Jump to content

Roi

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

372 profile views
 1. Ei tosissaa ois ainakaan liian kaukana kun itse asun vantaalla.. Laitoin sulle yv:n.
 2. Uppis ja päivitetty. Edelleen hakusessa, yhtäkään tarjousta ei ole vielä tullut...
 3. Ostaisin 72 kuplaan ehjän Sinisen takaselkänojan ja ehjän sinisen kuskin penkin (jos ei ehjää etupenkkiä löydy niin kelpuutan myös orginalit, ehjät mustat korkea selkänojaisetkin etupenkit) etelä suomesta. Tarjoukset yv kiitos.
 4. En tänään, mutta eilen kävin ostamassa orginalin 72 kuplan, joka on viimeksi ollu kilvissä 1999 jonka jälkeen huilinut 20vuotta lämpösessä tallissa, mutta sillon tällöin käynnistelty ja ajettu pihalla.
 5. Runkonumeroa ei valitettavasti ole muistissa enään.. pystyyköhän sitä edes selvittää enään mistään...? Ja ainiin, sisusta oli tummansininen jos siitä on apua..
 6. Aijaa? Jos jupsu millään viitsit käydä sielä purkaamolla uudestaan katsomassa oliko samasta autosta se kilpi&mahdollisesti koko auto siellä niin olisin kyseisestä tiedosta hyvin kiitollinen(&purkaamon nimi&/osoite ois mukava myös tietää)
 7. Hei, olemme menossa naimisiin 28.5.2014 espoossa ja haluasimme vuokrata kuplan(mielellään kuskin kera) hääauoksemme noin 4tunniksi. Olo alkaa olemaan jo melkoisen epätoivoinen, kun moneen paikkaan olen jo ilmotuksia laittanut ja kukaan ei ole niihin vastaillut, eikä kenelläkään tutulla/kaverilla/perheen jäsenellä ole kuplaa. Joten toivon että edes joku voisi tähän viestiin vastata ja auttaa meitä tämän asian kanssa. Vastaukset mielellään sähköpostiin: roi.lonnqvist@hotmail.com PS. häissämme ei heitetä riisiä tai mitään muutakaan mikä sotkisi paikkoja... Roi & Kata
×
×
 • Create New...