Jump to content

tommi

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tommi

 1. https://www.facebook.com/BootsyCollins/photos/a.453228512348.239747.9490092348/10152833124952349/
 2. Mulla oli kerran junis missä pyöränpultteja oli vähän naputeltu niin että pulttien kantoihin ei sopinut enään avain ja tiukassa olivat. Sen jälkeen olen tarvittaessa napautellut rumpua, en pultteja.
 3. Kiitämme mukavasta tapahtumasta, hyvin järjestetty ja loistavalla paikalla.
 4. Kyllähän se lompakko ohueksi menee jos 19 euron osasta pitää maksaa vähintään 9 euroa postimaksua.
 5. Joo, vanne on yli 10 mm mutta kartio uppoaa jonkun matkaa sinne. Näissä liian pitkissä pulteissa on kierreosa 21 mm pitkä, tulee n.16 mm vanteen sisäpuolelta ulos, siinä taitaa olla melkein 10 mm liikaa. Eipä tosiaan taida löytyä valmiina.
 6. Ei löytynyt kummaltakaan sivulta niin lyhkäsiä, kierreosan pituus pitäisi siis olla vain n. 10 mm. Vannetukku.fi myi kanssa eioota kun soitin sinne.
 7. BRM:n mukana tuli n.10 mm liian pitkät pultit, onko tietoa mistä voisin ostaa kohtuuhintaan uudet lyhyemmät kartiopultit, ovaaliin tulossa, pultin paksuus 12 mm ja suunnilleen 10 mm lyhyellä kierteellä, noususta ei tietoakaan mikä näissä on ? Ei jaksais sahata ja fiilata, vinkkejä ? Koitin jo hakua, vaan en löytänyt.
 8. Mukava paikka tosiaan hakea osia pikaiseen tarpeeseen jos sattuu olemaan auki, nykyisinhän osat saa näköjään halvemmalla paruzzilta tai vaikka aircooledilta jos jaksaa odottaa.
 9. tommi

  SCC 2011

  Ajatko Janne takasin ? Juniksellahan saa henkilöautona ajaa niin lujaa kun uskaltaa...
 10. Suurkiitokset meiltäkin, mukavaa oli taas ja aurinko porotti pään niin pyörälle että hukkasin Ronson-sytyttimen lauantaina, eihän kukaan sattunut löytämään ?
 11. Onko tää teillä ihan noin niinku yleinen tapa lähettää MAKSUKEHOTUS ensimmäisenä laskuna ? Mulla on yleensä ollut tapana maksaa laskut ajallaan, joten vähän tietysti vituttaa saada MAKSUKEHOTUS missä uhkaillaan jollain perintätoimistolla.
 12. Voi hitsi,sehän taisi tulla kirkasvesisäiliöstä.
 13. Osaisikohan joku kertoa mikä mun tölkissä voi olla vialla, kun maahan sen alle tippuu vettä jostain noin puolestavälistä autoa ?
 14. tommi

  Ahistaako?

  Minkä kumman takia jotkut haluaa käydä kauppaa tekstiviestien välityksellä ? Eipä voi hankalampaa tapaa keksiä, itse ainakin pystyn puhumaan puhelimessa ja tekemään monia muita asioita samaan aikaan, tekstiviestejä näpytellessä on hankalampaa. Mullakin on myynnissä ties mitä osia ja autoja, odotan vain telepaattisia yhteydenottoja, kun ei noihin tekstareihin aina ole aikaa.
 15. Ajattelinkin että varmaan värisävy on väärä.
 16. Olin samanvärisen 1300S:n, rek.AAN-531 muistaakseni, kyydissä ekat automatkani syksystä -72 eteenpäin ja siinä oli nimenomaan nuo norsuntassut. Kyseinen auto poistettu rekisteristä parikymmentä vuotta sitten v-vauhtipiste vikana omistajana.
 17. kuuluisko noitten olla sitten eriväriset ?
 18. Kilpureita vilahtaa rokkivideossa
 19. No, nythän sinne on näköjään pakko yrittää tulla.
 20. 2008 biffissä puolivuotias tytär nukku pakussa, tänä vuonna teltassa ja hyvin viihtyi. Kaikkien mielestä skidinä oli varmaan tosi ikävää olla teltassa ? En tajua miten mökit voi olla niin tärkeitä, leirintäaluetelttailu on kumminkin hyvin vaivatonta verrattuna siihen että kantaa telttaa ja varusteita kymmeniä kilometrejä metsässä huvikseen, sitäkin monet hullut tekee.
 21. Ok, kiitos, pitää järjestää traileri.
 22. Moi, oliko tuo ihan ajokuntoinen ? Soitin äsken tuonne SE Mäkiselle, eivät halunneet kuljettaa moottoritonta junista. Jos vaikka eri toimipisteillä on eri käytäntöjä.
 23. http://www.oi.phkk.fi/Tuotteet/index.html
×
×
 • Create New...