Jump to content

kerkko

Members
 • Posts

  229
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kerkko's Achievements

 1. Onpa hienoja kuvia! Vieläkö löytyisi lisää?
 2. Pieni on Kuplakin. Huomaa vaikkapa ajamalla ilmajäähyn nyky-Kuplan viereen. Vanha Kupla taitaa painaa n. 800 kg, uusi on vajaa 1500 kg. Mutta maukas kuva vertailuksi!
 3. Hieno juttu! Asiansa osaava radiohuolto alkaa olla harvinaisuus. Itse olen saanut pidettyä perheessä uudesta ollutta vm. -48 Eddystone -liikennevastaanotinta operatiivisena, onneksi on ollut se osaava huolto. Hieno on tuo Becker, UKW pikavalinnoin ja kaikilla aaltoalueilla.
 4. Tulemme klassilliseen kysymykseen. Mitä muuta peruskorjauksessa tai entisöinnissä tarvitaan lähtökohdaksi kuin tyyppikilpi? Mutta hienoa, että on tallessa nyt!
 5. Loistava rekisteritunnus. KdF-Wageniin!
 6. Kiikalassakin oli hauskaa. Ja Kupliakin jälleen jokunen. Parkissa ja radalla. Ei muutakun BSD:tä odotellen!
 7. Hieno tapahtuma jälleen Malmilla. Parkissa melkoisen vähän Kuplia, radalla muutama nopeakin. Toivottavasti Kiikalassa viikon päästä enempi, vaikka onkin BIF-viikonloppu.
 8. Onpa hienoa Agfachromea isolla aukolla kuvattuna ja keinovalon värivirhe korjattuna. Ammattimiehen työtä, Super!
 9. Hyvä idea. Siksikin, että todennäköisesti näin ainakin toinen moottori on yleensä ajokunnossa. Ja sitä toista voi sitten fiksata rauhassa.
 10. Noita tienvarsikatsastuksia on ollut aikaisemminkin sillä suunnalla kun nuoriso ja harrasteajoneuvot liikkuvat, mm. 70- ja 80-lukujen taitteessa Räyskälän silloiseen kiihdytysmekkaan johtavilla teillä. Jos noista mitään muistan ja silloisen nuoruuden kokemuksiani osaan nyt jälkikäteen tulkita, toiminta oli vähemmän kuin rakentavaa. Onneksi nyt on varmasti kaikki toisin?
 11. Kiitos taas hienoista artikkeliskanneista. 411 sai aika ankaran arvostelun. Vaikka varmasti toimittajan lähtökohdista ja näkökulmasta syystäkin? Oli aikanaan ehkä väärinymmärretty tuo 411? Mielenkiintoista ajankuvaa jokatapauksessa.
 12. Miten olisi ihan tavalliset hyväkuntoiset kesärenkaat? Toimivat yllättävän hyvin huonommassakin kelissä. Kuluneet taas eivät.
×
×
 • Create New...