Jump to content

sponge

Members
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sponge

 1. Otetaan taas kympin verran hinnasta? Ei pitäs olla hinnan kiroissa! 70€
 2. Kymppi pois. Osta osta. Ens vklp on pirkanmaan harrastelijoiden tapahtuma, toimitus hoituu myös sinne!
 3. Ylöspäin. Valehdellaan hinnaksi 90 egulia! Osta ny jo pois, köyhä tarvii rahaa enemmän ku kierroslukumittaria. 😄
 4. sponge

  Nettikauppa

  Ei ne siä kuitenkaa mitää tiä ja usean hengen kokemusten kautta oppimat asiat on vaan väärin, siks voi wishin kautta tilata kiinasta ohjeet. 😉
 5. Kolkkiin, kaikki todennäkösesti kuuskolmosesta: -alatukivarret, pari. 40€ -ylätukivarsi, oikea. 20€ -taustapeili, vaatii hyvää putsausta, jotta hyvä. 15€ Kuplaan: -vauhtimittari, -64. 15€ -kilven valohärpäke 64->, ehjä. 10€ -kauhukahvat b-pilariin vaatekoukuilla, uudet mutta likaiset, näihin saattaa löytyä kiinnikkeet romujen seasta. 15€ -65-> etuvilkun pohjat uudet. 10€ -Pyyhkijän nuppi pesurinapilla, harmaa, uusi. 5€ Moottoriin: -31pict-3 kaasari. -myyty- -34pict-3 kaasari, pientä klappia kaasuläpässä, 12V. 35€ Pässinsarvet, vissiin 1600, 113129709G ja -710D numeroilla. 20€ Sijainti: Nokia Yhteystiedot: profiilissa Postitus: Onnistuu, omista kiireistä johtuen ailahtelevalla nopeudella, aina kaikki kuitenkin postitettu.
 6. Mulla olis lovetut vakiolatat. Hammeritellä maalatut. -63, mutta pitäs käydä 69, jos niissä on lyhyen malliset latat.
 7. Osta osta. Saat satasella. Toimitus poriin mahdollinen
 8. Turun keskusta-westfest, onko kukaan sieltä menossa? Pitäs muutamat moottori pellit saaha kulkeen hämeenkadulta.
 9. Sit taitaa olla paras tilaa ne 4" latat. https://www.instagram.com/p/B0VGeFPBvfh/?igshid=13sdat8y3bf7a koukkukin houkuttelis, jos vaikka ens kesäks sais combicampin. Kuinkahan riskaabelia ois hitsailla palkki puskurinrautojen väliin, ei menis hyvä madallus pilalle..?
 10. Riittääkö noissa 2" droppilatoissa varat tosta paljonki alemmas? Korkeus ja auraus säädöissä kummassakin. Ite oon pohtinu 4" droppilattoja limebugilta viisysiin.
 11. Myydään hyvä kuntoinen Jaeger merkkinen kierroslukumittari. Vuosileimaa en löytänyt, mutta mittari irrotettu autosta, joka rakenneltu 70-80-lukujen taitteessa, eli jostain niiltä paikkeilta tai vanhempi. Näyttäis lukevan tekstissä 12V, mutta sen päälle merkattu 6V, eli vissiin 6V sähkölle. Hinta: 70€ Sijainti: Tampere Yhteystiedot: profiilissa
 12. Eikö kellään oikeesti oo tarvetta tälläselle? Turusen Mikko myy korjaussarjoja tähän! Uudet putket paikkaan juottamalla tai jotenki räpeltämällä ja tästä saa pirun hyvän. Voin vaikka postittaa, kai tää kirjepostina menee. Vitosen postikulut, ellei joudu ite enempää maksaa!
 13. Ens vklp yyöjärvelle Wake Valleyhyn! Tapahtumassa on luvassa pieniä kilpoja, kilinäkisaa unohtamatta. Tapahtuman on rento ja ei niin aikataulutettu, eli sen suurempaa ohjelma-aikataulua tapahtumassa ei ole. Vapaamuotoista ja mukavaa tekemistä järjestellään, kun se hyvältä tuntuu, parhaita näissä toki palkitaan.
 14. Eihän varhaiskolkissa oo samallaine? Jos, nii saattas olla myyntiin saakka.
 15. Tapahtuma järjestetään viime vuoden tapaan Wake Valleyssä Ylöjärvellä. Ajankohta myöskin sama edellisten vuosien tapaan, eli heinäkuun eka viikonloppu, 5.-7.7.2019. Paikanpäällä monenlaista virikettä frisbeegolfista wakeboardingiin. Wakeboarding on maksullista, mutta sitä todella kannattaa kokeilla, hauskaa se on koko rahan edestä, omakohtasella kokemuksella voin sen kertoo. Saunat seuraavasti: Pe: 18-> La 18-21 ja 22-> Saunavuorot alueen yleistä saunavuoroa, eli ei miesten ja naisten saunoja erikseen. Lauantaina siinä on tunnin yksityisvuoro ysistä kymppiin, jolloin meillä ei saunaan asiaa. Alueen pitäjä lupasi jo viime tapahtuman jälkeen lanata tiet tosi tasaseksi(n. 200m santatietä tapahtuma alueelle), katseli silloin kokkolan porukan ajokorkeuksia. 😉 Eli lässähtäneillä jousilla varustetut autot pääsee viime vuotta paremmin tontille! 😄 Tuu säkin paikanpäälle! TERVETULOA! Kuvasta kunniaa jommallekummalle Kähkösen pariskunnasta.
 16. Onko jollain tarvetta? Sain ite ilmaseks, otin mutterin omaan käyttöön ja nyt tää ois tässä tarvitsijalle. Kunto heikko ja jumissa, mutta onhan näitä preppailtu. Nouto Nokialta tai sit voin johkin kesän tapahtumaan toimittaa. Yhteystiedot profiilissa.
 17. Keskiviikkona 1.5 11:00-> Lähtö Mustalahdesta ja matkan määränpää niihaman maja.
 18. Keskiviikkona 1.5 11:00-> Lähtö Mustalahdesta ja matkan määränpää niihaman maja.
 19. Väliaikasta penkkiä vailla. Kunnolla ei väliä, kunhan on jonkimmoinen verhoilu pinnassa ja vanhan tyylinen kippi ilman lukkoa. Hinnaltaan tietty halpaa ja lähes ilmasta haetaan.
 20. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään luonnonkauniissa Wake Valleyssä Ylöjärvellä. Lisätietoja tapahtumapaikasta löytyy täältä: http://www.wakevalley.fi/ Wake Valleyssä on paljon mökkejä, joita voi vuokrata viikonlopuksi hintaan 80€/vrk. Mökki varaukset info@wakevalley.fi, ilmoittakaa osallistumisenne tapahtumaan "volkkaritapahtuma"-koodilla. Camping maksu on 10€/auto + 10€/hlö, leiriytymismaksu maksetaan paikanpäällä ja varauksia siihen ei tarvita. Tapahtuman alustavaa ohjelmaa: Sauna, yleinen pela -21 ja la 21- Volkkaristeille pelkästään. Arvontaa Kisoja/leikkejä lapsille Cruising lauantaina, käynti mahdollisesti Teivon rompetorille Bändi politiikka vielä vähän auki Lisätietoja: https://facebook.com/fvwapirkanmaanvolkkariharrastajat https://pirkanmaanvolkkariharrastajat.yhdistysavain.fi/
 21. Tiäkkö mitä teet avoVolkkarillas viikkoo ennen meidän kesätapahtumaa? Viimeistään nyt tiät! Tapahtuma järjestetään Edenin parkkipaikalla. Tapahtuma on suunnattu kaikenlaisille avovolkkareille, niin uusille kuin vanhoille, rättikatoille, sondereille, rantakirpuille, laikka-avoille, eli ihan kaikille. Kaikki Volkkarit ja volkkaristit tottakai tervetulleita paikalle! Lisätietoja: https://facebook.com/fvwapirkanmaanvolkkariharrastajat https://pirkanmaanvolkkariharrastajat.yhdistysavain.fi/
×
×
 • Create New...