Jump to content

a-p

Members
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vuolijoki
 • Ajoneuvot
  vw 1300 -69

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0453283183

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tanhikselle! Pääasiassa katu käyttöä parikertaa vuodessa tarkoitus on ajaa radalla. KK vastasi sillä tavalla kuin ajattelin. AC myy ruotsalaisia jousia yksin kertaisina. Ovatko ne parempi vaihtoehto kuin vaikka Scatin kaksinkertaiset jouset/saako kaksinkertaisilla jousilla jonkin hyödyn joka on merkittävä? Nostajat vakio mitoilla.
 2. Mitkä venttiilin jouset olisivat sopivat kun nokkana on Englen W120? Vakio venttiilit ovat kansissa.
 3. Mua kiinnostaa tietää oikeasti sinisten jousien hinta, koska olen miettinyt nittä omaan koneeseen. Toinen vaihtoehto on sitten ruotsalaiset jouset singlenä.
 4. Ihan OT. Meillä 2vuotta sitten käski katsastusmies korjata koukun hitsaamalla. Auto on Chevy PickUp. Sitä en tiedä oliko katsastus mies oikeassa vai väärässä, mut näin tehtiin eikä ole tullut sanomista katsastuksessa.
 5. Mulla ainakin 69 mallissa on pokkaus joka puuttuu Alexilta.
 6. Itse ruuvaisin katkaisijan irti ja menisin käymään sen kanssa autotarvikeliikkeessä. Luulisi löytyvän hyllystä.
 7. Paatko perustelut, kiitos! ( ja en väitä vastaan)
 8. Nyt on auton ulkonäkö mun makuun, ei ole vedetty tonttiin niinku nykyisin lähes kaikki rakennetut kulkupelit. (Ja tiedän ettei krossi autoa voikkaan laskea tonttiin)
 9. Lassen kannattaa siirtyä pulttikiinnityksestä mutterikiinnitykseen. Saat vähennettyä jousittamatonta painoa kun voit sorvauttaa taustat paljon ohuemiksi. Kyllä sitä jousittamatonta painoa samoin kuin itse auton painoa pystyy pudottamaan aika paljon mikäli oikein haluaa.
 10. Vaijereilla toteutettu kaasu vivusto ei ole paikkaan sidottu. Vakio vaijerit saattaa kyllä joutua vaihtamaan toisiin esim.polkupyörän jarruvaijereista tekemään sopivan mittaiset.
 11. Itse sain auki ruosteen poistoaineella, rätinpalasilla ja paineilmalla. Hitonmoinen homma. Nyt koittaisin rassaamalla vanhalla vaijerilla. Katkaisisin polkimen pään vaijerista, koneenpäähän porakone ja rassausta takaapäin. Tämä siis kuplassa.
 12. Iso hatun nosto uutteruudesta tässä projektissa.
 13. 500 pikkuvolkkaria vaihtaa helposti tälläkin palstalla omistajaa kun hinta on oikea. Siihen taas vaikuttaa aika paljon kysyntä. Joku kaupallisen puolen opiskellut osaa kertoa lain keksijän nimenkin.
 14. Mulle värisilmän myyjä sanoi että tankki kannattaa maalata sitruunahappo käsittelyn jälkeen Inerta 5 tai vastaavalla epoksilla. Paikkaa kuulemma pienet huokosetkin, moottoripyörän tankkien muokkaajat tekevät kuulemma näin. En ole vielä hapottanut omaa tankkia mutta teeen sen pääsiäisen jälkeen. Toivottavasti toimii koska irroittaminen on kova työ.
 15. Jos et löydä sopivia muttereita niin voit hioa vaikka lenkkiä ohuemmaksi.
×
×
 • Create New...