Jump to content

Roi

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

213 profile views
 1. En tänään, mutta eilen kävin ostamassa orginalin 72 kuplan, joka on viimeksi ollu kilvissä 1999 jonka jälkeen huilinut 20vuotta lämpösessä tallissa, mutta sillon tällöin käynnistelty ja ajettu pihalla.
 2. Roi

  vaalean sininen 69 kupla

  Runkonumeroa ei valitettavasti ole muistissa enään.. pystyyköhän sitä edes selvittää enään mistään...? Ja ainiin, sisusta oli tummansininen jos siitä on apua..
 3. Roi

  vaalean sininen 69 kupla

  Aijaa? Jos jupsu millään viitsit käydä sielä purkaamolla uudestaan katsomassa oliko samasta autosta se kilpi&mahdollisesti koko auto siellä niin olisin kyseisestä tiedosta hyvin kiitollinen(&purkaamon nimi&/osoite ois mukava myös tietää)
 4. Hei, olemme menossa naimisiin 28.5.2014 espoossa ja haluasimme vuokrata kuplan(mielellään kuskin kera) hääauoksemme noin 4tunniksi. Olo alkaa olemaan jo melkoisen epätoivoinen, kun moneen paikkaan olen jo ilmotuksia laittanut ja kukaan ei ole niihin vastaillut, eikä kenelläkään tutulla/kaverilla/perheen jäsenellä ole kuplaa. Joten toivon että edes joku voisi tähän viestiin vastata ja auttaa meitä tämän asian kanssa. Vastaukset mielellään sähköpostiin: roi.lonnqvist@hotmail.com PS. häissämme ei heitetä riisiä tai mitään muutakaan mikä sotkisi paikkoja... Roi & Kata
×