Jump to content

mick

Members
 • Posts

  675
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mick's Achievements

 1. 1-kurkkuiset nurkkakaasarit hakusassa. Kardon/Solex/Brosol/Empi... Onko noita myynyt vielä jokin muukin firma ominaan..? Sarjana, eli imusarjat, vivustot, putsarit yms... BIF -17 olis tarkoitus päästä, kaarasit uupuu... Apua? mikael.holappa(ä)gmail.com
 2. Eli 1-kurkkuset nurkkakaasarit kaikkine värkkeineen(imusarjat, putsarit, vivustot) hakusassa. Solex Kardon Empi Brosol minkä nimiset nyt onkaan, ryypyllä kuitenkin sais olla. mikael.holappa[ä]gmail.com
 3. Kappas, kellään ei siis tarvetta tällaiselle vauhtikselle johon saisi isomman kytkimen?
 4. Vaihdetaan: Volkkarin 215mm vauhtipyörä, hieman ruostetta, en mitannut stefakaulaa mutta tarkoitus oli tuo joskus ottaa käyttöön omiin projekteihin. Luulen että ehjä kaikella tapaa mutta hieman ottanu pintaruostetta varastossa. Vaihdossa vastaanotetaan kevennetty ja ehjä 200mm vauhtis kuplaan, normi 4-tapitus riittää mutta ei haittaa jos sattuu olemaan 8-tappinen. Mielellään vaihto suoritetaan päikseen, mutta saa tuosta maksaa välirahaakin mullepäin jos oikein välttämättä tahtoo
 5. Joo, kyllähän se syy nyt selvisi. Juuh. Paitti läppien pultit, vai onko ne niiteillä. Näköjään yksi sellainen puuttuu... Miten on, laitanko uuden pultin lukitteen kanssa ja annan koneen olla noin? Vai voisiko olla mahdollista että sieltä olisi jotain mennyt rikki? Tai voisiko se pultti olla siellä jossain vielä jumissa, mäntään uponneena tai jotain..?
 6. Kaveri ehdotteli myös tuossa että olisi kaasari tulvinut. Tosin tuo kolina ei kauan kestänyt ja käynti palautui jotakuinkin normaaliksi. Jos kaasari olisi tulvinut, niin eikö tuo lie olisi vaikuttanut molempiin pyttyihin? Pitääpäs avata kantta jälleen... Tämä kaasarinvaihtoremppa alkoikin melkein samalla tavalla, vakiokaasarista hävis kiihdytyspumpun putki. Ja se löytyi pytystä.
 7. Eli moottori, joka on rakennettu kesällä 2011. Uudet laakerit jokapaikassa ja sitä rataa, kuluvat vaihdettu, uudet pytyt ja männät, kannet street pro2 jotka olleet ajossa viimeksi joskus 6 vuotta sitten. Aluksi oli vakiokaasari, mutta nyt myöhemmin kaasareiksi tuli 2x tupla Dellorto 36, ja oli säädöt tietenkin ihan väärin. Käretön sytty vaihtui samalla. Koneella ajettu noin 20km, jonka jälkeen jäi auto seisontaan. Nyt syksyllä puhdistin Dellortot ja laitoin paikoilleen. Seokset oli niin kaukana oikeasta, että en saanut konetta käymään. Ja aikakin loppui, joten kiikutin auton sytytyksen ja seoksen säätöön eräälle liikkeelle, jossa tarvittavat säädöt tehtiin ja dynolaputkin sain. Nyt sitten käynnistin auton, ja ajoin pätkän matkaa. Ilmanputsarit ei ole paikoillaan, ja ihmettelin kun käynti huononi. Menin katsomaan pellin alle, niin kuskinpuolen etupytyn kaasarin kurkusta tuli bensasumua, käynti huononi aina välillä ja sitten koli koli koli koli kuului moottorista. Kirosin aika runsaasti, mutta annoinpa koneen kolista siinä sen 5 sekunttia mitä se kerkesi kolista. Kolina lakkasi, käynti parani. Eli mitä ihmettä tuossa tapahtui? Voiko olla että pitkään seisseet kansien venttiilit jumitti? Vai söikö moottori jonkin oravan? Vetoja siinä koneessa tuntuu kolinan jälkeenkin vielä olevan ihan normaalisti, paitsi että välillä aina tsuppailee kaasarista.
 8. Ei taida päästä kirjoitteleen ilman tunnareita? Eikä kauheesti kiinnosta rekisteröityä kun ei ole juurikaan mielenkiintoa noihin vesikoneisiin.. http://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/5755082 Tämä selvillä ja laillisilla papereilla oleva kirppu meni aika äkkiä myyntiin. Mahtoikohan ruveta seuraava katsastus jännittämään. Nähtävästi myös myyty aika äkkiä..?
 9. Onneksi olkoon! Ja nännännää niille jotka tuntui "tietävän" mitä saa katsastettua kirppuun, hah!
 10. Eli katsoin 007 Erittäin salainen leffan, ja siinä puolivälissä pahikset ajaa rantakirpuilla rannalla. Kirppu pyörähtää "katon" kautta ympäri. Piti oikein kelata takas ja katsoa pysäytyskuva. Mikä värkki siinä moottorin takapäässä on?
 11. Erittäin hyviä neuvoja foorumilla jota seuraa aktiivisesti useampikin katsastusmies :D kaikista helpoin tapa kun ite muuttelee hieman konetta ja käy penkittää sellaset lukemat mitkä on sallittu niin ei tarvi kikkailla.. merkintä tulee omavalmistemoottorista! Tuli mieleen sellainen mitä ei toivo kellekkään, eli worst case scenario... Jos tuommosen laittomasti viritetyn auton kanssa töheltää, ja sattuu vahinko, niin kuinkahan tarkkaan sellainen tutkitaan? Ennen olin kaikessa mukana, miettimättä mitään... Nykyisin työkaverini on takonut jotain järkeä päähän. Ehkä jokin "pikku murtuma" ei olekkaan niin halpa asia jos sellainen sattuu oikeasti kohdalle... Eli joku jää alle. Tutkitaanko moottorit ja kaikki kuinka tarkkaan? Pitääkö olla kallis Porsche alla mieluummin kuin rantakirppu joka kulkee kuin Porsche? /lisäys: Mietin vain, kumpi tulee kalliimmaksi... Ostaa se 930 turbo, vai rakentaa loppuun tuo oma..?
 12. Tuo auto tais olla 1800 koneella. Onko paljonkin eroja kuplan koneeseen? VOLKSWAGEN 3D KLEINBUS 9-1800-22/2400
 13. Eli pitäs säätää sytytys, laittaa tulpanjohdot sun muuta. Eli ihan kaikkea pitäs tehdä autolle, sähköistä lähtien. Olis hyvä jos jostain löytys jonkinlainen service manual, ja mielellään suomenkielellä. Mistähän moinen löytyisi?
×
×
 • Create New...