Jump to content

Rantsu

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

 1. Voin myydä pelkän kaasarinkin, laitan imusarjasta kuvaa.
 2. Myydään Dellorto DRLA 40 ja siisti mustaksi maalattu imusarja jossa y-putki alipaineelle. Kaasari pesty ultrassa, uudet tiivisteet mukaan. Hp.140€ P.050-4127757
 3. Sain renkaat paikalleen. Autokin on vahattu ja ajossa miltei päivittäin.
 4. Tehty empiiristä tutkimusta E85:lla ja isolla pääsuuttimella tuntuu 50/50 seos toimivan kivasti kun laittaa ennakkoa 5 astetta lisää. Kysymys rengastietäjille: 4,5" vanne ja 175-55-15 koko ei kuulema mene paikalleen 6 barin paineella. Vanne pari cm kaposempi kuin rengas. Mikä avuksi?
 5. Imusarjan sain valmiiksi tuplakaasarille, sitä pääsee kesälomalla rustaamaan paikalleen. Samalla vaihtuu laturi. Pitäisi tämä viedä jonnekin jousituksen säätöön ja pyöräkulmat katsottaisiin samalla. Mutta minne?
 6. Nyt on sterkkoja rustailtu ja isompi subbarikotelo valmistumassa. Tulee sen verran painoa taakse että pitää takapäätä korottaa, kuka tekee jousituksen säätöjä kupliin PK-seudun alueella?
 7. Ei kyllä ollut yhtään vetoja tänään, mono tettuna meni juurikin 95 mittariin. Pakko saada oma jakaja kuntoon että pääsee ajelemaan. Hauskaa oli silti.
 8. Nyt kone käy ja näyttää sitlä että vapuksi saan kupluttimen liikenteeseen, uusi tehokkaampi 75A laturikin tuli hommattua ja pari tehokasta vahvistinta SPL dynamikseille. https://www.youtube.com/watch?v=z5J52DXPr2Y&feature=youtu.be
 9. Eilen sain koneen käymään toisella jakajalla, mutta kone ei toiminut sillä kovinkaan kummoisesti. Pitää laittaa kärjellinen jakaja niin todennäköisesti toimii paremmin, hyvin tuo nimittäin syksyllä toimi. Vappuna ajoon, hoppas so!
 10. Mulla on nyt tulossa dellorto 40mm DRLA tupla keskelle. Siinä on 28mm sisäkurkut ja pääsuuttimet mielestäni turhan isot vapariin 180:set. Mitkäs suuttimet laitetaan?
 11. Kytkinremppa edessä ensin, samaten jarrunesteiden vaihto. Tarttisin myös vaihtovirtalaturin ja jalan tuohon, vaihdossa saa hyväkuntoisen tasiksen ja säätimen. Tarjoa.
 12. Etupäässä Hertzin skobet, mutta rakennan sinne vähän lisää midiä myös. Kotelo on piirretty, nyt pitää tehdä osaluettelo ja tilata levyt.
 13. Kiitos mitoista! Kyllähän tästä rojektikertomusta tulee kirjoiteltua, voipi olla että pitää uusi topicci pistää kasaan. Parilla 12" pitäisi päästä sinne 145Db:n tienoille kun haetaan niitä maksimeita.
 14. Boksin rakennan auton sisällä ja kyllä tolla vähän kisaamaankin menen. Pari äänenpainesubbaria ja tehoa sopivasti niille. Kotelosta tulee melko iso, kun tavoitellaa mahdollisimman paljon painetta.
×
×
 • Create New...