Jump to content

Jan76

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Ajoneuvot
    -64

Recent Profile Visitors

523 profile views

Jan76's Achievements

  1. Ongelmat poistuivat kertaheitolla, kun asensin 009 jakajaan Pertronix'in kärjettömän sytkän ja uuden Bosch'in sinisen. Vika luultavimmin juriikin kondensaattorissa. Mutta kylläpä muuttui moottorin luonne paljon paremmaksi. Suosittelen 5/5..
  2. Täytyypi uusia tuo konkka ainakin näin alkuunsa ja samalla mitata nuo sytkäjohdot. Samaa hätää tietty kysyisin tuosta jakajasta. Kannattaako tuohon asentaa se kärjetön mokkula? Tuosta 009 ollaan vissiin niin montaa eri mieltä. Pelannu noinkin, mutta luotettavuudesta maksaa ain mielellään. :)
  3. Tuommonen oire ilmaantui aivan yllättäen, kesken ajon. Tyhjäkäyntiä käy, mutta ajoittain tulee nopea totaali pätkäsy. Kierroksilla tietenkin oireet pahenevat. Kuitenkin sen 15km tulin vahvasti paukkuen ja pätkien. Ei kuitenkaan sammunut edes risteyksiin.. Vika sytytyksessä, kun kotiin päästyäni löin strobon kiinni. Lamppu sammuu juurikin käyntihäiriön kohdalla. Ei vaikutusta, mistä johdosta kokeili, samalla tavoin ajoittainen pätkintä. Puola: uuden oloinen musta Bosch 12v. Jakaja: uusi Bosch 009 (valitettavasti edelleen kärjillä, välys 040) Laturi uusi, työntää +14v ja akkuna Optiman redtop. Virtalukkoa ränkkäsin samalla kun ajoin ja pätki edelleen. Mikähän mennyt rikki. Puolaa veikkaisin, muita ideoita? Voiko jakaja hajota noin, että välillä antaa kipinän ja toisinaan taas ei? Entä muut sähkökytkennät? -J-
  4. Kiitos vastauksista. Hylsy ja nivelvääntimeen kunnon jatko niin on toistaiseksi kestänyt. Täytyy talvella avata ja tarkistaa boorien kunto. Samalla sit uusia se kruunumutteri.
  5. Mikähän katkoo -65 kuplan takarummun kruunumutterin sokkia? Alunperin siinä oli joku 4-5mm pultti, joka meni poikki ja kilisi iloisesti pölärissä. Kuvittelin se hajonneen heikkouttaan. Vaihdoin tilalle kunnollisen paksun sokan ja kiristin löystyneen ison mutterin sen minkä 36mm lenkkiavaimen päällä seisten vaan pystyin. Noin 100km ja taas alkoi kilinä.. Ja taas sokka entinen! Jäikö vetarin mutteri löysään vai onko laakeri viallinen? (välystä pikkusen) Ja renkaat on lintassa, eli sopivasti madallettu. ;) -J-
×
×
  • Create New...