Jump to content

jusssi

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Ajoneuvot
    kupla '65

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jusssi's Achievements

  1. Nyt sit kaiken muun jälkeen katoin tuon pääsuuttimen. Ja pienihän se on! 120 oli paikallaan, kun pitäisi olla 125.
  2. Kiitokset kaikille kommenteista. Ei siinä varmaan tosiaan mitään oikein vikaa, kuten vajaapytyillä käymistä, ole, sen verran hyvin tuntuisi vetävän puolella kaasullakin ajettaessa. Olikos tuo ajoitusmerkki ihan tossa lohkon saumassa mihin säätää?
  3. 12satasen jakaja, joka ainakin toimi siinä entisessä koneessa kait ihan ok, kokeilin kyllä imutella ja liikkui pohjalevy.
  4. Kyl se mielestäni kunnolla ruikkaa. Kuinkahan paljon vaikuttaa pakoputki, jonka tein sopivan puuttuessa siten, että nyljin 1200:sen tarvikeputken auki ja tein takapytyille poikittain putket sisään, että ois kokolailla yhtä pitkät etummaisten kanssa ja sit vähä vaimennin levyjä ja levennettynä nippuun. Jos se nyt virtaa sen verta paremmin, että kaipaisko sen takia isompaa suutinta? ?
  5. Bensat on viime syksyltä ja kyllä sinne bensaa tulee, kun pumpun testasin letku irrallaan koneen laiton yhteydessä.
  6. Vaihdoin 1300 vanhan satasta pienemmän tilalle syksyllä ja nyt vasta pääsin oikein tielle koittamaan. Kone tuntuis käyvän ihan hyvin, mutta tiellä tuntui vetävän ihan ok reilu puoleen kaasuun asti, mutta painettaessa pohjaan, ei oikein tapahdu mitään ja tuntuis vähän ryytyvän vaan. Kone on ihan vakio yksreikänen johon tehtiin kannet ennen vaihtoa. Kaasarin purin, putsasin ja kiihdytyspumpun kalvon uusin. Jakajan otin entisestä toimivana ja säädin kyllä käret ja sytkän. Mikähän vielä vois tuota tahmeutta tehdä? ?
  7. Tuon on joku tuonu kai saksasta aikanaan ja mulla ollu muutaman vuoden, lähinnä tallissa...
  8. Tuommonen Amerikan reuhu jakaa tallitilan kuplan kanssa
  9. Jaa niimpä näyttäisi olevan.... mutta hinta on kyl niin hapokas, ettei taida pystyä... :/
  10. Nyt näyttäis ja tuntuis pahasti siltä, että latausrele on tiensä päässä, eikä rupee toimimaan tolokullisesti, vaikka on putsattu ja säädeltykin. Uuttahan tuohon ei tuommosta saa vissiin, joten jotain muuta tilalle. Mites semmoset elektroniset, mitä ural motskareihin kauppaavat, toimisko ja kestäiskö? Toinen, mikä löyty, olis wartburg osakauppiaalla puolalainen säädin, kokemuksia?
  11. Minkälainen tapahtuma tää biffi on, suljettu vai voiko alueelle tulla ulkopuolinen päivällä pällistelemään autoja vaikkei yhistyksen miehiä oliskaan, vai kivitetäänkö het? :)
  12. Tämäkin etenee. Ajettu on ja kuvassa sovittelin lokasuojia. Kilvet odottais jo konttorilla,, että valmista tarvis saada... ;)
  13. Joo ei se nyt kauheita kyl maksaisi, reilu 50€ menis, mutta tein nyt mikrokytkimen alkuperäisen tilalle pyyhkimen kykimen perään ja koitan jotain 12v pumppua, josko sais toimimaan sillai.
  14. Mutta sit tuo pissapojan venttiili, eipä sitä taida saada ehjättyä. Sähköistäminen ois tieten helpointa, mutta 6 volttisia on harvassa ja maksavat paljon. Jaksaisikohan 12v ruikkija pyöriä sen verran 6 voltilla, että kelpais edes leimalle?
×
×
  • Create New...