Jump to content

Twn Cornet

Members
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Twn Cornet

  1. Kupla 1300 -66 Ohjaussipukka jossa on kaksi muovitulppaa. Lisätäänkö öljyä molemmista tulpista ? vai vaan ylimmäisestä ? (onko alimmainen jokin "tyhjennystulppa") Kuinka paljon sinne laitetaan öljyä ? vai laitetaanko niin paljon kun mahtuu ?
  2. vakio alkuperäinen Kupla -66 1300 eturenkaiden aurauskulmat on aika suuret, toisessa noin 5 mm renkaasta mitattu toisessa 8mm. Säädetäänkö raidetankoa niin että molemmista päistä lukitus auki ( jos molemmissa päissä on lukitus ) ja kierretään "keskiputkea " ? vai miten ? Toinen takapyöräkin näytti auraavan , miten takapyörän aurausta säädetään ?
  3. Tuossa kuvassa näkyy tuo ruuvi nr 2. (sain jo vastauksen joten asia selvisi minulle )
  4. Vanhoissa 6v tyhjäkäynnin mangeettiventtiilin päässä on pieni ruuvi (noin 3mm) Miksi siinä on se ruuvi. ?
  5. Suunnittelen (kupla 1300 -66) käärmeenpesäpakoputken asennusta. ei oikein näytä sopivan nuo "pässinkivekset " paikoilleen. miten olette niiden kanssa toimineet. Jätetäänkö ne pois kokonaan ?. muotoillaanko vanhoista jokin viritys ?. vai onko saatavana valmiina jostakin sopivia ?
  6. Olisi tarkoitus kytkeä kuvan 12 v mittari 6v kuplaan jännitteennostajan kanssa. onko jollain kyseisen mittarin kytkennästä kuvaa. ( 3kpl abiko liittimiä merkinnät 12 keskellä 1 oikealla merkintä hävinnyt ?. )
  7. Tule huomenna kuplallasi kupittaalle, kuukauden viimeinen tiistai. harrasteajoneuvot kokoontuu klo 18 alkaen
  8. Jos auto on ollut ulkona ja on näinkin kuumaa mitä viimeaikoina on ollut, niin kyllä bensiini haihtuu kaasuttimesta. mutta jos auto on ollut tasaisessa lämpötilassa autotallissa, niin tilanne on toinen. Mitä sitten tarkoittaa kirjoittamasi "kauan seissyt" puhutaanko päivistä vai viikoista ?. ja mitä tarkoittaa "kauemmin saa starttia pyörittää". Minulla on mielestäni hyvässä kunnossa oleva -66 1300 kupla. jos se seisoo 2-3 viikkoa tallissa saan startata 2-4 kertaa ennen kuin se käynnistyy. jos se on seissyt 1-2 päivää se lähtee ensimmäisellä starttauksella käyntiin
  9. onko olemassa jotakin suositusarvoja ensio ja toisiopuolen ohmiarvoille esim: ensio 0.3 ohm ja toisio 6k ohm. tarkoitan että kuinka huonokuntoiselle puolalla vielä kannattaa ajella. ettei jää tienpäälle.
  10. Kupla -66 1300 6v Minulta puuttuu sulakerasian kansi ( 8 sulaketta ) Millainen alkuperäinen kansi on ? onko siinä numerot 1-8. vai jotakin symbooleja. vai täysin sileä. kaiken näköisiä näyttää olevan myynnissä. mutta vanhaliiton miehenä ostaisin alkuperäisen näköisen
  11. Puhutaanko me nyt samasta asiasta ? tuosta kuvasta ei kyllä selviä onko ritilöiden takana musta muovi vai vain toisessa. Tarkoitin alkuperäisellä kysymyksellä ,että minulla on molemmat ritilät ,mutta äänimerkin edessä ei ole mustaa muovilätkää :
  12. Kiitos Paksu-tolppa ! sitten minäkin jatkan ilman "töötinpuolen läpyskää"
  13. Kupla 1300 -66 Äänimerkin edessä oleva ritilä.. minulla on toisessa ritilässä sellainen musta muovi . mutta sillä puolella jossa on äänimerkki ei ole muovia,joten äänimerkki näkyy ritilän takaa. Kun katselen muiden kuplia heillä on molemmissa musta muovi,, kysymys: onko molempien ritilöiden takana ollut alkuperäisesti musta muovi ? . ja jos on ollut minulta taitaa sellainen töötin puolelta puuttua.
  14. Minä säädin sytytyksen yleismittarin "piip" tominnolla . virranjakajan - johto irti puolasta . mittari siihen kiinni ja toinen johto maihin. sitten pyöritin konetta. kun mittari piippaa on kärjet kiinni. ja kun ei piippaa on kärjet auki. sääsin merkkiin 7.5 astetta. ja kun merkki oli kohdallaan piippaus loppui. sitten katsoin kannen alle että ollaa 1 pytyssä eikä 3 pytyssä. ja kerran vielä tarkistus. sitten kone käyntiin ja strobo kiinni 1 pytyn tulpanjohtoon . ja alipainekellon letku irti.. ja hyvin näytti olevan strobollakin kohdallaan,, hyvin käy ja kukkuu. olen tyytyväinen.. sitten alipainekellon letku takaisin tulppaus kaasarin suuntaan ,niin kuin täällä joku neuvoi.
  15. Kiitos X-Pj tuotakaan alipaineletkun tulppaus järjestystä en tiennyt .. (aina viisatuu kun kyselee)
  16. Kiitos vastanneille ! taisin olla muitten sähläyksien lisäksi väärässä tulpanjohdossa.. mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta kun sählään. en osaa edes laittaa näitä viestejä osioon "aloittelijan tyhmät kysymykset " Huomenna talliin katseleen ja ihmetteleen !
  17. Kupla 1300 -66 6v . sääsin sytytyksen jonka jälkeen auto kävi hyvin ja kaikki oli ok. sitten menin tarkistamaan sytytystä strobolampulla. Lamppu näyttää että sytytys ei olisi kohdallaan, vaan valo vilkahtaa ennen kun tuo 7.5 YKK on kohdallaan. strobo vilkkuu jo ennen ku se toinenkaan 10 astetta on kohdallaan. jos säädän sytytyksen strobolampun kanssa YKK 7.5 alkaa auto käymään huonosti ja röpöttämään. mistä moinen johtuu ?. tämän kaiken olen tehnyt tyhjäkäynillä ja kierrokset noin alle 1000. (ja kone ei ole ihan lämmin. jos se vaikuttaa ?) virranjakaja on sellainen jossa on kärjet (välys on 0.4) ja alipainekello. onko jossakin jotain vikaa mitä pitäisi korjata. vai mennäänkö säädöllä ilman strobolamppua.
  18. Voiko 6v 45 A mekaanista jännitteensäätäjää testata ja säädellä ilman että se on kiinni auton laturissa Esim säädettävällä virtalähteellä , joita on myynnissä kaiken näköisiä ja kokoisia. ja jos tälläinen on mahdollista kuinka paljon tarvitaan voltteja ja amppeereja jotta testaus/ säätö onnistuu
  19. Kiitos Reino ! vastauksessa oli kaikki olennainen mitä halusin tietää .
  20. https://www.hotcars.net/eleshop/viewoneprod.asp?branch=&aitem=3983 No,, luulin että kaikki ovat elektronisia niin kuin tuo hotcars kirjoittaa, kun ovat niin saman näköisiä ulkoapäin paruzzin releen kanssa. Hankkia se täytyy kuitenkin on sitten sisällä mitä vaan .
  21. Täytyy hankki uusi latausrele 7v 45A kupla -66 1300 laturin halk 90mm. onko uudet kaikki nykyään noita elektronisia mitä esim paruzzi yms myy. onko kokemusta miten hyvin toimii. lisäksi kiinnostaa sopiiko bosch latausreleen kansi tuohon elektroniseen,,olisi alkuperäisen näköinen rele jos kansi sopii .
  22. Laturista sain kurkittua peilin ja lampun avulla numeroita : 111 903 021 7V 45A bosch onko sitten alkuperäinen sitä tuskin ei tarvitsekkaan tietää. Startin kurkin myöhemmin,, kiitos kaikille,
  23. kiitos Virtaselle ! . autoni moottorinumero on F 0667559. kysymykseesi onko siinä LG:n startti en osaa amatöörinä vastata. en tiedä mistä tuo laturin halkaisija mitataan, mutta jos se mitataan siitä kiilahihnan läheltä niin laturini paksuus on noin 90mm
×
×
  • Create New...