Jump to content

Zamppa

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Salo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dynolla näytti ihan hyvältä ja nyt leimattu😅 Käsin pyöritellessä vaan tuntui liian erillaiselta keskenään.
 2. Just näin on säädetty ja sylinterit uusittu taakse. Kun poljin on sen verran painettuna että jarruttaa jonkin verran, vastus renkaasta pyrittäen vaihtelee, tätä tekee kyllä molemmin puolin, eli viittaisi rumpuihin? Voihan sen lisäksi olla myös letku osittain tukkeessa. Edessä oli letkut aivan turvonneet umpeen, piti vaihtaa letkut ja satulatkin kun oli männät niin ruostuneet kiinni.
 3. 1303 muutaman vuoden seissyt. Jarrut nyt muuten kunnostettu, mutta takajarruja ei saa ottamaan samalla voimalla kiinni. Kuskin puolen takapyörä ottaa heikommin kiinni vaikka säätää kengät ihan kiinni. Rummut hiottu puhtaaksi ja rasvat poistettu. Uria on sisällä molemmilla puolilla. Kengät oli lähes uuden näköiset niin en vaihtanut, putsasin vaan. Mitä ehdotetaan korjaukseksi? Kengät, rummut, vai voisko johtua takanakin tukkeutuneesta letkusta??
 4. Mistä löytyy samanlaisia? Nämä ilmeisesti vain uudemmissa vai sopiiko jokin muu malli samoihin kiinnityksiin?
 5. No niin, poikki ne on kierretty😖Onnistuukohan niitä poraamaan pois, vai mitä kannataisi yrittää?
 6. Kaverin -73 1303 yritän herättää henkiin ja jarrut jumissa parin vuoden seisonnan jälkeen. Etujarrut ilmeisesti Girling. Pitää ottaa satulat irti, mutta miten tän kuskin puolen saa ilmattua kun ei näy ilmausruuvia missään?? Hanttarin puolella kyllä on sisäpuolella.
 7. Minä laittelin tota jokin aika sitten uuteen kuosiin. Laatikoksi laitin Jyrängöltä ostetun rempatun laatikon jossa piti olla pitkä perä, käsittääkseni muuten normaali.
 8. Nyt livenä nähneenä pitää todeta että mieletön työmaa, hienoa työtä ja siksikin niin hieno! Iso peukku ja virtaa kintaisiin. Kadehdin näitä kavereita joiden käsissä pelti tottelee näin hienosti!
 9. Zamppa

  Ilmajouset

  Mulla oli edellisessä Kuplassa 4" kavennetussa pallonivelkeulassa Monroen ilmaiskarit edessä. Muistaakseni 4bar ok ajokorkeus, eikä ollut sen jäykempi kuin normi madallettu.
 10. Samaa olen itse suunnitellut. Mahtaakohan turbo-painekoteloiden kautta liikkua ilmaa riittävästi vaparissa? Näillä sen toteutus olisi aika helppo. Mieto stroukkeri idf:illä mulla kyseessä ja jonkun hepan vois luovuttaa jos sai mökää pienemmäksi.
 11. Huohotuslinjat näyttäis olevan auki. Oikean kannen puolelta pärskinyt vähän huohotinpurkkiin asti. Tältä puolelta myös kannesta tihkuttanut, varmaankin ventiilikopan alta. Full flow suodatin asennettu pumpun päästä letkuilla ja putsari vaaka-asennossa puskuriraudan vieressä. Putsarin tiivisteen alta öljyä tiputtanut myös. ÖP- mittaria ei ole. Öljyä roiskuttanut sen verran paljon hihniksen takaa että paineet on nousseet varmaan liiaksi? Kone on vaan muutaman tonnin ajettu mieto stroukkeri joka uusilla osilla kasattu. Voisko olla öljynpaineventtiili jumissa?
 12. Vakiopaikasta, öljyntäyttökorkin vierestä on myös letku huohotinboksiin. Toimii vissiin vähän paluulinjana myös. Tämä käsittääkseni aika yleinen tapa, mutta onko se toimiva systeemi. Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Kiiti vinkistä. Pitääkin tutkia huohotus. Venakopissa liitimet josta letkut huohotinpurkkiin joka puhallinkopan takana. Keväällä putsasin ja tsekkasin purkin, mutta olisko joku letku litistynyt.
 14. Vaihdoin hihnapyörän vakioon kun siinä syvempi ura jonka pitäisi heittää öljyt takaisin. Ei auttanut, vuoto on vaan lisääntynyt. Onko kuvassa lohkon sisällä nyt "loiskelevy"? Mitä voisi asialle tehdä konetta avaamatta. Aluksi oli öljyä vain pumpun alla ja tippui, mutta nyt roiskii jo pannuhuoneeseen... Sent from my iPhone using Tapatalk
 15. Ovaalin sain eilen leimakuntoon, valmiksihan nämä ei taida koskaan tulla. Pikkuikkunat etuoviin pitää vielä saada palautettua jossain vaiheessa ja sisusta uusiksi.
×
×
 • Create New...