Jump to content

Faiber

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Faiber

  1. Moi vaan palstalaisille. Ostin ehkä 2014 eräältä Antilta Iisalmen suunnalta kuvan kastenwagen -76 ja kiinnostaisi kaikki mahdollinen auton historiasta. Oletko joskus omistanut sen tai muuten tuttu auto? alkuperäiset rekisterikilvet viittaa turun suuntaan, käsittääkseni ollut välillä ikaalisissa ja väri on vaihtunut vihreästä ruskean kautta keltaiseen. Löysin myös kuvia, joiden perusteella auto oli mukana mäkistartti 2014 -tapahtumassa. Auto on nyt käytännössä rakennettu uudelleen, hitsauslankaa meni koko rulla. Tarkoitus on saada kesäksi ajoon, mutta vain maalit puuttuu. Kellään tietoa tai hyvää arvausta kyseisen keltaisen värikoodista? tai edellisestä maalarista? Nykykunto maaleja odotellessa Vielä pientä laittoa...
  2. Mistäs tällaista koriliimaa muuten saa? Omani kävi hiekkapuhalluksessa ja tälläistä olisi varmasti hyvä pistää pariin paikkaan. Motonetistä koitin katsella, mutta en löytänyt sopivaa.
  3. Minä tein myös kesälomareissun pallokeulalla. Tampereelta ensin pohjanmaalle ja sieltä savoon. Noin 1100km. Kasteni toimi kuten volkkarin kuuluukin. Edes öljyä ei tarvinnut lisätä, polttoaineen kulutusta en uskaltanut laskea. Jos joku näki keltaista kastenia tankattavan esimerkiksi kuopiossa motarin rampilla, se olin minä. :D Seuraavaa reissua varten pitää ilmanottoreikään pistää hyttysverkkoa ja kaasulämmitin heittää mäelle. Tuottaa kosteutta niin maan perusteellisesti. Reissun pituus oli hyvin mitoitettu kun kytkinvaijeri katkesi reissua seuraavana päivänä, melkein kotipihaan.
×
×
  • Create New...