Jump to content

Juniori

Members
 • Posts

  150
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  VW Kupla vm.-69 1300

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Juniori's Achievements

 1. Myydään Mira kuvissa olevilla osilla. Pyörityskahvan kierre murtunut. 1100€ (Toimitus alkaen helmikuun ensimmäinen viikko)
 2. Myydään Mira kuvissa olevilla osilla. Pyörityskahvan kierre murtunut. 1100€ (Toimitus alkaen helmikuun ensimmäinen viikko)
 3. Myynnissä täydellinen(?) Kukko A70 ulosvedin sarja peltisalkussa. Todella vähän käytetty ja virheetön/ruosteeton. Pyyntihinta 400€ (Toimitus helmikuun ensimmäinen viikko)
 4. Itselläni on kokemuksia Milwaukeen, Hikokin, Ryobin, De Waltin, Panasonicin sekä Makitan pulttikoneista sekä muista akkutyökaluista. Kokemukseni perustuu ammatti sekä siviilikäytöön. Itseltäni löytyy Milwaukeen, Ryobin sekä Hikokin pulttikoneet. Milwaukee 3/4 ja 1/2 ja muut 1/2 karoilla. Jos jotain pitää suositella niin ehdottomasti Milwaukeen tuotteita tai Hikokin. Itselläni on koneet raskaassa ammattikäytössä missä otan niistä kaiken irti kaikissa olosuhteissa. Milwaukeen voittanutta ei ole vielä vastaan tullut, niitä saa käyttää vasarana ja upottaa veteen ja öljyyn eivätkä säikähdä. Kerran pulttikone hörppäsi hienoa hiekkaa sisäänsä, siitä ei tykännyt. Akkukoneet maksaa, ei voi mitään. Milwaukee ei halvin mutta paras. Jos haluaa hieman rahaa säästää niin Hikoki hyvä kakkonen. Makita sijoittuu kolmanneksi. Ryobi kannattaa jättää hyllyyn, akku ei vastaa puheita ja kömpelö laite.
 5. Myyn tarpeettomana ison Tudor Super Deck Roof Rack cat.nro 227 pakumallin kattotelineen. Alkuperäispakkauksessa ja kaikki osat oletettavasti(?) tallessa. Hinta 120€ Lisäkuvia saa sähköpostilla/whatsApp Teline kulkee tällä hetkellä kuplan katolla pitkin Itä-Suomea, toimitus Hki mahdollinen.
×
×
 • Create New...