Jump to content

hammer_man

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  Passat 3bg variant, Golf mk3 variant, Kupla -70
 1. Vyöt hankittu ja asennettu paikoilleen. Asennuksessa ei mitään ihmeellistä tullut vastaan. Ainoastaan hattuhylly täytyy tehtä uusiksi, kun jalat melkein kyljissä kiinni niin rullat ei sopineet väliin...
 2. Riippunee täysin autoista. Itsellä mitä 3b(g) Passatteja ollut niin kaikissa tuo takapenkin rulla ollut olkapään takana eikä missään tavaratilan lattianrajassa :)
 3. Onko tuo sitten kolmipistevyö neljän pisteen kiinnityksellä? Koska jos ostaa tavallisen 3-piste vyön niin rulla tulisi tuonne kattoon kiinni, mikä omasta mielestäni ei näytä yhtään hyvältä :)
 4. Olisi ajankohtaista asentaa kesäautoon myös taakse turvavyöt. Helpoimmalla kaiketi pääsisi lannevöiden kanssa, mutta kaikesta huolimatta suunnitelmissa olisi 3-piste rullavyöt lasten turvaistuimien takia. Tai tarkemmin sanottuna kaiketi 4-piste, kun kuvia nähnyt missä kela alhaalla selkänojan takana eikä "hattuhyllyllä" tai pilarissa. http://www.fixusnet.fi/fin/turvavyo_taka-p-50104-52029/ http://www.tarvikkeet.fi/tuote/667/turvavyot/turvavyo-takaistuin-4-pist_kiinnitys Mitä kaikkea pitäisi tutkia autosta sekä ottaa huomioon ennen kuin laittaa pari sataa vöihin, että saa varmasti myös asennettua paikoillaan? Tähän asti riittänyt käydä katsastuksessa sekä bensamittarilla, joten kaikki neuvot otetaan avosylin vastaan turvavöihin liittyen :) Tuolta kävin jo vähän kuvia ihmettelemässä.... http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=496609&postdays=0&postorder=asc&highlight=seatbelt&start=0
 5. Tuollainen viritelmä sitä sitten omasta kehkeytyi. Ehkä hiukan turhan paksua tavaraa tuo 20mm, mutta sattui olemaan sopiva pala varastossa. Verhoilukangas kiinni spray-liimalla ja alapuolelta vielä nitojalla.
 6. Oletkos mistään löytänyt hyviä ohjeita hattuhyllyyn? Itse aloin väkästelemään omaan -70 kuplaan hattuhyllyä kaiuttimia varten, ihan perinteisesti mittanauha, pahvia ja sakset. Seuraavaksi pitäisi hankkia levyä ja ruveta sovittelemaan paikoilleen. Tarkoitus olisi tehdä "jalkojen" päällä makaava hylly, jolloin alle saisi piiloon vielä hyvää säilytystilaa tarvittaessa. Jaloista olisi myös helppo ruuvata kiinni pohjaan, jotta ei lähde äkkitilanteissakaan liikkelle sieltä :)
×
×
 • Create New...