Jump to content

jazi

Members
 • Content Count

  243
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jazi

 1. jazi

  *myyty*

  Hellan käyttämättömät sisävalot kytkimellä. Mitat 165x35x30. H.15€, postitus onnistuu myös, kulut 6€. Raumalla, yhteys viestillä ta o4o763982kol
 2. Väristä päätellen tämä(kin) on niitä postin vanhoja kärryjä. Näitä aina silloin tällöin myynnissä.
 3. Pieni peräkärry 190€. Oliko näissä 5x205 jaolla navat? https://www.tori.fi/vi/66706659.htm
 4. 1600 moottori, 75h käynyt. 1100€ https://www.tori.fi/vi/66457376.htm
 5. Olikohan saabin myös samaa kokoluokkaa? Mulla vois löytyä tuollainen, jos kiinnostaa. Myös jotain suuttimia voisi löytyä (mallia arpa).
 6. Varmaan Raumalaiset asialla...
 7. Kaksi tyhjiää nestekaasupulloa, kierreventtiili. Hinta 60€/kpl tai 100€ yht. Edullinen täyttö myös mahdollista. Yv:llä tai o4o763982kolme
 8. Jos kone on (käynti)kunnossa, miksi tehdä koneremontti...älä korjaa toimivaa! Laita sytytys, kaasari yms. kuntoon ja aja auringonlaskuun.
 9. Onko kaikki muu kunnossa? Sytytys, venttiilivälykset...
 10. Eberi ba4 raato, hinta 10€. Eber kellokytkin ja rele, 10€/kpl Bahco lämppäri kellolla, kunnosta ei käsitystä, hinta 20€ Thule kattotelineet, hinta 10€ Kattoteline *MYYTY* Romut Raumalla, näitä tuskin kannattaa lähetellä. En tingi! Yhteydenotot yv:llä.
 11. Jos renkaan profiili <60 niin halkaisija jää alle 60cm. -> kahdessa postin xxl-paketissa (2x 19,90€).
 12. Juu, mutta tarkoitan että runko pysyy samana ja vaihdetaan vain niitä muotopaloja rungon sisällä. Kyllä ne ulostyöntötapit saadaan toimimaan, usko pois!
 13. Mulla löytyy protokappaleiden puristuskone kotoa, muotti max n.100mm kanttiinsa. Ei ole kyllä mitään järkeä lähteä muutamalle kappaleelle muottia teettämään, vaikka esim. messinkiset tai alumiiniset muotit ihan toimivia pienissä sarjoissa, esim. hyvällä menestyksellä ajettu useita kymmeniä tuhansia iskuja messinkimuotilla, Kuitenkin ensin pitäisisi mallintaa tai skannata tuote. Tuo tipin hinta sarjatuotantoon tarkoitetulle oikealle ruiskuvalumuotille. Protomuotit usein insatsi periaatteella tehtyjä eli tehdään isompaan runkoon vain sopivat sisuskalut. Hinta sitten muutamista satasista eteenpäin. Itse harkitsisin juurikin tuota Timo Happosen tapaa.
 14. "Harraste" Mitsussa ifissä perushinta liikennevakuutukselle yli 900 euroa. Bonusten ja alennusten jälkeen maksettavaa 160euroa. Halvin vaihtoehto.
 15. Näyttää ihan veneen kaideheloilta. Oot varmaan kattonut ne jo.
 16. jazi

  The Hulk

  Ihan tietämättömän kommentti tuohon rungon jatkamiseen (ei siis mitään vi....lua). Onko paras vaihtoehto katkaista putki suoraan? helpoin se varmaan on. Mielestäni jo jiiriin katkaistulla putkella esim hitsisauma olisi pidempi. Tai esim.jossain isommissa kalustoissa runkopalkkeja jatketaan z-mallin leikkauksella, jolloin saumasta tulee pidempi ja näin ollen siihen kohdistuva vääntö/paine jakautuu tasaisemmin. Toki noissa itärungoissa esim. jotkin hitsisaumat aika surkeita jo alunperin ja silti kestäneet
×
×
 • Create New...