Jump to content

Sekatyöläinen

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kitee
  • Ajoneuvot
    VW Kupla replica, VW Kleinbus

Recent Profile Visitors

1067 profile views

Sekatyöläinen's Achievements

  1. Hakusessa rekvisiitaksi takavalon linssi, saa olla halkeamia yms. eli tieliikenteeseen kelpaamatonkin, kunhan saa vielä ruuvattua pohjaan kiinni. Tarve Joensuussa, mutta jos jos riittävän edullinen niin posti tuo. Tarjoa yv:llä!
  2. Myöhäispallikseen vm. -79 olisi etsinnässä vetokoukku. Tarjoa! Laita viestiä tai soittele, p. 040 707 4910.
  3. Ja mie tarkoitin, että tämänkin auton omistajan olisi selvittänyt tuolla yhdellä puhelinsoitolla... eli vinkkinä vain kaikille.
  4. Kyllä kiinteistön omistaja pitäisi olla aika helppo tieto nykyään löytää, ainakin kun itse tarvinnut niin helposti on löytynyt, yhdellä puhelinsoitolla. Tässä yksi ohjeistus: https://yle.fi/uutiset/3-8209597 Ja kyllä, sikäli mukava kun asia selvisi nopeasti ja kyseinen harrastaja tuo auton pihaan, kaikkine osineen. Aika vahva olikin veikkaukseni, että VW-harrastus on meitä yhdistävä tekijä... ;)
  5. Ukkini vanha junakeula löytynyt. Harrastaja otti yhteyttä ja ilmiantoi itsensä, siitä isot respectit. Auto palautuu omistajalleen lähipäivinä. Kiitos kaikille vinkkejä antaneille!
  6. Varastettu ukin keulakolaroima junakeula metsäpalstalta Joensuun Tervasuolta. Olisi ollut suunnitelmia auton käytölle. Viitseliäisyyttä on hakijoilla ollut, sillä puita on myös kaadettu - kirveellä. Eli jos ei erota omia tavaroita toisten tavaroista, samallahan sitä rikkoo myös jokamiehen oikeuksia metsässä kulkiessaan... Eli Pohjois-Karjalan harrastelijat, onko pihoilla näkynyt kuvan kaltaista autoa? Saa ottaa yhteyttä 040 707 4910.
  7. Jeba, kiitokset neuvojille, jotka vahvistivat homman etenemistä. Oli tosiaan jopa yllättävän helppo homma paikalleen laitto, verrattuna irroittamiseen. Ei tarvinnut sitoa jousipakkaakaan millään, nätisti meni sauvat paikoilleen kun nitkutti tukivartta niitä vasten. Paketti kasassa ja maanantaina pyörien suuntaukseen ja sieltä katsastukseen ;)
  8. Ok, thanks! Kyllä ne sieltä lähti, kuten sanoit, ajalla ja hiellä. Täällä kävin muutamassa huoltoliikkeessä ohiajaessa piruuttani kysymässä ja kaikissa joissa oli kokemusta sanoivat, että ota ne tukivarret itse irti ja tuo irrallaan tänne, kyllä ne pallonivelet irrallaan mielellään vaihdetaan... :D Oli näköjään yhdessä nätti hitsisauma vääntöjousien päässä, lie alkuperäinen vai onko joku hitsannut helpottaakseen asennusta...?
  9. Jes, kiitos! Tuota tässä on iltapäivä jo tehtykin, ei näkyvää muutosta vielä havaittavissa... eli jatkamaan... :) Ja ilmeisesti ne saa myös ihminen takaisinkin paikalleen?
  10. Olisi pallonivelten vaihto menossa omaan Kombiwageniin, pallonivelten vaihdosta olen löytänyt paljon keskustelua, mutta kysymykseni on aiempaa kuin tuosta pallonivelten irroituksesta/paikalleen laitosta. Siis prässiä varten irroittelemassa noita tukivarsia, eli: Miten nuo ylätukivarret saa irti noista vääntösauvoista? Kaikki on irti, ei ole muuta kuin ylätukivarret lokasuojissa, jotka ottaa aika kovaa kiinni siihen pohjauskumien tukirautaan. Pohjauskumitkin on irti. Ilmeisesti ne lähtee vaan vetämällä? :D
  11. Uskomaton onnenpotku! Ostin muutaman hehtaarin metsää ja tällainen tuli vastaan! Nyt ei sitten tarvitsekaan taimikkoa raivailla eläkerahoiksi :D
  12. Joo, nuo Motonetin listat on just semmosia tarrakiinnitteisiä... saisihan nekin oviin ruuveilla kiinni päältäpäin tai jollain niitillä, mutta etsitään ensin ihan "kovaa" listaa... aika vähän niitä on kyllä tarjolla. Höh, semmosille tarvikelistoille esim. 2m tangoissa olisi varmasti monella rakentajalla tarvetta, eikö? ;)
  13. Hei, onko kenelläkään heittää vinkkiä, mistä saisi tuollaista kromilistaa, jota voisi käyttää sisutukseen, lähinnä ovipahviin. Ei siis näitä muovisia tarrakiinnitteisiä korin ulkopuolelle, vaan tukevampaa mallia kiinnitysnastoilla tms. Kuten esim. typ3:n kojelaudassa.
  14. Tätäkin pyörittelin itse mielessäni, otin uudet tulpat irti, öljyhän tulisi sitten tulpan reijästä ulos konetta pyörittäessä. Ei tullut, kaikki tulpat oli tuolloin ilman jäämiä öljystä, joten ei sitä liikaa ole siellä ollut...
  15. Ostin laitoksen viime syksynä pari vuotta seisseenä. Ajettu myyjän mukaan suoraan talliin, tulpat on olleet irti kun öljyä on sylintereihin seisontaa varten tyrkätty. Olen ollut yhteydessä myyjäänkin, on vakuuttanut että koneessa ei ole ollut vikaa seisontaan jäädessä edellisen ajokesän jälkeen. Kone pyörähtää tosiaan vajaan kierroksen, hihnapöyrän mukaan tasan 340 astetta...
×
×
  • Create New...