Jump to content

laiska`s custom

Members
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  lohja
 1. http://www.d1350.com/category/ats/onko nämä tuttuja?
 2. 60-73 tuo akseli olis,käy sellanenkin mistä pystyy sovittamaan
 3. jees eli t1 booreilla,esim jokin kopio banjo tai muu wanhan näköinen,eli missä olisi 40 luvun henkeä. onkos juniksessa sama boori? saisi olla patinoitunut eikä kallis,eli mitään keräilykappaleita en tarvitse. 0458650505
 4. kuplan tai vastaavat polkimet ja rattipylväs ratilla,kuinka pitkä on t1 tolppa? olisko juniksessa pidempi? 0458650505
 5. miksi ei tekisi omasta koneesta dieseliä?männät ja sylinteriputket etsii jostain toisesta koneesta,kannet täytehitsaa tai tilaa.jakajapumppu.billetti nokka.öljyruiskut.vauhtipyörä uusiks painavempana ja painava siimapyörä.kunnon kiertokanget.
 6. Kerro miten toi "muutamassa vuodessa takaisin" -säästötemppu tehdään. Kiinnostaa ihan oikeasti. Meillä menee puristettuun puupapanaan noin 1200 eukkaa vuodessa. rakenteiden pitää hengittää se on äärinmäisen tärkeää,mutta ilmavuotoa ei saa olla,ne on kaksi täysin eri asiaa. finfoam ei ole "styroksia" 1.eps eli kansan tajuisesti styroksi läpäisee vesihöyryn ja sen vesihöyryn läpäisykyky on huomattavasti parempi kuin esimerkiksi puulla,betonikin on puuta hengittävempää. 2.finfoam ja vastaavat eristeet ovat styroksin sukulaisia ja ne ei läpäise vesihöyryä,eristävyys todella vähän eps paremmat. 3.polyuretaani on vesihöyryä läpäisemätön ja karkeasti tuplat eristävämpää kuin eps. jos seinää eristetään ulkopuolelta on runko suojassa lämpimässä mutta rakenteiden toimivuuden kannalta niiden pitäisi aina harventua ulospäin juuri tuulettavuuden vuoksi.jos taas eristetään sisäpuolelta rakenteiden kastepiste tulee lähemmäksi sisä pintaa ja hyvän tuulettavuuden tärkeys kasvaa huomattavasti.lisäeristys on aina kompromissi ja itse eristäisin sisäpuolelta juuri sen takia että rakenne toimii silloin varmemmin.eristeeksi valitsisin juuri uretaanin siksi ettei sisäneliöitä menisi hukkaan ja se toimisi höyrysulkuna samalla. painovoimainen ilmanvaihto on täysin toimiva kunhan ilman tulot ja poistot on oikeissa paikoissa,suodattimet niihin kannattaa lisätä jotta saa sisäilman laatua nostettua. ne mitkä on peruskorjattu pilalle on tehty täysin normien vastaisesti ymmärtämättä rakenteiden toimintaa,sillä että tehdään oikein ja lisätään höyrysulku ja kentie lisäeristystä ja katsotaan ilmanvaihto kuntoon ei ole pilattu yhtään rakennusta.
 7. kiinteistöjen energiankulutus on suurempaa kuin autojen,sillä miten eristää on aika paljonkin väliä.laita edes uretaanieriste eikä finfoamia. sen 100mm purueristeisen seinänkin lisäeristys maksaisi itsensä muutamassa vuodessa takaisin,jos talo vuotaa kuin seula sillä ei ole väliä mutta kun auton kulutus pompsahtaa puolella litralla ni ollaan ihmeissään,oudot mittasuhteet asioilla.
 8. http://www.nettikone.com/alo/turpiinikytkin/876021 nopeesti katottuna ois rokken rollia
 9. itse olen ainakin 2 kuusankosken pisteeltä ostanut romukasoista romuja,pikkusen enenmän maksaa kuin sisään osto hinta.sellasia ei myydä ulos missä on tehty sopimus tuhoamisesta,sopimus on yleensä tuotantolinjoilta poistetuista tavaroista.ei muuta kuin kaupoille.
 10. http://www.scaime.com/ tuolta venymäliuska antura ja jarrutus vesipumpulla,sähköllä,turbiinilla tai hydrauliikalla.levyjarrulla kuorman tekemisessä on ongelmana lämpö ja se ettei saa aikasesti tasaista jarrutusta,siihen ei paljoa tarvita et kone tumppaa jarruttaessa,eli ei ole toistettavuutta. -pyöräkuormaajasta löytyy sen kokoista hydraulipumppua jolla jo jarruttelee -kuormaautojen sähköjarrut (löytyy käytettynä ameerikasta) -vesipumppuja tohon kokoluokkaan? -turbiinin saa muutettua monesta auton turbiinistakin sorvilla
 11. voi käyttää,leveällä kartiolla olevat paremmat.
 12. nippelit tepolla noita on mielin määrin
 13. onnistuuhan se kun tekee silmälaakerille vauhtipyörään paikan ja laittaa koneen ja laatikon väliin saman paksusen levyn kuin vauhtipyörä on.normaalistihan vetolevyn turbiinin kiinnityspiste on 0-5mm kampiakselin päädystä taakse päin.nyt se kasvaisi ehkä noin 20mm koska ohuemmaksi ei uskalla vauhtipyörää sorvata.täs on ainut haittatekijä et sulla on vauhtipyörä 5kg + turbiini 8-10? ni pahimmas tapauksessa siellä pyörii 15kg.
 14. turbiini toimii vauhtipyöränä.vakio vauhtiksesta sorvilla keskiö ja siihen pulteilla vetolevy,silmälaakerille sovite jos tarvii.vetolevyhän on pelkkä 2.5-3mm pelti missä on hitsillä kiinni hammasratas ja pulttien reijät turbiinille.
×
×
 • Create New...