Jump to content

Miwa

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Kastenwagen 1957 ja New Beetle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaikki tervetulleita viettämään hienoa syksyistä viikonloppua. Tuttuun tapaan taas majoittautuminen ilmaista omissa autoissa, vaunuissa ja teltoissa.
 2. Itellä mulla on satajet mut se maksaa sen 600€. Tota devilbistä kehuin sillä kun se on tuossa Tanhiksen laittamassa hintaluokassa hyvä laatuinen. Juu niin on merkkejä paljon ja joku tykkää toisesta ja joku toinen taas toisesta. Ite oon kans maalannut paljon ihan bilteman ruiskulla näyttää olevan aika lailla satajetin kopio ja hyvin sekin toimii sen kerran tai kaks mut sit kandee jo heittää menee. Hintaakin sillä niin vähän että ei haittaa vaikka nakkais roskikseen joka käytön jälkeen.
 3. https://www.nettivari.fi/devilbiss- Noita devilbiss ruiskuja on yks tuttu maalari käyttäny ja kehu.
 4. 50 kilsaa juniksen alla olleet renkaat. käytännössä uudet. oli itelle liian pienet. Kantavuus riittää junikseen. hinta 180€ ja Tampereelta löytyy. nollaneljäsataa 94o1o7 tavoittaa Lisätietoja ja kuvia alla olevasta linkistä. https://www.nettivaraosa.com/rengassarjat/2723355
 5. Mustalahdessa kerättiin porukkaa kasaan josta cruisailtiin yli 10 auton letkassa Niihaman majalle kahville ja simalle.
 6. https://www.nettikaravaani.com/hymer/eriba-nova/1517642
 7. Tarkempaa tietoa tapahtumista löytyy FVWA sivustolta.
 8. Myynnissä kaks pystärin ovee. 20€ kpl Tampereella sijaitsee ja parhaiten tavoittaa puhelimella nollaneljäsataa 94o1o7
 9. Kauhavaa on kyselty mutta valitettavasti hinnoittelivat radan silleen että ilman suuria sponsseja ei FVWA pelimerkit riitä tai jos kaikki siihen tuhlataan niin sit se on muista tahtumista ja jaoksilta pois mikä ei oo taas toiminnan kannalta hyvä idea. Räyskälänkin hinnoittelu politiikka ja huono asfaltti sulkee sen pois laskusta. Kiikala os sijainniltaa hyvä ja edukas tapahtuman järjestelyyn... Katotaan ny mitä saadaan aikaseks ja viime BSD volkkari kävijämäärällä se menee tappiolla eli tarvis saada harrastajia liikkeelle.
 10. BSD ollaan nyt hallituksen kanssa koitettu saada järjestettyä vuodelle 2019. Ongelmana on kunnon ratojen puute ja sit kun tai jos semmoinen löytyy niin hinnat on jotain tähtitieteellisiä ja yhdistyksellä ei oikeen pelimerkit riitä semmoiseen. Kunnon sponssin kun saisi jostain niin sit vois olla mahdollistakin oikeella kiihdytys radalla. Olisi hieno järjestää BSD jollain hienolla radalla ja tehdä siitä isompi/monipuolisempi. Ollaan kyselty useimmaltakin radalta tilannetta ja hintoja. Lentokenttä pohjaiselle kiihdyttelylle se taitaa nyt kääntyä ja sitä tässä nyt selvitellään. Kiihdytys tapahtumia on kesällä tosi paljon ja BSD sovittaminen sinne sekaan tekee oman haasteensa ettei tulis päällekkäin jonkun muun kanssa. Mut koitetaan tehä ja kaikki apu harrastelijolta on tarpeen. Mika W
 11. Miwa

  Bug in Finn 2019

  Joo paluu Ruovedelle on totta :) BIF 2018 jämillä sai niin risuja ja ruusujakin. Jäsenistöö kuultiin asiassa ja eniten haluttiin takaisin Ruovedelle ja siltä pohjalta alettiin heidän kanssa neuvotella asiasta. Vuoden poissaolo Ruovedeltä teki hyvää. Haapasaaren kanssa saatiin sovittua edukkaammat majoitushinnat mitä meillä oli vuonna 2017 siellä. Samalla lupasivat haapasaaresta paremmat palvelut ja niistä on nyt tarjouspaperissa mustaa valkoisella. Nyt ruvetaan hallituksen kanssa rakentamaan tapahtuman sisältöö ja toivotaan että saadaan hyvä tapahtuma aikaiseksi.
×
×
 • Create New...