Jump to content

Geronimo

Members
 • Content Count

  910
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulainen
 • Ajoneuvot
  T1-62 ja Nakamura

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pohojosen pojilla on parin juniksen leiri kans siinä kentällä, ei voi olla huomaamatta. Ite oon 1800 asti töis mutta huomenna paikalla...
 2. Saavun paikalle jo ti iltana ja mukana ollaan.
 3. En nyt muista että mihin vastasin mutta en löytäny omista laatikoista sitä jousta ja nuppia.
 4. Hakusessa em. konsoli hilppeineen jos jollain on ylimääräisenä. Tarjoa YV yms. Ari o4o52o7o7o
 5. Jos hyvät haluat niin suosittelen WTDtä. Jotain referenssiä löytyypi tuolta. https://webtechdesign.fi/ Toki minäkin osaan jonninmoisen kyhätä ja halavalla mutta ei oo aikaa eikä intoa enää.
 6. Katoppa kaikki suuttimet läpi ettei ois vaan joku pikku paska jossan kuten itellä kävi, ei meinannu pysyä käynnissä millään niin oli yks pikku roska kaasarin suuttimessa. Takaa katottuna oikealla puolella hieman piilossa se suutin, mikä lie? Mä en oo kovin hyvä tietään tai muistaan.
 7. Muistuipa mieleen tilanne Jenkkireissulta -96. Mulla oli New Egland Patriotsin lippis päässä vain siksi että oli hyvän näköinen. Kah, käytiin jätkin kans muistaakseni Michiganissa International Speedwayn radalla ja ostimma hodarit jostain kiskasta. Myyjä puolivittuili mulle että aika paska seasoni oli muuten teillä, hetki meni ennenku ymmärsin mitä tarkotti ja tuumasin siihen: Hey, next year we gonna kick some ass, seriously we gonna kick alls ass. You´ll see. Lähettiin meneen ja senverta joutu myöhemmin kattoon että pääsivät loppuotteluun jonka hävisivät mutta heittona meni läppä aika lähelle. Muistaakohan se hodarin myyjä enää mua? 😉
 8. Tää on kyllä niin tekijänsä näköinen, hienoo Höpö ja Heka!
 9. Hahaa, kerkesimpä ennen. KooKoo sai ihan nokkaan 6-1 ja Näätä jatkaa juoksuaan.
 10. Jep, Lese ja Hessu kun on ens tiistaina kehissä niin ei löydy siipiä tarpeeksi Energiapojilta sanon ma.
 11. Tänään sitte vartin päästä lähetystä CHL matsista pukkaa Cmoresta tai Maxilta. Zürich - Kärpät. Pikkupeto vie ja syö suklaat ja juustot Sveitsin poijiilta. Puujalkakevennys; Mitä hyvää on Sveitsiläisyydessä? - No ainakin lippu on iso plussa.
×
×
 • Create New...