Jump to content

lergei

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Varsinainen Suomi
 • Ajoneuvot
  -67 Pallo

lergei's Achievements

 1. Eli tarjoa laadukkaita ja hyväkuntoisia kesä-, ja kitkarenkaita, vain otsikon kokoisia. Kesäkummeja 4kpl ja kitkoja väh. 2 kpl. "sunnylingkangit" saa unohtaa.. Mikko, nolviisnol 527I791
 2. Mitsubishi Lancerin kaasuläppäkotelo, sisältää myös tyhjäkäyntisäätökotelon (tulee läppäkotelon kylkeen). 3kpl letkuliitäntää. Ei väljä. 50€. Mikko nolviisO 527179I Loimaa Haku tai maksu etukäteen.
 3. Sinulla se sitten löytyy aina jotain "mukavaa" palautetta, pakko päästä kommentoimaan joka asiaa. Jos hommaisit jotain muutakin ajanvietettä elämääsi.
 4. Näppärät mutta raideleveys muuttuu ja rälläkkää tarvitaan. Hintaan voi laskea rahdit ja yhteishinnasta alvit ja tullit. Mitä mahtaa maksaa vanhojen lähetys sinne.. Jos ajelis korkeella vaan :)
 5. No kun se meinaa väkisin nousta 784mm.. Asiaan, tosiaan tuo kiinnityspisteiden kestävyys hyvä pointti. Mutta jouset voi "aukaista" keskeltä jonka jälkeen ne toimivat kallistuksen vakaajina. Kuten todettu; liian vaikeaksi menee.
 6. Nyt keksin, onko coilovereita tähän malliin tai sopiiko jostain muusta mallista? Etsin mutta ei tullut heti vastaan. Ottaisi vaan vääntösauvat pois pelistä ja siinä; säädettävä alusta uusilla iskareilla.
 7. Asialliset&kalliit. Pitää keksiä jotain, voi olla että menee palojen hitsailuksi. Kiitos neuvosta. Minkä muotoiset jousilatan päät ovat?
 8. Kertokaapa juuri pallon ostaneelle onko mitään muuta keinoa laskea etupäätä 2-3" kuin säätöpalat tai juniksen akseli? Onko tukivarsien kiinnityksissä jousiin mitään mahdollisuuksia?
 9. Ainoa periaate mitä noudatan on se että mitään käsirahoja en maksele tuntemattomille yksityisille. Jos on sovittu että tuote ja raha vaihtaa omistajaa 2n päivän kuluttua niin mitä se nykyään tarkoittaa? Siinä jo on tekemistä että saa auton ja trailerin varattua siksi pväksi.
 10. Uusi jäsen kerhoon on tämä Kari Turtiainen Janakkalasta. Laittoi bussin huutonettiin heti kun oltiin sovittu kaupoista näyttöä vailla, ilmoittelee sitten edellisenä iltana että Volsusta on tehty huuto. Jumal.. tällee ei vain tehdä!
×
×
 • Create New...