Jump to content

Miwa

Members
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Miwa

  1. Kiitos kaikille osallistujille. Oli mukava nähdä VW tuttuja pitkän ja synkän korona talven jälkeen. Mikäli AVI ja koronatilanne sallii koitetaan järjestää suunnitellusti Picnic, kesätapahtuma ja syystapahtuma normaalisti. Näistä ilmoitellaan lähemmin ja päivämäärät löytyy -> https://www.fvwa.fi/tapahtumat/
  2. Vappuajelu voidaan tänä vuonna totettaa AVI:ta saadun luvan mukaisesti. Lähtö tapahtuu Lauantaina 1.5 klo 12:00 Kolmenkulman ABC:tä (Rounionkatu 140, 37150 Nokia) ja sieltä ajellaan nokian läpi letkassa Otamukseen https://www.otamus.fi (Otamussillantie 65, 38420 Sastamala). Lähdethän ajeluun vain terveenä ja voimassa olevia korona ohjeita noudattaen. Kaikki tervetulleita. Pirkanmaan volkkariharrastajat Ry
  3. Viikko enään odoteltava. Kauden viimeinen VW tapahtuma on käsillä. Kaikki tervetuloa. Kaikkille osallistujille yllätyslahja ja paras leiri / mökki valaistus palkitaan. Pe - Saunat 19-22:00 - Kilinäkisa 21:00 -> La - Leiri valaistuksen palkitseminen 14:00 - Saunat 19-22:00 Su - Kotiinlähtö
  4. Syyskauden avaus #3 järjestetään monille tutussa paikassa Ruoveden haapasaaressa. Ohjelmassa mm. saunomista, leirien paras valaistus palkitaan ja jne.. Jokainen tapahtumaan tulija saa yllätys lahjan. Ruovesi tarjoa taas harrastaja ystävällisen hinnoittelun tapahtumaan. 4 hlön mökki 150€/viikonloppu 6 hlön mökki 210€/viikonloppu 8 hlön mökki 300€/viikonloppu Autopaikka sähköllä 30€/viikonloppu. Haapasaaressa olisi mahdollisuus ruokailuun (Mikäli on tarpeeksi syöjiä), jonka pitäjät tekevät. Tarjolla olisi pyttipannua (sisältää makkaraa ja kebab-lihaa) hintaan 7€/annos,
  5. Taas siirrytään talvikauden viikko tapaamisiin Kekkosentien nesteelle (Kekkosentie 28, 33500 Tampere) keskiviikkoisin klo 17-> Kaikki tervetulleita Mika Wallenius Pirkanmaan volkkariharrastajat Ry.
  6. To-Pe majoitus 15€/vrk jo Torstaina tulijoille. Torstaina ei saunaa. Muistakaa ilmoittaa tulevanne VW tapahtumaan niin saatte tapahtuman sovitun hinnoittelun.
  7. Juu niin on yhteyttä vaan uuteen pitäjään niin kun ekassa postauksessakin lukee. ruovesi.camping@gmail.com Sähköposti on tällä hetkellä ainoa millä voi varata. Päivitän tietoja heti kun saadaan Haapasaaren uus puhelinnumero ja nettisivut tietoon.
  8. Kesätapahtuma #4 on Ruoveden Haapasaaressa 3-5.7.2020! Uusien pitäjien avaama Haapasaaren lomakylä ja Pirkanmaan volkkariharrastajat toivottaa kaikki tervetulleiksi Ruovedelle. Haapasaari tarjoa meille majoitusta seuraavasti: - Autopaikka/Vaunupaikka tms. 40€/viikonloppu Pe-Su, sisältää sähkön sekä saunan - Telttapaikka 20€/viikonloppu Pe-Su, sisältää sähkön sekä saunan - Tilaussauna 20€/h Lomamökit (näissä siis WC ja sauna): 4 hlö 150€/vrk 6 hlö220€/vrk 8 hlö300€/vrk Lomamökkien hinnat vuorokausihintoja, auto- ja telttapaikat viikonloppuhintoja. www.ruovesicamping.fi/ Mökkien varaukset sähköpostilla toistaiseksi ruovesi.camping@gmail.com Ilmoittakaa mökki varauksen yhteydessä että tulette vw tapahtumaan. Ohjelma: Pe Majoittuminen alkaa Saunat Karaokee mutterissa. La iltapäivällä lapsille ohjelmaa Cruisinki Arpajaiset ja palkintogaala Kilinäkisa Sauna Ilta ohjelmaa? Tarkentuu vielä lähiaikoina. Su Kotiin lähtö Kesätapahtuma #4 järjestetään korona-rajoitteiden mukaisesti, joten tulethan tapahtumaan vain terveenä! - Ethän tule tapahtumaan jos sairastut tai sinulla on oireita sairastumisesta. - Muistathan välttää lähikontakteja ja pitää 1-2m turvavälin. - Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta. - Yskithän/aivastathan kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Tapahtuma järjestetään THL:n ja AVI:n ohjeistuksen mukaisesti. Jos sairastut tapahtuman aikana tai jälkeen, on sinulla velvollisuus ilmoittaa siitä tapahtumajärjestäjille. Tieto välitetään terveysviranomaisille, jotka päättävät tietojen pohjalta mahdollisista karanteenitoimista. Viranomaisohjeistukset voivat muuttua vielä ennen tapahtumaa, joten päivitämme ohjelmaa ym sivuillemme koronatilanteen mukaisesti. Tervetuloa! https://www.facebook.com/events/549751125714276/
  9. Tampereen väki kiittää ja kumartaa kaikki kävijöitä ja myyjiä. Ens vuonna taas Tammikuussa uudestaan. Tervetuloa!
  10. Tervetuloa! Ite oon pakannut tölkillisen tavaraa myyntiin ja toivon löytäväni projekteihin tarvittavat osat muilta myyjiltä.
  11. Joko on VW osat kerätty kasaan? Talvi swap #4 lähestyy. Nyt on oiva tilaisuus tulla myymään tai ostamaan VW tavaraa tai vaan moikkaamaan harrastaja kavereita. Paikalla makkaran ja kahvin myyntiä. Tervetuloa FVWA Pirkanmaan volkkariharrastajat
  12. Taas Tammikuussa Talviswap #4. Myyntipaikat ilmaisia. Kahvia ja makkaraa myydään tapahtumassa. Ajokorkeus halliin 2,1m!
  13. Pikkujouluja vietetään ja vuoden jaos pokaalia saunotetaan Sappeessa Sappeenvuorentie 200 36450 Salmentaka, Pälkäne 30.11-1.12.2019. Mökki Honkasappee13b. Mökillä ajanviettoa ja saunontaa. Tämä siis 10hlö mökki jossa voi myös majoittua. Pieni osallistumismaksu 20€/majoittuja tai 10€/iltakävijä maksun voi suorittaa paikan päällä käteisellä ta kortilla. Illalla halukkaille ruokailu omakustanteisesti huippu ravintolassa. Illan kruunaa esiintymislavalla UNIKLUBI. Jokainen voisi tuoda esim n.5€ pikku paketin tuomaan joulumieltä. 🙂 Tervetuloa! Ilmoittautumiset pirkanmaanvolkkariharrastajat@fvwa.fi ilmoita montako henkilöä osallistuu ja jäättekö yöksi vai ilta käynnille. Näin saadaan pikku tarjoilut riittämään. Tervetuloa!
  14. Ohjelma Perjantai n.klo 18:00-20:00 Naisten sauna ja palju n.klo 20:15-21:15 Miesten sauna ja palju n.klo 21:30 → Grilli nuotiolla valkea ja jotain pientä ohjelmaa Lauantai n.klo 09:00-10:30 Aamupala n.klo 11:30 → Ruokailu n.klo 13:00 → Kruising n.klo 15:00 → kilpailuja n.klo 17:00 → Arpajaiset ja palkintojen jako n.klo 18:30-20:30 Miesten sauna ja palju n.klo 20:45-22:45 Naisten sauna ja palju Sunnuntai n.klo 09:00 → Aamupala n.klo 11:00 → Tapahtuma päättyy ja kaikille toivotellaan hyvää kotimatkaa.
  15. Kaikki tervetulleita viettämään hienoa syksyistä viikonloppua. Tuttuun tapaan taas majoittautuminen ja sähkö ilmaista omissa autoissa, vaunuissa ja teltoissa.
  16. Itellä mulla on satajet mut se maksaa sen 600€. Tota devilbistä kehuin sillä kun se on tuossa Tanhiksen laittamassa hintaluokassa hyvä laatuinen. Juu niin on merkkejä paljon ja joku tykkää toisesta ja joku toinen taas toisesta. Ite oon kans maalannut paljon ihan bilteman ruiskulla näyttää olevan aika lailla satajetin kopio ja hyvin sekin toimii sen kerran tai kaks mut sit kandee jo heittää menee. Hintaakin sillä niin vähän että ei haittaa vaikka nakkais roskikseen joka käytön jälkeen.
  17. https://www.nettivari.fi/devilbiss- Noita devilbiss ruiskuja on yks tuttu maalari käyttäny ja kehu.
  18. Mustalahdessa kerättiin porukkaa kasaan josta cruisailtiin yli 10 auton letkassa Niihaman majalle kahville ja simalle.
×
×
  • Create New...