Jump to content

Juna63

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Juna63

  1. Ok. Mutta tuon imusarjan tasaisen osan halkaisija on 25/30mm joten se tiivistää sitten tuota kartiomallista kaulusta
  2. Kuuluukohan tuohon 1- reikäkannen kiinteälaippaiseen valupäiseen imusarjaan rengastiiviste. Aiemmin ei ollut mutta nyt irrotuksen jälkeen tuntuu hörivän ilmaa välistä
  3. Kiitokset. Säädetty on 0,15. Eiköhän se tuohon käy hyvin
  4. Jep. Kiitos. Laitetaan tuo. Pystyykö muuten tosta numerosta päättelemään koneen ikää
  5. Pitäisi oikeat venttiilivälykset säädellä 1200 koneeseen. Onkohan 0,15 kylmänä vai jotain muuta kun on vaihtokone ja sen ikää en tiedä. Koneessa stanssi D 372358. Auttaakohan tuo nro iän määrittämisessä?
  6. Omaan bussiin upotin rullavöiden yläkiinnitykset A-pilarin sisään ja takana myös pystysuuntaiseen palkin sisään verhoilulevyjen alle. Laitoin teräslätkät pistehitsillä sisäpuolelle joihin olin hitsannut 10 mm:n mutterit kiinni. Noin tulee aika siistit ja pitäisi kestää. Etuvöiden rullat läpipultilla ja teräslätkillä lokasuojien yläosiin. Takana turvavöiden vastakappaleiden kiinnitysraudan laitoin samalla periaatteella läpipultein bensatankin eteen. Takarullat laitoin tavaratilan puolelle samalla systeemillä sisempään viistoon koripeltiin kiinni ja vastapuolen teräslätkät muttereineen sain ujutettua konehuoneen puolelta paikalleen. Keskipenkin turvavöitä en ole vielä laittanut kun se on kiinnityspisteiden suhteen vähän haastavampi homma. Tossa mun sisustassa retkeilykäyttöä ajatellen on muutama säilytyslokero katossa takana ja penkin päädyssä ja tilaa myös noiden penkkien istuinosien alla. Penkit saa levitettyä sängyiksi eli tuosta takatilasta tulee tasainen, yhtenäinen tila tavaratilan kanssa kun nuo selkänojatkin saa nostettua pois kiinnityksistään.
  7. No niin, nyt ongelma(t) selvisi. 1. tyhjäkäyntisuuttimet olivat liian suuret (52). Nyt 50:set, toimii 2. Bensanpaine oli väärä, nyt 0,25 bar, toimii (loppui myös nykiminen) Kiitos vinkeistä!
  8. Voi olla että läpätkin liiaksi auki kun ei tosiaan muuten käy tyhjää kuin avaamalla tyhjäkäyntiruuveja suuremmalle. Nimittäin on kyllä PALJON enemmän auki kuin mitä lähtökohta asennettaessa pitäisi olla. Tilasin kyllä tiivistesarjan purettavaan, originaaliin b-pumppuun kun luulen että se on laadukkaampi vaihtoehto. Eihän noista pumpuista tiedä vaikka uusi tuo brosoli onkin. Koneena on 1,7 hieman piristetty ja suuttimet on nyt ne jotka kaasareissa olivat ostettaessa, tyhjäkäynti 52 ja pää 130. Voisko olla niin että 52:set on kuitenkin liian suuret.
  9. Terve. Olen muutaman päivän taistellut kaasarien säädön kanssa. Ongelmana että kummankaan kaasarin (EMPI 34 EPC) tyhjäkäynnin seosruuvi ei toimi niinkuin pitäisi, eli kun kääntää kiinni niin koneen tulisi sammua. Nyt toiminta on päinvastainen, eli kierrokset nousee kun ruuvi on kokonaan kiinni ja kone tuntuu käyvän paremmin ja kovemmalla tyhjäkäynnillä :O Tyhjäkäynnin suuttimien vaihtokaan suurempaan ei vaikuta vaan toiminta em kaltaista. Pienempiä tyhjäkäyntisuuttimia en ole kokeillut. Voisiko bensanpaine olla niin pielessä että aiheuttaisi moisen? Kurkuistakaan ei näytä tippuvan bensaa tyhjäkäynnillä. Bensapumppuna on brassi Brosol. Läpinäkyvä bensansuodatin on kyllä usein vajaa ja käyntiinlähtöön vaaditaan usein pitkää "sahausta". Oiskohan jollakin hyvää vinkkiä
×
×
  • Create New...