja ruusujakin. Jäsenistöö kuultiin asiassa ja eniten haluttiin takaisin Ruovedelle ja siltä pohjalta alettiin heidän kanssa neuvotella asiasta. Vuoden poissaolo Ruovedeltä teki hyvää. Haapasaaren kanssa saatiin sovittua edukkaammat majoitushinnat mitä meillä oli vuonna 2017 siellä. Samalla lupasivat haapasaaresta paremmat palvelut ja niistä on nyt tarjouspaperissa mustaa valkoisella. Nyt ruvetaan hallituksen kanssa rakentamaan tapahtuman sisältöö ja toivotaan että saadaan hyvä tapahtuma aikaiseksi.
 7. Paikka oli ruovedellä jees mutta joka vuosi huonontuneet palvelut, noussut hinnoittelu, etukäteis maksut ja paikan pitäjän haluttomuus neuvotella hinnoista/palveluista. Jäseniltä saatu palaute paikasta oli huonoa.
 8. Jos jollain on tietoo paikasta ja ideoita mihin tämmön lössi vw hörhöjä mahtuu niin ehdotuksia otetaan aina vastaan. Tosin muutamat seikat pitää ottaa huomioon. - Mökkejä tai muuta majoitus kapasiteettia oltava riittävästi ainakin 200 henkilölle. - Teltta ja automajoitus paikkoja ainakin 200-300 autolle/teltalle. - Ravintola palvelut (aamupaloja käy vuosittain syömässä noin 500 henkilöä) - Isot saunat - Lapsille leikkipaikat (BIF:n kävijöistä on joka vuosi yli sata lapsia) - Riittävästi vesoja ja suihkuja (noin 700 henkilön käyttöön riittävät) - Sijainti Pirkanmaa, Keski-Suomi ja Etelä-Pohjanmaan aluella että on keskeisellä paikalla suomessa. - Sit muut mitä toiveissa on ollut Järvi, Ruohikko pohja, ilmastoidut mökit, ilmastoidut ravintolat, keittiöt, tasainen alue ja jne... Ehdotuksia kuunnellaan voi laittaa suoraan puheenjohtaja@fvwa.fi tai hallitus@fvwa.fi
 9. Suuri kiitos kaikille osallistujille ja erityisesti tapahtuman järjestelyissä mukana olleille. Tapahtuma sujui hyvin ja kävijöitä kävi runsaasti. Tarkkaa kävijämäärää ei olla keretty laskeen nyt on hallitus väellä "kesäloma" järjestely hommista, mutta noin samoissa kävijämäärissä ollaan kun edellisvuosina. Palautetta tapahtumasta kuunnellaan ja sen verta voin sanoo että kuumuudelle ei FVWA:n väki voi mitään nyt on hei kesä. Aamupalat oli mielestäni hyvät ja kattavat ja siihen sen verta että joka paikassa on erilainen aamiainen että ei voi verrata suoraan toiseenpaikkaan ja hei olihan tää jäsenille ilmainen.
 10. Tervetuloa kaikki Pirkanmaalle nauttiin kesäisestä kelistä ja hienosta tapahtumasta.
 11. Miwa

  FVWA Tapahtumat 2018

  Tuo flyeri on painettu ennen kun Sipoon tapahtumasta tuli tieto.
 12. Miwa

  FVWA Tapahtumat 2018

  Ei oo FVWA:n järkkäämänä mutta mikäli porukkaa löytyy niin BSD ajanotosta vastannut riverside cruisers on lupautunut tekemään volkkareille omat luokat heidän omiin kisoihin.
 13. Pirkanmaalta on lähtiöitä sekä Keski-Suomesta ja Sauna LT tulee Ilmajoelta kans. Ke iltana lähetään hesasta iltalaivalla ja Su iltalaivalla takas. Oli puhetta että ajeltais pikku teitä torstaina torppiin päin kun ei oo kiirettä.
×
×
 • Create New...