Jump to content

paananen

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Ajoneuvot
    VW golf mk2, kupla -65

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

paananen's Achievements

  1. Eli tarve kuplan 92 männille, puristuskorkeus 35. Käy kiinalaiset, käytetyt tms. Kunhan on ehjät.
  2. sitä ei varmaankaan kärsi sorvata niin paljoa että kestäisi 200nm, koska ei välttämättä irrota sen jälkeen. Kennedyn asetelmia saa myös 180 millisenä tai sitten sorvaat siitä 200 millisen niin alkaa löytyä kytkinhiluja edullisempaan hintaan.
  3. mulla on katukoneessa nokka johon hiomosta sain arvoiksi imu 326 astetta ja 9,8 nostoa, pako 316 astetta ja 9,6 nostoa ja toimii ihan mukavasti alhaallakin ja keskialue melko vahvan tuntuinen, puristuksia tasan 10. Toki osa asteista häviää ventiilin välykseen niin kuin tuossakin imu on auki noin 310 astetta.
  4. http://aircooled.fi/tuote/771/sytytysjohdot-peruslaatu-punaiset-t12 nuo ainakin ovat hintansa haukkuneet, pari vuotta vanhat ja ajettu n.3000km eikä mitään ongelmaa.
  5. Alkaa olemaan ala rajoilla tuo mitta mutta riippuu miten priimaa haet, toiminee tuollakin ja paksu öljy tiivistää myös välyksiä kummasti
  6. niinhän tuo onkin, testailuja tuossa hieman tein ja nyt ainakin kytkin vielä irrottaa ja toivottavasti myös pitää. Vertailu ei oikein tässä onnistunut kun ei tiedä mistä tuo asetelma on eikä tiedä tarkempia speksejä, toden näköisesti se on joku vanha viri asetelma ainakin jäykän oloinen verrattuna vakioon. Lähin kaipailin tietoa siitä että miten se oikeaoppisesti selvitetään. Nyt ollaan mitassa 21mm ja levy irtoaa kun asetelmaa on painettu noin puoleen väliin.
  7. 54,1 viittaisi siihen että se kaula on alun perin hiottu kokoon - 0,75 ja joka on nyt 0,15 mm nimellismitan alle, toki riippuu millä olet mitannut halpa digitönäri ei kerro totuutta. Kannattaa mittauttaa akseli koneistamossa niin osaavat kertoa mitä tarttee tehdä.
  8. eli mistä / miten saa selville kytkinpinnan ja asetelman kiinnityspinnan välisen mitan, jotta kytkin irrottaa muttei luista? kun asetelma ei ole vakio. Vauhtipyörissä mistä olen mittaillut niin mitat eroaa toisistaan.
  9. Ei kuulu olla laakeria ja kuuluu heiluakkin, ei muutakun uutta stefaa reikään
  10. Itse taas en ole laittanut kuin kerran vp pultin kiinni liiman kanssa ja silloin sain vauhtipyörän lonksamaan, normaalisti puhdas kierre jopa kevyesti öljyttynä ja pulttikoneella kiinni. Pultin alle tukeva prikka eikä ole irtoillut
  11. Itse jätin 6v moottorin ja laitoin sähkön kulkemaan 6v puolan läpi, 12v puolalla pyyhkijät meni aika hitaaksi mutta nyt toimii aika hyvin eikä moottori ole kärähtänyt.
  12. kytkimen pitäisi olla kyllä kunnossa koska laitettu uusi noin 100km sitten ja edellinen viesti ei vastaa vielä kysymykseeni.
  13. onkos tuo laatikon kannakkeiden vaihto miten suuri operaatio, eli onnistuuko jos konetta ja laatikkoa ei kokonaan irroita
  14. riittävä mutka? missä ja miten se vaikuttaa jos saa tyhmänä kysyä.
×
×
  • Create New...