Jump to content

jazi

Members
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olikohan saabin myös samaa kokoluokkaa? Mulla vois löytyä tuollainen, jos kiinnostaa. Myös jotain suuttimia voisi löytyä (mallia arpa).
 2. Varmaan Raumalaiset asialla...
 3. Täytettynä hinta 130€/pullo
 4. Kaksi tyhjiää nestekaasupulloa. Hinta 70€/kpl tai 120€ yht. Yv:llä tai o4o763982kolme
 5. Jos kone on (käynti)kunnossa, miksi tehdä koneremontti...älä korjaa toimivaa! Laita sytytys, kaasari yms. kuntoon ja aja auringonlaskuun.
 6. Onko kaikki muu kunnossa? Sytytys, venttiilivälykset...
 7. Eberi ba4 raato, hinta 10€. Eber kellokytkin ja rele, 10€/kpl Bahco lämppäri kellolla, kunnosta ei käsitystä, hinta 20€ Thule kattotelineet, hinta 10€ Kattoteline *MYYTY* Romut Raumalla, näitä tuskin kannattaa lähetellä. En tingi! Yhteydenotot yv:llä.
 8. Jos renkaan profiili <60 niin halkaisija jää alle 60cm. -> kahdessa postin xxl-paketissa (2x 19,90€).
 9. Juu, mutta tarkoitan että runko pysyy samana ja vaihdetaan vain niitä muotopaloja rungon sisällä. Kyllä ne ulostyöntötapit saadaan toimimaan, usko pois!
 10. Mulla löytyy protokappaleiden puristuskone kotoa, muotti max n.100mm kanttiinsa. Ei ole kyllä mitään järkeä lähteä muutamalle kappaleelle muottia teettämään, vaikka esim. messinkiset tai alumiiniset muotit ihan toimivia pienissä sarjoissa, esim. hyvällä menestyksellä ajettu useita kymmeniä tuhansia iskuja messinkimuotilla, Kuitenkin ensin pitäisisi mallintaa tai skannata tuote. Tuo tipin hinta sarjatuotantoon tarkoitetulle oikealle ruiskuvalumuotille. Protomuotit usein insatsi periaatteella tehtyjä eli tehdään isompaan runkoon vain sopivat sisuskalut. Hinta sitten muutamista satasista eteenpäin. Itse harkitsisin juurikin tuota Timo Happosen tapaa.
 11. "Harraste" Mitsussa ifissä perushinta liikennevakuutukselle yli 900 euroa. Bonusten ja alennusten jälkeen maksettavaa 160euroa. Halvin vaihtoehto.
×
×
 • Create New...