Jump to content

PetriH

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Laihia
 • Ajoneuvot
  T1 -63, -64 x2,-68, -69, -70. T2 -67, -77, -78. T3 -66, -67

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.neoretro.fi/tuotteet.html?id=84/1102
 2. Ostan -74 1303 apukuskin jalkatuen. Kokeiltu asentaa kuvan mukaista peltiä, mutta nuo väkäset molemmat väärässä kohdassa. Oikea kohta olisi tuossa näiden välissä. Myöskään 60-luvun pelti jossa yksi väkänen ei sopi paikalleen. Tarve kiireisesti, että saa mattosarjan asennettua siistimmin. Tarve Laihialla
 3. On, ei sovi paksutolpan takapenkit ohuttolppaseen. Eikä toisinpäin. Itse kokeilin asentaa -65 penkit -64 autoon, ei sopinut takapenkit paikalleen. Selkänojan kiinnitykset on erilaiset ja hieman eri kohdassa kiinnitykset.
 4. Ostan -77 pallokeulaan oikean etuoven, nyt sinne on joku viritellyt vanhemmasta oven. (Vanhemmissa on erilaiset saranat). Sopii ainakin vuosimalleista 76-79.
 5. http://www.buginfo.de/typ1/1974/1200l/l20b_leuchtorange.htm Tuosta kun painat kuvan alta Innenansicht niin näkee saatavilla olleita sisutan värejä. Kaikissa maton väri todella tumma harmaa tai musta.
 6. Kysykääs www.hannulat.com:ista. Sielä löytyy bahamablau ja lichtgrau tarrat jo valmiiksi. Mistäkö tiedän, olen hänellä niitä teettänyt. Lisäksi alkuperäiset VW sytystulpat tarran. Väritarrat ovat muovipohjaiset, paperisia ei saanut.
 7. Tein tommosen ulosvetäjän niin lähti helposti.
 8. Kiitokset vastaajille, eiköhän näillä ohjeilla tuon irroitus onnistu.
 9. Miten tuo typ 3 puhallin lähtee tuosta ehjänä irti? Tuossa keskellähän on 2 reikää, joissa saattaa olla kierteet? Onko näin ja minkähän kokoiset mahtaa olla jos on?
 10. FAQ sivulla lukee kyllä näin: Mikäli mä tuon ymmärsin oikein, on hyväksyttyjä Euroopassa ja Canadassa, muttei USA:ssa kuin "Offroad-käyttöön"...
 11. Kyllä,vanteissa keskusta musta ja hopeat reunat (ainakin vuosimallissa -70) Puskurit kromiset, ilman pystykäpyjä. Etuvilkun kuoret ja tupakki-ikkunat korin väriset. tässä vielä yksi linkki joka voi kiinnostaa. Itsellä on -70 chincilla.
 12. Löytyy myös muista jakajista tämän taulukon mukaan..
 13. Yks hyvä sivu on saksalainen buginfo.de. Tässä vuoden -72 1300 värit: http://www.buginfo.de/typ1/1972/1300/farbeauswahl.htm ja kun painaa värin kohdalla weiter, niin näkee vielä millä sisustuksella väriä on saanut.
×
×
 • Create New...