Jump to content

Stidi

Members
  • Posts

    1304
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stidi

  1. 1 hour ago, MU said:

    Toivottavasti oli jo se "lopullinen" asennus. Pirusti vaan hommaa tuntuu aina ilmaantuvan. Olis vissiin pitänyt entisöidä tää laite niin saattais olla jo ajossa 😄

    IMG_20240318_171935_edit_1143142062189289.jpg

    Mutta ajattele kuinka helvetin tylsä peli se olisi entisöitynä😉

    Tosi hyvältä näyttää!

    • Like 3
  2. 11 minutes ago, -tipi- said:

    Jokos se Volkkarilehti jollekin tuli, kun jo viikko11 postinjakelun osalta lienee ohi?

    Sähköpostissasi on tietoa, jos olet yhdistyksen jäsen. Lehti tulee ensi viikolla. 

  3. Jo viidenne kerran järjestettävä volkkari sunnuntai Sipoon Boxin cafe & grillillä. Tapahtuma on meet and greet tyylisen päivätapahtuma. Tule tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin ihmisiin ja näkemään kaiken kattavaa vw kalustoa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja se on tarkoitettu niin ilmajäähdytteisille kuin vesijäähdytteisille volkkareille, ikään ja kuntoon katsomatta. Box Café & Grill:n piha-alueella on hyvin pysäköintitilaa ja sisältä löytyy uudenmaan parhaat burgerit suurempaankin nälkään omakustanteisesti. Ohjelma jos sellaista keksitään, tulee tarkentumaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Seuraa ilmoittelua tällä sivulla, ja kerro kavereillekin! 
    Tapahtuman ja Sipoon box café & grill osoite on uusi porvoontie 1545.
    Järjestäjien toive: PIHALLA PYSÄKÖINTI TAPAHTUMAN AJAN VAIN VW-HARRASTEAJONEUVOILLE. Sivummalla tilaa muillekin autoille.

    hox! Tapahtumassa ei tarjoilla aamupalaa, ei mökki- eikä telttamajoitusta.

    • Like 2
  4. 17 minutes ago, Tanhis said:

    Ja tästä syystä tätä hiipparia ei ylläpitäjät halua potkia ulos kun keskustelu ei lopu, vain siirtyy tämän ylläpidon ulottumattomiin.

    Ihan tämän ainaisen vitun spedeilyn takia mä en edes päästänyt tätä kauppiasta facessa moderoidaani ryhmään edes jäseneksi kun pyynnön laittoi.

    Mutta aiheeseen, aikuiset ihmiset lopettakaa jo tämä vitun pelleily, ihan kaikki, ja harrastetaan vaan niitä volkkareitamme omassa kuplassa kukin. Mä muistan kun palstalle oli kiva tulla lukemaan postauksia, ei ole enää.

    • Like 8
  5. 5 hours ago, Tanhis said:

    Ei sellaisia leirintäalueita taida eteläsuomesta löytyä missä olisi tälle porukalle tarpeeksi mökkejä. Sitten taas paikat missä niitä mökkejä on joko liian pohjoisessa tai sitten liian hajallaan. Mutta se on varmaa että aamupala on volkkarivuoden tärkein tapahtuma.

    Mulla lähinnä vaan pointtina, että haapasaari alkaa olla nähty ja aika kulunut. Mua ei haittaa pidempikin ajomatka. Ei tarvitse olla viiden tähden palveluita, mutta sen verran kermaperse olen, että teltassa en enää nuku. Ja se aamiainen on mulle ihan yksi ja sama onko sitä vai ei.

    • Like 1
  6. 22 minutes ago, JMM1 said:

    Mun mielestä haapasaari on ollut hyvä paikka biffi tapahtumalle.mökkejä riittävästi ketä niitä sit tarvitsee..

    Riittävästi? Parhaat menee sisäpiirille ennen kun tapahtuma on edes julistettu, ja loput samana päivänä kun julistetaan. Meillä viime vuonna mökki mustien homepilkkujen peitossa sisällä monessa paikkaa, ja kuistista meni jalka läpi. Muutenkin infra aika rempallaan ja suurin osa vessoista ollut epäkunnossa 3-4 vuotta jo. Vois olla jossain muualla tänä vuonna.

    • Like 1
×
×
  • Create New...