Jump to content

rockford

Members
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Koski Tl
 • Ajoneuvot
  vw all star

Recent Profile Visitors

689 profile views
 1. Kiitoksia taas tapahtumasta. Oli niin nopea käynti tänä vuonna että videokin on lyhempi :D
 2. Taidat oikeen yllyttää että lähtis kokeileen :) Mä vähän pelkään että tänä vuonna Spa ei mahdy aikatauluihin. Kiitos myös teille, mukavaa oli vaikka vähän kylmääkin.
 3. Lauantaina olis tarkoitus lähtee laivalla lipumaan Saksan suuntaan.
 4. Leima tuli, lisäjännitystä toi katsastusreisulla öljynpainevalon syttyminen (toivottavasti anturivika) nyt pelaa ja öljyt vaihdettu. Viime vuonna ajettiin suoraan satamasta parkkipaikalle jo edellisenä iltana ja yövyttiin siinä. Aamulla jouduttiin lähteen alueelta, eli päästiin sittenkin jonottaan. Tänä vuonna olis tarkoitus kans mennä jo edellisenä iltana hannoveriin, katsotaan mihin pääsee yöks. Olisikohan se avattu joskus kolmen paikkeilla viime vuonna. Laitetaan vaan suomijono isompaan Saksan jonon sekaan. Toi DFL on mulle ihan uus juttu.
 5. Tölkki ja junakeula oli vaihtoehdot ja tölkillä olis tarkoitus lähtee. Huomen olis tarkoitus yrittää leimata auto, muutama testilenkin tehty ja sähköjä korjailtu. Eiköhän se tästä.
 6. Mää olen lähös son'der buzz kanssa mut se oli varmaan jo laskettuna näihin kolmeen autokuntaan. vielä viimevuoden reisusta video jos vaikka joku vielä innostuis:
 7. Ei tosta talteen mitään saa. kunhan on helpompi säätää konetta kun juniksen konehuoneessa. Ainoo mihin tossa piuhalla pääsee kiinni on 123 tune sytkä :) oli mulla yhden kyläsepän pakokaasumittari tuossa vielä kaverina kun seoksia ihmeteltiin.
 8. Tällä hetkellä tämmönen kimppaprojekti menossa, jos pääsisi ens kesänä vaikka vähän ajelemaan.
 9. Porschen traktori tuli tehtyä suurinpiirtein valmiiksi.
 10. Tilannekatsaus pitkästä aikaa siitä mitä vuoden aikana on puuhailtu: -Sonderiin tuli vanhojen IDFien tilalle uudet weeberit (IDF 40) ja samalla pieni fiksailua koneeseen
 11. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1164610417019084&id=247004275446374 Tuolla vähän muitakin kuvia, pitäisi vielä tehdä video HO:sta kunhan sais aikaseks.
 12. Kiitokset tapahtumasta, tuolla pieni videopläjäys:
×
×
 • Create New...