Jump to content

kerkko

Members
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiikalassakin oli hauskaa. Ja Kupliakin jälleen jokunen. Parkissa ja radalla. Ei muutakun BSD:tä odotellen!
 2. Hieno tapahtuma jälleen Malmilla. Parkissa melkoisen vähän Kuplia, radalla muutama nopeakin. Toivottavasti Kiikalassa viikon päästä enempi, vaikka onkin BIF-viikonloppu.
 3. Onpa hienoa Agfachromea isolla aukolla kuvattuna ja keinovalon värivirhe korjattuna. Ammattimiehen työtä, Super!
 4. Hyvä idea. Siksikin, että todennäköisesti näin ainakin toinen moottori on yleensä ajokunnossa. Ja sitä toista voi sitten fiksata rauhassa.
 5. Noita tienvarsikatsastuksia on ollut aikaisemminkin sillä suunnalla kun nuoriso ja harrasteajoneuvot liikkuvat, mm. 70- ja 80-lukujen taitteessa Räyskälän silloiseen kiihdytysmekkaan johtavilla teillä. Jos noista mitään muistan ja silloisen nuoruuden kokemuksiani osaan nyt jälkikäteen tulkita, toiminta oli vähemmän kuin rakentavaa. Onneksi nyt on varmasti kaikki toisin?
 6. Kiitos taas hienoista artikkeliskanneista. 411 sai aika ankaran arvostelun. Vaikka varmasti toimittajan lähtökohdista ja näkökulmasta syystäkin? Oli aikanaan ehkä väärinymmärretty tuo 411? Mielenkiintoista ajankuvaa jokatapauksessa.
 7. Miten olisi ihan tavalliset hyväkuntoiset kesärenkaat? Toimivat yllättävän hyvin huonommassakin kelissä. Kuluneet taas eivät.
 8. Hienoja prujuja taas, kiitos. Autoradiomainioskin oli mielenkiintoinen. Upea Blaupunkt Wiesbaden, jossa oli esivalintanäppäimet useammalle taajuudelle, mutta myös automaattinen kanavahaku. Salora valmisti jokseenkin samanlaista laitetta, vissiin vähän ominlupineen.
 9. 1/8 mi on hyvä. 80-luvulla ajettiin keväisin Tampereen teknillisen korkeakoulun takaparkissa tuolla matkalla kilpaa joka kevät. Mukana oli pyöriä ja autoja. Tapahtuman järjesti koulun moottorikerho ja kaikilla oli hauskaa. Paikkoja ajaakin löytyy kummasti enemmän, vaikkapa nuo isommat pysäköintialueet. Itse taisin silloin kiskoa pyörällä. Lieneekö tapa Hervannassa periytynyt, nuoremmat teekkariveljet kertonevat?
 10. Stinger on hieno, mutta kattoteline ei ehkä tyypillisin pari sille?
×
×
 • Create New...