Jump to content

jayjay

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Seinäjoki
  • Ajoneuvot
    Kuuppelo -65

Recent Profile Visitors

933 profile views

jayjay's Achievements

  1. Just viime talvena heitin -65:een ohukaiseen kaikki tmi:n vaahdoilla ja on vimpan päälle jämäkkä ja asiallinen. En ossoo sanoa mitä ovat ajan myötä mutta yhden kesän jälkeen ainakin bueno! Heinät lemahti sen verran tavaralle ettei ole ikävä. Makuasiakin kai..
  2. Eli olkatappi vex , väliin uusi d-olka ja tappi lyöden takas?
  3. Jos kuuppelo -65:n olkatappikeulaan vaihteleepi dropit, meneekö homma ilman rotsausta jne vai meneekö koneistushommiksi? Jos siis oletetaan ettei välystä juurikaan ole nykyosissa.. Paras varmaan olis laittaa sidepulttisarjat kokonaisuudessaan mutta välttämätöntä se ei olisi just nyt.. Kiitos kommenteista!
  4. Mutta vaihtaen suurempaan menee siis vaihtovirtavehkeiksi(kö)? Aloin hahmottelemaan sellasta vaihtoehtoa että laittaisi yhden maltillisen 5-kanavainen vahvistimen ja jos valot alkaa räpsimään niin konkka mukaan pakettiin. Optimalla tai uudella akulla yleisesti sais varmaan vähä asiaa parannettua.
  5. Olis tarkoituksena jatkaa poppien virittelyä kuuppeloon ja aloin tuumailemaan tuota virtapuolen riittävyyttä. Että jos täräyttää pari pientä vaffistinta (2x~60w, 4x~70w)ja mankan, kuinka mahtaa latauksen jne kans käydä.. Nykyisellä mankka + subi vahvistimineen ei onkelmaa. Eli minkälaisia "kw"-tehoja porukka on vakio 12V järjestelmään laittanut tai miten virtapuolta voi parantaa jos alkaapi ahistella? Tänks!
  6. Tuo kone on edellisen värkkääjän toimesta tehty ja kattelin että taitaa kaasarin laippa olla hitsattuna kurkkuun jälkeenpäin. En tiedä yhtään miksi ja mistä kannet on revitty. Kone kuitenkin käy nätisti joten ei se ihan hanurista ole. Joten ei varmaan miltään osin vakio enkä tiedä ratkaisujen taustoja.
  7. Eli jotain tämmöttii tilaukseen.. http://www.aircooled.fi/tuote/803/virranjakaja-034-alipaine-karjeton
  8. Tämäpäs oli herkkä aihe... Vaihdoin 135 pääsuuttimen ja nyt ei nyi yhtään eli sinänsä vika korjaantui. Kaasarista on luonnollisesti lähdöt tukittu. Mutta raati tuntuu olevan aika yksimielinen että alipainesäätö saisi jakajassa olla.. Onko siis ymmärrettävissä että kärjetön alipainesäätimellä varustettu jakelija olisi kokonaisuuden kannalta tuohon parempi että seokset pysyy kautta linjan kondiksessa?
  9. Näin mä vähä aattelinkin. No, syssymmällä sitte. Tänks kommenteista!
  10. Milläs perusteella tuo huonoin on? Imusarja oli autossa valmiina. Kone on 69-70 vuosimallin 1600 ja siinä oli ennestään samainen kaasari kiinni. Eilen kun ehtoolla tsekkasin vanhan kaasarin suuttimet, olen melko varma että tuossa uudessa on aivan liian pienet suuttimet. Tulppakin oli hivenen vaalea joten tänään heitän 135:n vanhan kaasarin pääsuuttimen kiinni ja kokeilen. Ohut veto ja sakkaaminen saattaisi johtua liian vähäisestä kakusta.
  11. Mä justiin vaihtelin apparin puolen rummun uusillla laakereilla ja pidin laakereita tallin pakastimessa tovin ja sitten vain oikean kokoisella työkalulla/hylsyllä ja lekalla kopistelin paikalleen. Tiukka oli mutta meni jäädytettynä suht hyvin paikalleen ilman mälytöntä väkivaltaa. Olisi vielä voinut tohottaa rumpua lämpöiseksi mutta sitä en tehnyt.
  12. Näyttäisi kuuppelossa (-65) olevan laatikko/kone-yhdistelmä hivenen vinossa takaa katsoen ja etummaiset laatikon kannakkeet vähän kulahtaneilta joten aloin funtsia niiden vaihtoa. (En toki ole varma johtuuko vinous suoraan sieltä vai onko kopassa pieni heitto tms) Haynesin mukaan sais tehtyä sinnepäin ilman koneen/laatikon irttottamista kopasta, mutta onko asia tosiaan niin yksinkertainen? Laatikon kannatinpantaa ei ilmeisesti saa vaihdettua ilman että koneen irrottaa? Se sai pikkuisen kipeää kun tunkkasin autoa ilmaan. Vääntelin sorkkaraudalla takaisin ja jossain vaiheessa ajattelin vaihtaa sinne vähän vahvemman yksilön. Kiitos vinkeistä!
  13. Mulla 1600 yksireikäkansilla ja pic34:lla. Kärjetön ysijakaja. Esim. ku risteykseen saapuu ja lähtee kiihdyttelemään niin nykii ja käy huonosti. Yleisesti vähä ku jarrut päällä koko vetoalueen läpi. Virtapuolella kaikki uutta samoin kuin tuo picci. Tyhjiä käy. Minkä kokoisen suuttimen vaihdoit?
  14. Noniin.. Laittelin eteen 165/60 ja taakse 175/65 kun lattoja pelkäsin. MUTTA, olisi saanut laittaa tällä vanteistuksella (ET20) 185/65 ja tilaa olisi vieläkin jäänyt. 8mm spacerit on tulollansa, mikä sinänsä tekee asiaa kun rengas tulee vähä lähemmäs loksun reunaa. Tämä siis infoksi kun joku seuraava samaa asiaa tuumailee..
×
×
  • Create New...