Jump to content

jarza72

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Muhos
 • Ajoneuvot
  1303s
 1. Moro onko oulun seudulla ketään joka suorittaa kansien virtausmittausta?
 2. Dodii!!! Pienen hiljaiselon ja hermojen lepuutuksen vuoksi on ollut hiljaista.Jälleen sitten mielenkiinto kasvoi ja ei muutaku talliin,ensikäynnistyksellä pamahti käyntiin ja kävikin muutaman minuutin kunnes Yllättäen tipahti 2 pytty pois pelistä :D ja YLLÄTTÄEN tulppa pimiä.Ei muutaku kovalla kaasulla biltemaan hakemaan tulppia,ostin jotku ihme tulpat kun ei ollu oikein kunnollista vertailutaulukkoa mihin verrata et ois ollu arvot edes sinneppäin.Noh mosahan pamahti käymään kaikilla ja kävikin muutamia minuutteja ihan ok,rikkaalle pistää vieläkin,meinaa tyhjäkäynnillä tukehtua mut anyway,pääsin pikkulenkinheittään ja jotenki tuntu tarvivan kierroksia kovasti et vetoja riittää,nokkaa epäilen.Kyssäri siksi,mikä se ois tohon kompleksiin hyvä nokka ajatellen katukäyttöön???
 3. Oulun moottorikoneistamo:kampikammion laakerilinjan aar-poraus+prikan teko päittäisvälykseen 180e
 4. Raahen moottorikoneistamo:kansien oikaisu/laskeminen+istukoiden jyrsintä yht. 180e/pari ja työstöjälki vallan mainio.
 5. Aina kannattaa tarkistaa ;) nimimerkillä:ite kans taistelee kun mikään ei toimi :D
 6. Ja venttiilit istuu seeteihin varmasti ettei sieltä vuotais.........
 7. Tämmöstä teoriaa itekkin mielessäni puntaroin.Ja helpompi se on käyttää pannu irti ja tsekata kannen kireys ku ruveta taisteleen ahtaudessa.
 8. Tulipahan tuossa mieleen että ootkos tarkistanu venttiilivälyksen?itellähän meni heti öljyt ja bensat sekaisin kun venttiilit kantoi.
 9. Do dii,venttiilithän ne kantoi vaikka kasatessa säädin venttiilit.Piruko siinä maksaa että nyt ne kantoi ja kun edellisen kerran kasasin mosan ja säädin samallai niin muutaman käynnistyksen jälkeen välys oli suurentunu niinmaan pirusti? nythän tuo käynnistyi ja tuntui kiertävän ihan kivasti.Ajettu ei nyt ole metriäkään niin siitä ei ole tietoa että miten tosissaan toimii.Oli päässyt öljyn sekaan runsaasti bensaa niin koeajolle pääsee vasta kun puhtaat öljyt saan koneeseen.Mielenkiinnolla oottelen sitten mikä on seuraava ongelma :D
 10. Sylinterit on sorvattu yläpäästä eli ei ole siinä vika.
 11. Joo ei!!!! kannet laskettu sen verran että palotilan koko nyt 40 ml.Mitään muita muutoksia ei ole tehty kuin kaasariin uusia tiivisteitä ja keinut vaihettu vakioiksi kun ei ollut lyhyempiä tönäreitä että olis saanu välykset säädettyä ja geometrian sopivaksi.Mutta nyt ei meinaa saada käyntiin sitten kirveelläkään,sitten kun apuvirralla lähtee viimein niin käy ihan kohtuudella ja kiertää ihan mukavasti.Piruko siinä nyt maksaa???
 12. Jep jep,kunhan saan mosan takaisin paikoilleen niin pitää sitten ihmetellä lisää :D
 13. Kannet lähdössä koneistamolle,mutta palataanpas siihen suuttimien valintaan eli minkälaisella kombolla lähdetään kokeilemaan?
 14. Suunnitelmia suunnitelmia :D Tulipahan sitten mieleen jotta kun kone nyt on tallin pöydällä ilman kansia ni oiskohan tuo nyt sama purkaa loputkin ja kairauttaa alakerta ja kannet suoraan 94 pytyille? laskeskelin sitte puristussuhteeksi 10,25 luokkaa.Alkaako olla jo liikaa?
 15. Do dii,kannet on irti.Oisko se 9,25 puristussuhde nyt sitte tolle nokalle ihanteellisin? Ja saiskos sen sitte toimimaan tolla kokoonpanolla niin että viittis ens kesän ajella,tarkotus on konekokoa isontaa muttei tälle kesälle.
×
×
 • Create New...