Jump to content

Tohohommi

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tohohommi

  1. Ei nyt ihan suora linkki myynti ilmoitukseen, mutta hieman hintavampi/harvinaisempi kupla: https://tyyliniekka.fi/60-000-euron-kuplavolkkari-myynnissa-keltamusta-1303-s-gsr-on-yksi-harvoista-saastyneista-yksiloista/
  2. Wihuri prokkis https://m.nettivaraosa.com/kunnostettavat-ajoneuvot/2386427 Harmi kun iteltä puuttuu talli ja taito
  3. P.Valtonen, sait yv:tä :) Tämä selvä. Laitoinkin prikat takaisin, sillä hyvin tuo viime vuonna tuntui pelittävän, 0.5mm venttiilivälyksistä huolimatta :) Saattaa tuntua melkoiselta raketilta keväällä, kun on oikeat välyksetkin.
  4. Terve. Viime kesänä minusta tuli ensimmäisen kuplani (tai oikeastaan toisen, mutta ensimmäisen omistin 13-vuotiaana, joten ei siitä sen enempää) onnellinen omistaja ja tämä tämä talvi onkin mennyt onnellisesti tallissa ensimmäistä kuplan koneremonttia tehdessä. Niputus vaiheessa kiinnitin huomiota puhallinkopan takana olevaan vivustoon, joka tuntui oudolta, koska siihen ei tosiaan tullut mitään ohjaavaa mekaniikkaa. Pikaisen nettihaun perusteella päädyin tähän ketjuun, jolloin minulle selvisikin että jouset,tangot ja termari sieltä puuttuu. Osaako joku sanoa, mistä ko. hilppeitä voi alkaa kyselemään? En löytänyt osia ainakaan aircooledin taikka hot carsin sivuilta (amatööri prkl)... Lisäksi tuo vivusto vaikuttaisi lukittuvan pienten jousten avulla, joita minulla on jäljellä ainoastaan 1kpl, joten niillekin olisi tarve. Toinen juttu, mikä vähän ihmetytti, oli toisen puolen sylinterikansi. Nimittäin keinuvivusto oli korotettu laittamalla paksut prikat väliin. Onko tuo tarkoituksella, vai onkohan joku laittanut liian pitkät venttiilit tuonne joskus. En nimittäin tajunnut mitata venttiileitä, kun poistin ne seetien hiomista varten. Nuo prikat tajusin vasta kokoamisvaiheessa, sen verran olivat samaa sävyä kannen kanssa, että näyttivät ihan valetuilta. Koneesta ei muuten tarkempaa tietoa, kuin että se on alunperin teollisuusmoottori.
×
×
  • Create New...