Jump to content

jazi

Members
 • Content Count

  218
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Orkkis ratti. Ihan asiallisessa kunnossa, lukuunottamatta muutamia murtumia puolien kohdissa. H.20€. Yhteydenotot yv:nä
 2. Jos renkaan profiili <60 niin halkaisija jää alle 60cm. -> kahdessa postin xxl-paketissa (2x 19,90€).
 3. Nikki kaasari ja adapteri. Ei ehtinyt koskaan paikalleen eli ei varmuutta toimivuudesta, mutta toimivana ostettu. Käsiryyppy. Raumalla, postitus onnistuu. Hinta 100€. Yhteydenotot yv:nä.
 4. Juu, mutta tarkoitan että runko pysyy samana ja vaihdetaan vain niitä muotopaloja rungon sisällä. Kyllä ne ulostyöntötapit saadaan toimimaan, usko pois!
 5. Mulla löytyy protokappaleiden puristuskone kotoa, muotti max n.100mm kanttiinsa. Ei ole kyllä mitään järkeä lähteä muutamalle kappaleelle muottia teettämään, vaikka esim. messinkiset tai alumiiniset muotit ihan toimivia pienissä sarjoissa, esim. hyvällä menestyksellä ajettu useita kymmeniä tuhansia iskuja messinkimuotilla, Kuitenkin ensin pitäisisi mallintaa tai skannata tuote. Tuo tipin hinta sarjatuotantoon tarkoitetulle oikealle ruiskuvalumuotille. Protomuotit usein insatsi periaatteella tehtyjä eli tehdään isompaan runkoon vain sopivat sisuskalut. Hinta sitten muutamista satasista eteenpäin. Itse harkitsisin juurikin tuota Timo Happosen tapaa.
 6. "Harraste" Mitsussa ifissä perushinta liikennevakuutukselle yli 900 euroa. Bonusten ja alennusten jälkeen maksettavaa 160euroa. Halvin vaihtoehto.
 7. Näyttää ihan veneen kaideheloilta. Oot varmaan kattonut ne jo.
 8. jazi

  The Hulk

  Ihan tietämättömän kommentti tuohon rungon jatkamiseen (ei siis mitään vi....lua). Onko paras vaihtoehto katkaista putki suoraan? helpoin se varmaan on. Mielestäni jo jiiriin katkaistulla putkella esim hitsisauma olisi pidempi. Tai esim.jossain isommissa kalustoissa runkopalkkeja jatketaan z-mallin leikkauksella, jolloin saumasta tulee pidempi ja näin ollen siihen kohdistuva vääntö/paine jakautuu tasaisemmin. Toki noissa itärungoissa esim. jotkin hitsisaumat aika surkeita jo alunperin ja silti kestäneet
 9. Ei noi nyt mun mielestä ihan huonoimpia korjauksia ole. Aika tilkkutäkkiä vaan, mutta korjauspeltejä jos ja kun ei ole, niin näin se helpoiten onnistuu.
 10. Mul oli tollanen erde mönkijän kärrynä. Ei omaan makuun sopinut edes siihen ja aika ruosteessakin oli. Erittäin ohuesta materiaalista tehtyjä, painohan sen jo kertoo. Kauhee pomppimaan auton perässä, jopa pienellä kuormalla.
 11. Ei oo onneks tarvinnu käydä alla. Enää ei muuten tiputtele allekaan tallissa.
×
×
 • Create New...