Jump to content

Santeri

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Santeri's Achievements

  1. Mistä saa nykyään baja bug lokarisarjaa? En löytänyt ebaystä mikä tuntuu oudolta.
  2. No onpa erikoinen STD-koko. Äkkiseltään olisi luullut saksalaisen tekevän tasan.
  3. No ei löytynyt. Mitattu reikä on minusta 27,5mm jotenkin tuntuu ettei olisi STD. Olisiko 0,5 alikoossa?
  4. Eli mikä on STD mitta lohkolle nokka-akselille? En tunnu millään löytävän netistä.
  5. Lohko ja kannet koneistajalla. Projektin vauhti alkaa huimaamaan verrattuna edelliseen 18 vuoteen. Auton väri on isuzun värikartasta, joku peach.
  6. Minäkin luulen että pitää hommata uusi nokka, ei ole mikään cruisailu auto tolla nokalla.
  7. Koneen mukana tuli scatin c65 nokka. Mahtaako olla liian ärjy 94X69 sylintereille?
  8. Eihän tässä mennyt kuin pari vuotta. Mutta nyt on kone hommattuna.
  9. Jos solenoidille tulee sähkö niin vian on oltava maadoituspuolella. Itsellä oli kerran paku jossa oli vastaava vika, korjaantui laittamalla maajohto startin kiinnityspultin alle. Toinen vaihtoehto on kontaktivika jollain niistä estokytkimistä. Pysyykö se 12.5v solenoidilla vai onko se jotain "vuotovirtaa". Vähän haiskastaisi siltä ettei saa riittävästi virtaa jos kerran naksahtaa vähän.
  10. https://www.google.fi/search?hl=fi&clie ... 2WLeld-9Q8 Itse puhdistin jotkut etunavat ja puhtaat tuli. Palanen rosteria purkin pohjalle -johtoon +johto puhdistettavaan, vai toisinpäin ei nyt muista. Purkkiin vettä ja ruokasoodaa. Joku pieni akkulaturi oli jännitelähteenä. Helppoa ja nopeaa.
  11. Penkit on muuten peräisin Datsun 100A:sta. Eivät vaan mahtuneet paikalleen joten piti ottaa rälläkälle keskeltä penkkiä 7 cm siivu pois. Verhoilut tehtiin itse. Siksi ne rungot tuli maalattua samalla sävyllä.
  12. Kukaan ei ole huomannut että takalokasuojat on levitetyt. Vain maltilliset 25mm. Auto on tosiaan ollut tallissa viimeiset 18v. Vain kuskin etujarru oli jumissa. Konetta/kone aihiota saa tarjota.
  13. Itseasiassa kuvan mukainen putkisto on vielä 90-luvulta tallessa.
  14. Eikö kunnon ähtärissä ole saabin penkit? Omassa kun ei ole vielä mitään saabin osia niin ajattelin et jos sitten edes noi 900 saabin vanteet? Vanteet siis ovat peräisin 900 saabista, taitavat olla jopa alkuperäisasennuksena olleet.
×
×
  • Create New...