Jump to content

HBR

Members
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HBR

  1. Kuvan mukainen palliksen tai tölkin automaatin vetolevy hakusessa Tuomo / 0405837312
  2. Kondensaattoria koitettu vaihtaa? Itellä joskus hajos matkalle, hävisi veto pikku hiljaa ja lopuksi ei jaksanu paikaltaan lähteä, tyhjää kuitenkin kävi jonkin aikaa ok.
  3. No eipä oo,eikä oo tullut noi mieleen.Täytyypä tutkia löytyykö varhaseen,sillä saattaa saada jousto varaakin,tietty tilaa joutuu veistää runkopalkkeihin mut ei tarvis kajoo torsioputkeen. Säätölatat tällä hetkellä ja jousto aikalailla pohjassa.
  4. Mites jatkaa madaltamista..? Pari kesää menty takaa pohjaanlyötikumien varassa,meinasin eka ottaa tilaa lisää runkopalkeista vetareille ja tukivarsille,mut mites noita pohjaanlyötikumien sydeemeitä on muokattu yleensä? Nyt kumia jäljellä 10mm... Jääkö vaihtoehdoksi kääntää torsioputkenpäitä? Varhaispallukka kyseessä...
  5. Itsellä pallokeula kesäautona,eli maks nolla kelillä ajellaan. Tarkoitus olis laittaa lisäämään lämpöä ajossa ja pienissä nopeuksissa lisäisi puhallusta. Ja kun on retkiauto niin paikallaan ollessa toimisi lämmittimenä. Ajatus oli laittaa haara vielä takapenkin alle jollain säätö läpällä. Mutta lähinnä meinasin onko turhaa veistelyä jos laite kuumenee liikaa eikä toimi?
  6. Mites,onkos jollain kokemuksia B1L lämmittimestä palliksessa,ja niin että liitettynä orkkis lämmitysputkeen?Kuumeneeko liikaa? Ohjeissa kuitenkin sallitaan max 4metriä 50mm putkella ja isommalla putkella pidempään.
  7. Nonni,pumpun sai käymään pidempään kun otti tulpan irti. Mittailin ja säätelin syötön ja syy kun ei lähtenyt lämpee, oli tyhjä akku. Toinen akku,niin lähti heti vörkkii,aivan tajuton savu joka jäi sellaseksi mustaksi usvaksi. Mittasin uudestaan syötön,se oli tuplat mitä piti olla joka johtui varmaankin yhden tiivisteen vaihdosta, säädön jälkeen näytti palavan puhtaasti. Eli kyllä siitä taitaa tulla lämmitin vielä:)
  8. Joo,kuulia löytyi vanhasta skillin epäkeskohiomakoneesta:)ainakin bensaa liikkuu... Wihurilla kävin ja sieltä sain ohjeet polttoaineen määrän säätämiseen ja mittaamiseen. Mut millä saa laitteen olee käynnissä minuutin ettei sammu? Seuraavaksi ei tunnu sytyttävän, tai sit on niin tarkka polttoaineen määrästä tai kyrväytin tulpan ja niitähän ois ollu siellä Wihurilla tietysti =\
  9. No jotain epäilin välistä puuttuvan ja googlekin väittäs samaa kun -tipi- :) Nyt tarvis vaan keksiä mistä noin pienen kuulan tekis, tuplista kiihdytyspumpun kuula tjn....
  10. Yritin kiristellä lemmareita, nyt ei toimi ku hetken kun pumppu ja puhallin sammuu, ei ees yritä nostaa bensaa. Ja pumpun asentoa mittailin. Paineilmaakin tuli tarjottua,ja läpi tulee. Osaisko joku sanoo ton pumpun sisällöstä, onko kuvassa kaikki tarvittavat osat ja oikeessa järjestyksessä? Mikä mahtaa olla ton jousen virka?
  11. Elikkäs, koitan elvyttää pitkään seisonutta eeberin b1l lämmitintä. Laitoksessa lähtee puhallin pyörii ja polttoainepumppu naksuttaa,mutta kirkkaassa letkussa näkee että bensaa se koittaa nostaa mut ei riittävästi (joitakin pisaroita) ja mielestäni se ei saa ilmaa sekaan. Fillarin pumpulla jos auttaa bensa-astiasta nostetusta letkusta niin alkaa lämmittää hetkellisesti. Voiko pumppu olla kuoleentunut tjn? Ohjeita yritetty huomioida letkujen ja pumpun asennuksessa...
  12. No vihdoinkin tuntuis parin testilenkin jälkeen että alkoi toimimaan, eli ultraäänipesu tuntuis auttaneen=)
  13. Eilen tuli huuhdottua useampaan otteeseen, ja tuntu sontaa irtoovan. Jos illalla ehtis kasaa ja koittaa auttoko. Eli,muillekin avustaneille tiedoksi ettei vikaa ookkaan eliminoitu vielä, vika oli hetken kadoksissa ja sen jälkeen onkin taas etsitty ohittamalla virtalukko ja tarkistettu bensalinjoja ja viimeinen testi menossa, ultraäänipesu kaasareille.
  14. Dodii,alkoi vihdoinkin kierrokset löytymään :) Tuli kokeiltua vuorotellen puolelta toiselle kolmatta kaasaria ja vaikuttas vian olevan tukossa oleva pääsuutin piiri. Kiitokset kaikille ongelmassa avustaneille!
  15. Tuli koitettua lähes uusilla tulpanjohdoilla ja toisella puolalla ilman vaikutusta Bensanpintojakin tuli laskettua vähän... Miten paljon niiden pitäs olla oikeesti? Nyt n7mm kannen ja kohon väli? Taidan käydä hakee uudet kumikärkiset neulaventtiilit seuraavaksi... Ja voitas "Paadre" kattoo sitä sähköstä pumppua jos ei lähe pelaa kohta!
  16. Tuli koitettua kärjellistä jakajaa,eikä vaikutusta... Vois kai hakea takas lainaan 36:set ja koittaa, mut koht tahtoo huoltoluukun palliksen konttiin
  17. Koitin tos pikaseen suihkii cleaneriä ilman mitään vaikutusta, ja eikös imuvuoto oireilis vaeltavana tyhjäkäyntinä? Hajottimet tarkistin ja oikein päin tuli laitettua ne. Aikamoinen bensasumu näyttäis olevan kovilla kierroksilla, eli tavaraa tuntuis liikkuvan:-o Ja nuo lisäilmasuuttimet on 180, nuo suuttimet ja kurkut on samat kun oli niissä toimivissa 36dellortoissa. Tuntuu kuin rajottimeen vastaisi kun alkaa rötää :-?
  18. Ai joo...Kärjetön joku 009 kiinajakaja ja tosiaan koneessa oli ennen ongelmaa kiinni 36dellortot ja sillon pelas.
  19. Tarvis neuvoja mistä vois johtua kovemmilla kierroksilla rötääminen ja veto loppuu? Eli kyseessä on 40dellortot vakio 1600koneessa,jotka ei oo ollut aikaisemmin käytössäni ja historiasta ei tietoa. Kaasareissa 28sisäkurkut,3seosputket,neulaventtiilit170,kiihdytyspumpunsuuttimet40 ja tyhjäkäynti testattu 52&60 ja pääsuutinta 115&122&130,eikä mitään vaikutusta rötäämiseen ylemmillä kierroksilla. Kone käy tyhjää OK ja vastaa kaasuun alemmilla kierroksilla. Bensanpintaa mittailtu ja kiihysuutimet antaa bensaa. Vakio bensapumpun vaikutus?(toiminut aikaisemmin 36dellortoilla). Sytkän kokonaisennakko n32 ja putoo pari astetta ku alkaa rötää paikallaan huuattaessa. Kierroksista en tiiä,mut vois olla paikallaan tasaisesti kaasuttaessa jotain 3500 ja siitä kaasu pohjaan niin rötää eikä kierrä oikeastaan yhtään lisää ja ajaessa tuntuisi tulevan kiihyttäessä samoilla kierroksilla eikä vedä yhtään.
  20. Itellä koitettiin niin mittaa aurauksia että montussa vedettiin liinoille akselista alaspäin sen verran kun arviois joustovaraa. Aika paljon kääntyy haritukselle kun raidetangot suunnilleen vaakatasossa ilman kuormaa. Parani kummasti reippaalla aurauksella niin ettei joustotilanteessakaan renkaat mee haritukselle.
  21. Ei kai se oo ku katsurista kiinni:-) Meillä westyssä tuli heti ekalla hylky(taitaa olla se sama 145...), ja sen jälkee on menty kuplan pellivanteet eessä ja kumit mis riittää kantavuus. Tietty säätöpaloihin joutu tekee lisää tilaa jotta sai vähän ylemmäksi... Ja painoraja katsurille:-)
  22. Eli jos laittaa kuplan/3-tyypin kamoilla, niin saako silloin laitettua noilla pultattavilla kiinnityksillä? Kuplan romppeilla ja pultattavilla korvakkeilla joutuu laittamaan 20mm tavaraa kuplan vetareiden väliin Ja onko noita pultattavia tukivarren kiinnityksiä jossain yksittäin myynnnissä? On ainakin ulkomailla myynnissä, mutta ei mahoton myöskään itse kötöstellä -Art_Zi
  23. Meillä tuo westy kyykkäili kans todärsyttävästi, mut yks vinkkas et tyhjäkäyntisuutin pikkusen isommaks niin sillä rassaamisella tuli huomattavasti parempi, eikä vaikuttanut kulutukseen
  24. Taidan olla kadonneiden peltien jäljillä ;)
×
×
  • Create New...