Jump to content

py_ry

Members
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  kupla -74

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0443370866

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mikä meni.. Pari päivää sitten ajoin kuplalla ilman ongelmia, otin moottorin (1776) pois ja nyt kun laitoin saman moottorin takaisin, täysin samoilla kytkin osilla.. Vaihteet ei mene päälle, kytkin pohjassa Kun starttaa vaihde päällä niin käynnistyy yrittää hivenen eteenpäin, vaihdetta ei voi vaihtaa.. Onko virkkuukoukku mahdollisesti? Silmälaakeri liikkui noin cm verran sormella koitin, normaalia vai ei? Ennen moottorin irroitusta vaihteet meni ilman ääniä tai rutinoita paikoilleen.. Tällainen kolmikäpälä asetelma oli 4lapasen sintterilevyn kans parina.. Hyvä vai ei? Ja tämä painelaakeri.. Minkälaiset kuuluu olla asetelman ja painelaakerin? Noiden osien tilalle täytyis saada joku hyvä kytkin paketti tehtyä, hyviä ehdotuksia, hyviä vinkkejä, kiitos! Kone siis pirteämpi joten pitävempää kytkintä 200mm..
 2. Taas on käyty kuplan kimpussa ja suuttimia vaihdeltu aiemmin olleesta pääsuuttimesta 140 --> 125 on nyt ja säätö alkaa löytyä.. Ihmetyttää vain kun noin pieni tuo pääsuutin.. Tyhjäkäynti 50. Lambdaa ei ole käytettävissä mutta päästöt vois toki ottaa katsastuksen yhteydessä. Hyvin menee pintakaasulla 4500 kierrokseen asti, ilman kyykkäämistä ja ihan hyvin lähtee kun kaasun polkasee pohjaan.. Tosi vähän vaan päässyt testaamaan kun kupla saa perjantaina kilvet 17 vuoden jälkeen :)
 3. Nyt kun kelit sallii niin pääsin kuplan kimppuun. Tarkistin sytkän ja se pysynyt samana eli 12 tyhjäkäynnillä, 32maximi. Kaasuttimet melkolailla täynnä bensaa. Synkronointi mittarin tilasin ja ens viikolla sen toivottavasti saan niin voin synkat tarkastaa. Kaasareita ruuvailin ja suuttimia vaihtelin, nyt tyhjäkäynti 50. Hyvä ajaa pintakaasulla ei nyi, eikä paukuttele putkessa. Pääsuutin on pienentynyt melko paljon 155---> nyt 140 tuo edellä mainittu 2500kierroksen täys kyykkääminen on likimain poistunut kokonaan.. Tuli mieleen että voisko olla vieläkin pienemåi tuo pääsuutin? Täytynee tarvittarssa tilata niitä.. Nyt on takeltelua täyskiihdytyksessä menee hetken ja röpeltää ja taas menee 2000-4000 väli.. Paikoillaan käyttäen ei ongelmaa.. Miten kiihdytyspumpun saa säädettyä oikeaksi kun nyt epäilen että johtunee siitä?
 4. En aloittanut uutta topikkia joten kysyn tässä. Uusi 1776 moottori Vastapaino kampura ja 5kg vauhtipyörä scatin c35 nokalla 009kärjetön jakaja 40 nurkkabrosolit (uudet) 30kurkut,55tyhjäkäynnit,155pää. Kaksreikä kannet vakio ventiileillä, kanavat putsattu. 35käärmeenpesä hideout vaimentajalla. Bosch nelikärki tulpat. Ennakko 12astetta tyhjäkäynnillä, tarkastettu maximi, ei mene yli 32astetta. Säädetty säädettävällä lampulla. Puristukset 9.3:1 kaikissa sama. Käy hyvin tyhjäkäyntiä ja paikoillaan ottaa kierroksia hyvin ja vastaa kaasuun, mutta kun ajamaan lähtee niin nykii ja ei vastaa kaasuun, hyytyy.. kyykkää 2500rpm kohdilla. Kaasun kun polkasee pohjaan niin kyykkää ja ei ota kierroksia kunnolla.. aivan pintakaasulla rauhallisesti ajettaessa ei ongelmaa.. Ongelma toki syntyy kun menee yli 2500kierroksen, nykii ja tuntuu että sammuu. onko sytkä ennakkoa liikaa, karkaako ennakot? Voiko käydä laihalla? Miten kiihdytyspumpun säätö? Neuvot ja vinkit tärkeitä, että sais uuden koneen säätöihin ja sisäänajon tehtyä.
 5. Kaasuttimet putsattu, tiivisteissä oli kaikki reijät mitä kuuluukin. Nyt konetta käytetty ja käy kaikilla. Koeajolla huomasin että kun pintakaasulla ajaa niin toimii, mutta täyskiihdytyksessä empii hetken ja sitten lähtee, juurikin 3000 kierroksen kohdilla, täytyykö lisätä ennakkoa tyhjäkäynnillä vai onko suutinjumppaa tiedossa? Kiihdytyspumpuista ruikkaa kyllä ainatta.
 6. Tosiaan vaihdoin hetki sitten tiivistesarjan kaasareihin ja eipä tullut niin tarkoin verrattua uutta ja vanhaa tiivistettä. Huomenna otan kaasarit käsittelyyn. Puristukset mittasin ja kaikissa sama 9:1 juuri se mikä piti tullakkin. Boschin 4-kärki tulpat nyt paikoillaan.
 7. Kaasuttimien iästä ei mitään tietoa, käytettynä ostin, nämä olleet parina aiemminkin.
 8. Hihnapyörän asteikon mukaan ennakko säädetty, lampulla tarkistettu. Tämä tyhjäkäyntipiirin tukos tuli myös itsellä mieleen, kaasarit purkuun ja putsaukseen. Nurkkatuplat varmaan hyvät mutta mennään näillä.
 9. Eipä ole nuita boschin 4-kärki tulppia tullut vielä kokeiltua mutta nyt on laitettu tilaukseen. Puristukset mittailen sitten kun osat saapuu, kun Täytyy purkaa kaasarit irti kun ei oo huoltoluukkuja, vielä.
 10. Tere. Uusi moottori 90.5x69 englen w-110, nurkkabrosolit 40-44eis, kannet vakio venoilla siistityillä kanavilla, venttiilit säädetty, käärmeenpesä hideout vaimentajalla, uusi 009 jakaja kärjillä. Tulpan johdot uudet, tulpat ngk b5hs. Ilmeni käyntihäikkää kuplassa tyhjäkäynnillä ei käy kaikilla, lampulla näyttää että kipinä tulee joka tulpalle. Ennakko säädetty 10 asteeseen. Suuttimet kaasuttimissa 60 tyhjät ja 140 pääsuuttimet. Tyhjäkäynnillä ei lämpiä nelosen putki, yli 3000 kierroksilla tulee mukaan ja putoaa taas pois kun laskee tyhjäkäynnille.. Mistä alkaa vikaa hakea? Kiirekkin olis..
 11. Bensapaine on 1.5psi.. Eli tuo siis sopiva Täytyy avata kaasarit ja kattoa tuo bensanpinta ja neula venttiilit että ne pitää..
 12. Kurkun koko on 30, mitään merkkiä ei kurkussa ollut, mitalla otin. Sytytys säädetty. Sähköinen bensapumppu ja paineensäädin on. Nyt kun aikani olen koittanut säätää niin huomasin että Kiihdytyspumpun Ruiskutusputkesta tihkuu bensaa kun auto on käynnissä.. Vuotaako neulaventtiili vai mistä moinen johtuu? Käy hetken hyvin kunnes alkaa röpöttään eli menee rikkaalle samalla tyhjäkäynti alkaa laskeen ja hetken päästä sammuu.. Paikallaan 55tyhjäkäynnit.
 13. Täytynee vaihtaa tuo vaijerikin kun posti sen tuo.. on hivenen kuluneen näköinen vaijeri päälle päin, poljin kyllä liikkuu hyvin, ei töki. Tästähän sain siihen jo hyvät niksit ja neuvot! Kiitokset!
 14. Nostetaan vanhaa aihetta kun ei haulla oikein muutakaan löytynyt.. Uusi moottori pitäisi saada säätöihin. Moottori on 90.5x69 Scat c35 Kaksreikä kannet, Kanavia siistitty, venttiilit vakiot 35mm käärmeenpesä +hideout vaimentaja 009 jakaja kärjillä 2xSolex brosol 40-44eis Millä suuttimilla kannattaa lähteä säätämään? Löytyis 55,60,65 tyhjäkäynnit ja 140 ja 155 pääsuuttimet. Sytytysennakkoa on se 12astetta joka on kaiketi hyvä tähän..?
 15. Sain siipimutterin pyörimään kun annoin siihen lämpöä, pyöri melko kivuttomasti.. Uusi vaijeri kuitenki tilattu ja vaihdetaan talven aikana. Kiitokset neuvoista!
×
×
 • Create New...