Jump to content

kaipas

Members
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kaipas

  1. Teboilin voiteluaineneuvonnassa vastattiin että uutuustuote Teboil Silver classic 20w-50 kestää -20 pakkasasteeseen asti. En nyt ihan tuonne asti ajelisi. Toki jos auto ei ole ajossa nastarengaskautena (joulu - helmikuu) niin voisi ehkä mennäkin ja etelässäpäin usein ei talvisin jättipakkasia ole ollut. Kyseinen öljy suunniteltu nimenomaan klassiauroille ja ilmajäähyihin. Moottorin äänikin muuttui mielestäni paremmaksi kun tuota öljyä laittoi. Motonetin British classic oil tuoteselosteessa lukee öljy ympärivuotiseen käyttöön ja lämpötila max -27 c. ???
  2. Miten hyvin synteettiset öljyt pysyvät koneessa? Voiko niillä hyvin ajaa kesällä?
  3. Eli käytännösdä voi ajaa vielä pikkupakkasilla näin syksyllä?
  4. Mihin asti 20w-50 öljyillä kannattaa ajaa jos menee pakkasen puolelle sää?
  5. Onko hämeen alueella rasvamonttua missäänpäin enää huoltoasemilla tai vastaavilla paikoilla jossa voi tehdä tee itse korjauksia?
  6. Ei sitten aloittajalla tule mieleen lämmönvaihtimien kunnostus. Ei se mahotttomia maksa ja kyllä kesälläkin on koleeta usein jolloin lämpöä tarvitaan.
  7. Mikä on sopiva tyhjäkäynnin kierrosmäärä kuplassa? Onko korkeasta tyhjäkäynnistä haittaa?
  8. Ok. Kiitos asiallisesta vastauksesta tutkija.
  9. Kannattaa toki. Kysyn että onko tämä mahdollinen vaihtoehto vai yritetäänkö huijata?
  10. Automyyjä sanoi että pelköstään ajamattomuudesta jäykistyy. Helposti hoidettavissa kuntoon.
  11. Moottori sammuksissa vaihteet ovat ihan yhtä jäykkiä kuin käynnissä ollessa.
  12. Kytkimen vapaaliike on reilusti yli tuon 3 cm.
  13. Mistä kertoo vw kuplan vaihteiston jäykkyys? vaihteet menevät huonosti päälle ja pakki rusahtaa päällekytkettäessä. Autolla tosin ei ole ajettu muutamaan vuoteen. Onko rasvauksen puutetta vai kytkinsäädöissä vikaa? Kytkimen vapaaliike on mielestäni aika iso. Auto kyllä vetää vaihde päällä hyvin.
  14. Onko kukaan asentanut venäläistä planar lämmitintä kuplaan? Oli muuten Kippari lehden testissä ja pärjäsi hyvin kalliita ilmalämmittimiä vastaan. Ainut ero oli minimaalinen hinta.
  15. Kuvat näistä asennuksista olis kivoja.
  16. Onko joku asentanut lämppäriä kuplassa takapenkin alle? Onko mahdollista?
  17. Morjens! Onko tietoa että onko tapahtumassa myös uusien osien myyjiä kuten esim. Aircooled paikalla? Onko myynnissä myös autoja?
  18. En usko mitään vaan halusin vastauksen kun joku täällä palstalla on myös väittänyt että tehdään ohuemmista pelleistä.
  19. Moro! Miten Jeans Kupla eroaa tavallisesta kuplasta muutoin kuin väriltään, mustilta kromiosiltaan ja sisustusmateriaaleiltaan? Joku on väittänyt että olisi tehty ohuemmista pelleistä, pitääkö paikkansa?
  20. Oliskos kuvia läpivienneistä matkustamoon?
  21. Onko kenelläkään kokemuksia venäläisistä Planar ilmalämmittimistä? Ovat dieselkäyttöisiä, joten oma pienehkö,tankki pitäisi asentaa. Eivät ole pahan hintaisia.
  22. Joutuu ilmeisesti tekemään reiän jalkatilaan ainakin 70 luvun kuplissa jos jalkatilaan puhalluksen haluaa?
×
×
  • Create New...