Jump to content

Meto

Members
  • Posts

    365
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Meto

  1. On 7.8.2018 at 9:03 PM, VW-63 said:

    Jos hihnapyörä+triggeri on päässyt kääntymään niin eikö ajoitus kannattaisi laittaa ihan aluksi siihen kohtaa missä sen alunperin pitikin olla. Eikä tähän ajoituslappu tarvitse. Katsomalla tulpan reijästä ykk, varmistamalla venttiileistä, että ollaan oikealla tahdilla ja sitten triggeri siihen kohtaan mitä megassa on aseteltu triggerin paikaksi. Näin sen saa varmasti muutaman asteen tarkkuudella kohdalleen ja koneen käyntiin. Varmistus/hienosäätö sitten lampulla.

    Tämä tarkistus varmaankin jo tehty? 

  2. Moro jos hihnapyörä ja triggeri on pyörähtänyt niin ajoituslamppu näyttää aina vaan oikeaan kohtaan koska kipinä tulee triggerin mukaan. Vaikka olisi varttikierroksen pielessä. 

     

    Edit. Jos siis olet vain ajoituslampulla tarkistanut 

  3. On 27.5.2018 at 7:11 PM, ARTO said:

    Hirvee rytöläjä mutta jos menee ruiskustrokerilla vartin alle 13 sekunnin, peukutan isosti:)

    Meneehän se.. 😀 

    • Haha 1
  4. Jos vähäsen pilkkua viilataan, niin 94mm syltyssä 3,5mm seinämä yläpäässä ja 90,5mm syltyssä 3,75mm. Tämä tieto Cima Mahlen paperista kun ei oo käsillä nyt noin pieniä sylttyjä että vois mitata. Tosin 90,5:sia ei oo tainnu mulla koskaan ollakaan..

    Ok jostain löysin mitaksi 3,55 mm 94 putkille

  5. Oisko joku tukos imulinjassa..onhan sulla pumppu tankin alapuolella? Nuohan ei juuri ime,polttoaine pitää tulla vapaasti pumpulle.

    Ja 8 mm imulinja on varmaan turhan pieni..

    Itsellä on painepuolella suodatin.

×
×
  • Create New...