Jump to content

sponge

Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere
  • Ajoneuvot
    T1 -59, T3 -62 variant

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0453237942

Recent Profile Visitors

1351 profile views

sponge's Achievements

  1. sponge

    Nettikauppa

    Ei ne siä kuitenkaa mitää tiä ja usean hengen kokemusten kautta oppimat asiat on vaan väärin, siks voi wishin kautta tilata kiinasta ohjeet. 😉
  2. Turun keskusta-westfest, onko kukaan sieltä menossa? Pitäs muutamat moottori pellit saaha kulkeen hämeenkadulta.
  3. Sit taitaa olla paras tilaa ne 4" latat. https://www.instagram.com/p/B0VGeFPBvfh/?igshid=13sdat8y3bf7a koukkukin houkuttelis, jos vaikka ens kesäks sais combicampin. Kuinkahan riskaabelia ois hitsailla palkki puskurinrautojen väliin, ei menis hyvä madallus pilalle..?
  4. Riittääkö noissa 2" droppilatoissa varat tosta paljonki alemmas? Korkeus ja auraus säädöissä kummassakin. Ite oon pohtinu 4" droppilattoja limebugilta viisysiin.
  5. Ens vklp yyöjärvelle Wake Valleyhyn! Tapahtumassa on luvassa pieniä kilpoja, kilinäkisaa unohtamatta. Tapahtuman on rento ja ei niin aikataulutettu, eli sen suurempaa ohjelma-aikataulua tapahtumassa ei ole. Vapaamuotoista ja mukavaa tekemistä järjestellään, kun se hyvältä tuntuu, parhaita näissä toki palkitaan.
  6. Tapahtuma järjestetään viime vuoden tapaan Wake Valleyssä Ylöjärvellä. Ajankohta myöskin sama edellisten vuosien tapaan, eli heinäkuun eka viikonloppu, 5.-7.7.2019. Paikanpäällä monenlaista virikettä frisbeegolfista wakeboardingiin. Wakeboarding on maksullista, mutta sitä todella kannattaa kokeilla, hauskaa se on koko rahan edestä, omakohtasella kokemuksella voin sen kertoo. Saunat seuraavasti: Pe: 18-> La 18-21 ja 22-> Saunavuorot alueen yleistä saunavuoroa, eli ei miesten ja naisten saunoja erikseen. Lauantaina siinä on tunnin yksityisvuoro ysistä kymppiin, jolloin meillä ei saunaan asiaa. Alueen pitäjä lupasi jo viime tapahtuman jälkeen lanata tiet tosi tasaseksi(n. 200m santatietä tapahtuma alueelle), katseli silloin kokkolan porukan ajokorkeuksia. 😉 Eli lässähtäneillä jousilla varustetut autot pääsee viime vuotta paremmin tontille! 😄 Tuu säkin paikanpäälle! TERVETULOA! Kuvasta kunniaa jommallekummalle Kähkösen pariskunnasta.
  7. Keskiviikkona 1.5 11:00-> Lähtö Mustalahdesta ja matkan määränpää niihaman maja.
  8. Keskiviikkona 1.5 11:00-> Lähtö Mustalahdesta ja matkan määränpää niihaman maja.
  9. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään luonnonkauniissa Wake Valleyssä Ylöjärvellä. Lisätietoja tapahtumapaikasta löytyy täältä: http://www.wakevalley.fi/ Wake Valleyssä on paljon mökkejä, joita voi vuokrata viikonlopuksi hintaan 80€/vrk. Mökki varaukset info@wakevalley.fi, ilmoittakaa osallistumisenne tapahtumaan "volkkaritapahtuma"-koodilla. Camping maksu on 10€/auto + 10€/hlö, leiriytymismaksu maksetaan paikanpäällä ja varauksia siihen ei tarvita. Tapahtuman alustavaa ohjelmaa: Sauna, yleinen pela -21 ja la 21- Volkkaristeille pelkästään. Arvontaa Kisoja/leikkejä lapsille Cruising lauantaina, käynti mahdollisesti Teivon rompetorille Bändi politiikka vielä vähän auki Lisätietoja: https://facebook.com/fvwapirkanmaanvolkkariharrastajat https://pirkanmaanvolkkariharrastajat.yhdistysavain.fi/
  10. Tiäkkö mitä teet avoVolkkarillas viikkoo ennen meidän kesätapahtumaa? Viimeistään nyt tiät! Tapahtuma järjestetään Edenin parkkipaikalla. Tapahtuma on suunnattu kaikenlaisille avovolkkareille, niin uusille kuin vanhoille, rättikatoille, sondereille, rantakirpuille, laikka-avoille, eli ihan kaikille. Kaikki Volkkarit ja volkkaristit tottakai tervetulleita paikalle! Lisätietoja: https://facebook.com/fvwapirkanmaanvolkkariharrastajat https://pirkanmaanvolkkariharrastajat.yhdistysavain.fi/
  11. Noniin! Parempi myöhään kun ei millonkaan! Pirkanmaan Volkkariharrastajien Wappuajot! Startti paikkana toimii viimevuodelta tuttu Mustalahden satama ja määränpäänä on legendaarinen Siuron Koskibaari. Lähtöaika: 1.5.2018 12:00 Reitti: Mustalahti-sepänkatu-satakunnankatu-pirkankatu-pispalanvaltatie-nokiantie-sarpatintie-nokianvaltatie-siuronvaltatie-siurontie-Siuron Koskibaari. Reitti on suoraa tietä aina pirkankadulta koskibaarille, tien nimi vaihtuu vaan matkalla,eli jos pirkankadun ja koskibaarin väliltä johonkin käännyt, oot eksyny! Lisätietoja: https://facebook.com/fvwapirkanmaanvolkkariharrastajat https://pirkanmaanvolkkariharrastajat.yhdistysavain.fi/
  12. Toista kertaa Tampereella järjestetään Talviswappi. Paikkana jälleen viime vuodelta tuttu Linnainmaan Citymarketin parkkihalli. Tapahtuma ilmainen niin myyjille kuin asiakkallekin. Tapahtuman järjestää Pirkanmaan Volkkariharrastajat ry Myyjien ilmoittautumiset allekirjoittaneelle kuvassa näkyvään numeroon.
  13. sylinteritilavuuden/kansien vaihtaminen rinnastetaan moottorin vaihtoon ja tarvii muutos katsastaa. Jos ei ole vertailtavaa moottoria niin sillon tarvii olla dyno lappu. Mutta tuskin muodostuu ongelmaa dynolappuun jos moottorin teho saa olla max rapee 100kw(kupla painaa 740kg). Luulis konttoria kiinnostavan jarrut hiukan enemmän kun toi tehoraja.
  14. Onks kellään semmosta jigiä lainata/myydä/jotain? Tossa kun noita yritti asetella ja latat sen verran erilailla "vääntyny" ni meinaa mennä hankalaks. Eli jos jollain olis jigiä tohon irssitykseen niin olisin erittäin kiinnostunut.
×
×
  • Create New...