Jump to content

Inhuman

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Inhuman

 1. Osaatko tarinoida autosta enemmän? Onko tietoa milloin ollut liikenteessä ja onko runko kuinka huonossa hapessa? Harmi, että nämä on aina eteläsuomessa. Töiden puolesta tulee välillä jonkin verran sielläkin suunnalla pyörittyä, joten "joskus" voisin käydä vilkaisemassa....mutta kuljetushan se enemmän ongelmaksi muodostuu. Eihän sitä tiedä, jos kesän mittaan jonkinlaisiin kauppoihin voitais päästä. Samalla reissulla sitten voin noutaa Urbantoylta jallupullon ;D
 2. Terve Jokin sairaalloinen mielenkiinto heräsi yhtäkkiä saada projekti lava-autosta. Mielellään jatko-ohjaamolla. Etsinnässä siis nimenomaan projekti, jossa saa olla peltihommia reippaastikin, kunhan pelastettavissa ajokuntoon (ei museointiin, ei kauniiksi, eikä alkuperäiseksi) Näitä on välillä aina tarjolla puoli-ilmaiseksi, mutta valitettavan usein etelä-suomesta tai muuten vaan hankalasti saatavilla. Rullaavana tai käyntikuntoisena. Oletan kuitenkin, ettei käyntikuntoiset lähde halpaan hintaan. Kunnosta riippuen 0-1000€ on etsinnässä. Kokeillaan kepillä jäätä, jos jollain makoilis pihan perällä. Tarjoilua mahdollisuuksista vaikka yksityisviestillä ja jatketaan siitä auton katsomisella paikan päällä, jos onnistaa. Mahdollisuus tarjota välirahana "käyttöautoksi" Audi a4 avantti -00 bensa, jolloin voidaa nostaa budgettiakin. Edit: Tosiaan siis T1 tai T2 dobbeli. Ei uusia. -Tommi
 3. Jopa meni ihmeelliseksi vääntämiseksi koko myynti-ilmoitus, mutta unohdetaan koko kysymys, ryhdyn etsimään valmista rekisterissä olevaa projektia. Papereiden puuttumattomuus ei sinänsä ole mikään este rekisteröimiselle nykyaikana ja jopa suhteellisen helppo selvittää edellisiä omistajia. Jos kirppu on aikaisemmin rekisteröity kirpuksi, olettaisin sen olevan mahdollista sellaiseki saavan. Varma tietystikään en ole, mutta ne on vain selvitettäviä asioita, joita ei kannata selvittää ennen kuin aihiosta tietää jotain.
 4. Moro Löytyykö kellään kuplaan sopivia käyttökelpoisia ylimääräisiä renkaita Oulun läheltä? vakio kupla -66.Voi tarjota myös vanteineen, mutta lähinnä renkaat vakiovanteille etsinnässä sopuhintaan. -Tommi
 5. Terve! Pitkästä aikaa ajattelin, että kuplaa pitää ulkoiluttaa tälle vuotta. Haussa siis kuskin peili, joka tulee oveen ja nuo puskurin pienet ritilät eteen. Plussaa jos Oulun alueelta löytyy ja kohtuu hintaan :)
 6. valkonen T4 transportteri. akka ajelee boralla. muistakko joku vuosi sitte liukkaila oli harmaa pakumazda tulla teijän pihalle siinä mäessä? :D On siitä useammastikkin joskus meinannu talvella pihalle tai aitaan joku tulla :D jottai pieniä muistikuvia voi olla harmaasta pakusta... Joo, ja siunaus saatiin! Jos pari ritilää löytyy, niin ainahan se auto paremmalta niiden kans näyttää... tarkotus on vielä rosterista taitella astinlaudat :)
 7. Hyvin mahdollista, jos Haukiputaalla - Siikasaaren alueella ajelet :) Nykyään varmaan jo kuplankin olet nähnyt. juu ollaan samalla tiellä. mun akka asuu siittä sun paikasta vähä matkaa eteenpäin :D juu oon mä sen monta kertaa nähnyt ja oot tien päälläkin tullut vastaan ainaki pari kertaa ;) Jaajaa :D Mun vanhempien talo se on, itte asustelen Oulussa. Tien päällä joko minä tai velipoika saattaa vastaan tulla kuplalla... milläs kulkineella ajat?
 8. Hyvin mahdollista, jos Haukiputaalla - Siikasaaren alueella ajelet :) Nykyään varmaan jo kuplankin olet nähnyt. Tuota kuvan kärryä en ihan hetkessä pääse mittaan, mutta ihan peruslevyinen kärry on. Oisko 155cm? Voin tarkistaa toisesta kärrystä joku päivä, kun molemmissa kuplan pohjaa kuljeteltiin ja juuri se siihen renkaat "linkussa" mahtuu !
 9. Laitetaan nyt tänne kuitenki tämän kesän aikaansaannosta, vaikka tekstin tuottaminen on jäänyt vähän vähälle. Kuvat kertonee, enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvia löytyy myös laittamisen väliltä, mutta laitan niitä "joskus" - - Tässä kunnossa se on kesän jäljestä, tavoite oli itselle kesäkuun alkuun saada ajoon, mutta myöhästyi kuukaudella :). Eli joskus kesäkuun lopulla / Heinäkuun alulla taisi olla leima paperissa. Sitten odoteltiin vain tullauspäätöstä. Tullihan nätisti vertaili tätä johonkin ihan uuteen 1.2 beetleen tjsp...ja ikävähennysten ja kaikkien omituisten kaavojen jälkeen kuplan tämänhetkiseksi hinnaksi saatiin 58€, mutta loppuhyvin kaikkihyvin sen osalta. Lyhyiden viisimerkkisten mustien kilpien kans piti pientä väittelyä käydä, mutta kohtuudella nekin sain. Aluksi eurokilpiä tyrkyteltiin ! Kilometrejä on kertynyt "muutama" sata ja kaikkea pientä näprättävää löytyy talven tultua.
 10. Kiitos neuvoista ja tiedoista. Kupla kävi tosiaan nimimerkki arvuuttajan luona hoidossa ja taas mennään toimivalla kytkimellä :) tuossa ylempänä lukeekin mitä on tehty. Muutamia vikoja vielä korjattavana, mutta kyllä tällä jo ajellaan !
 11. Terve Taitaa olla kuplan (1300cc) kytkin tiensä päässä, sen verran luisto paheni heti kun pääsi pikkumatkan tiellä pyöräyttään, joten vaihtaamankai sen joutuu. Tarviiko tuohon jotain "erikoisosia" tai jotain moottoripukkeja alle, etten hajota mitään? Missä järjestyksessä tapahtuu? perää ylös + johdot/letkut irti, pultit irti ja kone alakautta pois? vai pitääkö irroittaa takaa peltiä? Mitä tuonne kannattaa uusia? paineasetelma? laakeri? pelkkä levy? Vuotaako yleensä joku koneen stefa, että menee kytkimen puolelle öljy? kannattaako suosiolla uusia? Mistä kannattaa osat hankkia? Löytyykö Oulusta jostain vai tilaanko jostain? Pahoittelen tätä kysymysten tulvaa, mutta alkutiedoilla sen verta helpompi lähtä liikkeelle. Toki jos joku Oulun seudulta on innokas pientä korvausta vastaan hoitamaan ko. homman nopeasti, niin sekin kelpaa.
 12. Huhtikuu 2013 Eli nyt kun ilmat alkoi lämpenemään ja kylmässä tallissa tarkenee ilman turkishaalareita, oli aika ottaa kupla tarkemman tarkastelun alle ja tämän kesän tavoitteena on saada se katsastettua, tullattua ja ajettua ilman sen kummempia hienosteluja! Sisustan purkamista ja pohjan tarkastelua vähän tehtynä, päätettiin että on siinä sen verran mätävikaa pohjassakin, että otetaan kori irti rungosta ja näytetään vähän hitsauslaitetta ja rälläkkää. Pahoittelut huonosta laadusta, kännykkäkameralla pimeässä tallissa :( Ja kori irti ! Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Nyt ollaan sitte tässä tilanteessa, tai oikeastaan sinkkimaalin päälle vedetty vielä vasaralakka viimeiseen kuvaan verrattuna. Koria purkaessa huomattiin samalla, että toinen venttiilikoppa oli kadonnut johonkin ja foorumin ostoilmoituksen kautta tunnissa löytyi sopiva, kiitos tästä Jäälin kuplamiehelle! Venttiilikopan tiivisteet vaihdoin samalla kun laittoin puuttuvan kopan paikalleen. Huomenna pohjan puolelle vähän hiomista ja massausta.... tästä on hyvä jatkaa!
 13. Ajattelin nyt pientä naputusta tännekin kirjoitella, kun sai nyt vihdoinkin jotakin aikaiseksi kuplankin suhteen. Viime syksynä tapani mukaan selailin kuplia ja muita autoja nettiautosta ja täältä foorumilta ihan "huvin vuoksi" vaan, kunnes silmiin tarttui tältä foorumilta hinta-mielenkiintosuhteeltaan erinomainen yksilö. Päällepäin ihan suht.siistin näköinen, pitkään seissyt, ei käyntikuntoinen,(eikä paljon yritettykään muistaakseni käyntiin) mutta osiltaan täydellinen hyvään hintaan haaparannan puolelta. Ilmoituksessa oli "uhkaus", että voidaan myydä osissa, jos kukaan ei halua kokonaisena ja minähän halusin... heti! (Myyjä saa itse ilmottautua threadiin, jos haluaa :) ens kuussa olis tarkoitus saada omiin nimiin tullattua ja katsastettua kuten puheltiin)) Muutaman sähköposti- ja tekstiviestivalokuvavaihtojen jälkeen sovittiin päivä milloin haetaan kupla uuteen kotiin Haukiputaalle päin. Tässä oli lähtötilanne viime syksynä, jonka jälkeen kupla meni talviunille talliin odottelemaan seuraavaa kesää. Samalla nimesin auton Elmaksi ! :)
 14. Pitänee kirjoittaa tännekin jotain, ennen kuin alkaa osia metsästämään.... Eli tuossa viime syyskuussa hain Haaparannan puolelta tämän foorumin kautta löydetyn kuplavolskun, olikohan vuosimalli 65, 66, tai 67? (myyjä saa ilmottautua jos haluaa)... tämän viikon aikana tempaisin korin irti rungosta ja tarkoitus olis nyt rapsutella tästä sen verran ruosteita pois, ettei mätäne ja laittaa kesäksi liikenteeseen sen kummempia tärkeilemättä. Ensi talvena sitten enemmän laitellaan, jos tuntuu. Muutama perus mätäpaikka löytyi, muttei kuitenkaan toivoton hitsailtava, pari entistä hitsauskohtaa löytyi, mutta enempää en niitäkään löytänyt. Käyntiinkin saatiin syksyllä jotenkuten, mutta siinäkin vielä säätämistä. Katsotaan jos jaksais jonkun projektitopicin tehdä :) Sitten voisin tähän loppuun vielä kysyä, että löytyiskö keneltäkään venttiilikoppaa tuollaiseen? näyttää puuttuvan perästä katsottuna vasemmalta puolelta
×
×
 • Create New...