Jump to content

jasalm

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kokkola
  • Ajoneuvot
    typ1 -66, -74

jasalm's Achievements

  1. Kiitokset lohdullisista sanoista, kerrankin vika ei ollut miehessä. Kone ja auto irtaantuivat kuitenkin toisistaan, kaasarien ja tässä tapauksessa myös pakosarjan irtiruuvaamisen jälkeen.
  2. Pikainen ja typerääkin typerämpi taitamattoman kysymys: Pitäisikö tuplakaasarisen koneen mahtua alas kuplan perältä kaasareita ja imusarjoja irroittamatta? Ei nimittäin tuu, ei sovi, ei mahu, ei tipaha. Tai sitte en vain osaa.
  3. Näitten verottaminen se vasta on valtiolle varsinainen bisnes. Eestaas postittelut jo syö tuoton ja mahtaa hommaan mennä vähän virkailijan aikaakin. Vain Byroslaviassa. (Ja tähän naamapalmuhymiö)
  4. Aiheeseen liittyen: http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1418695877455.html?pos=ok-nln Tulkitsen tuon niin että tästälähtien vanhan pakun voi muuttaa henkilöautoksi maksamalla saman veron kuin vastaavan auton ulkomailtatuonnista joutuisi maksamaan? Palliksista ehkä muutaman kympin - pari sataa. Jotain kohtuutta verotukseen siis.
  5. Riippuu pitkälti asennosta josa auto alunperin oli. Tuo oma seitennelonen muuttu pelekillä droppiolilla rajusti keulivasta sentin verran etunojasa kulukevaks. Renkaat on samankokoset ympäri auton. Ajo-omituisuuet parani huomattavasti, varsin ki yli kuuenkympin nopeuksisa.
  6. Itäsuomi täynnä juniksia, riittää haettavaks joka viikonlopulle? Kyselee nimim: Kateellinen länsirannikolta.
  7. Eipä tosiaan kun avaa silmänsä. Väritys sisältä ja päältä sattuu kyllä kohilleen. Sen verran taitaa olla näitäkin rakenneltu, ettei oo enää mitään jo moneen kertaan tehtyä. Harmi että tuon bussin projektikertomus jää kesken, hieno vehje.
  8. Näyttää samalta autolta, sisustus vain häipynyt ja muuten vähän reissussa rähjääntynyt: http://www.nettiauto.com/volkswagen/transporter/6866473
  9. Aloittelevien volkkaristien uudelleenkasvatusleirillä ollessani satuin istumaan sosiaalitiloissa riukupaskalla juuri silloin kun käsikirjoja jaettiin, käsitteet saattavat sen takia olla pikkasen hakusalla. Puuttuvista ähtäröinneistä huolimatta tuo on ainakin köyhän mielestä hintavahko.
  10. Ähtäröity möhkö tuolla hinnalla? Pilikku väärällä kohtaa, pitäis olla 1050,00e ;)
  11. Kyselen täällä kun kerran lupa annettiin. Kuuluuko T1 makaavalamppuisen lampun heijastin olla umpion sisällä parkkivalopolttimon aukko alaspäin vai ylöspäin? Meneekö se edes kasaan väärin? Katsastusmies näkyy edellisinä vuosina moittineen vääränlaista valokuviota huomautuksen otteeseen kirjoittaen, enkä löydä tuosta vikaa.
  12. Verot vanhenevat kymmenessä vuodessa, tuskin en tuota enää vaivaavat.
  13. Vanhuus ja pieruus on suhteellisia käsitteitä, niitten määrä riippuu ihan siitä mihin verrataan. ;) https://www.youtube.com/watch?v=T2BXcf3DcQc
×
×
  • Create New...