Jump to content

Arska

Members
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Jyväskylä Suomi Finland
  • Ajoneuvot
    T3 -72

Recent Profile Visitors

1127 profile views

Arska's Achievements

  1. Meinasitko paloitella tuon korin tuosta keltaisesta? Minkä ikäinen tuo on?Itsellä -72 mallin auto. Mulla on takapää ottanut iskua ja olisin tuota luukusta (lukkopesästä) alaspäin koko takahelmaa vailla. Takalokarit saattaisi myös kiinnostella jos ei kovin ruosteessa.
  2. Kätevät ja taitavat kädet tekee täydellistä jälkeä:) Mukava seurata tätä.
  3. Mistä tuo hammastanko on kotoisin. Itsekin sellaista kaipaisin. Mukavan näköistä kun projekti etenee:)
  4. Iso kumarrus;-) Eri hiano peli
  5. Ah. Tosi hyvejä kuvia. Paikalle pääsemättömälle vie melkein tunnelmaan:-)
  6. Jahas. Pari kuvaa ois taas ihan pienestä edistymisestä. Kesällä ollut vissiin jotain muutaki tekemistä kuten mp:llä ajoa ym. Noh jos tuo syksy toisi taas voimia rakenteluun. Pohjalevy ja irto-osat sai pohjamaalin sekä eilen pintamaalin niskaansa.
  7. Siistiä matkustamista ja koittelin nostella kättäkin perjantaina vastaantullen jossain perhon ja vetelin välillä :-)
  8. http://www.kainuunautotex.fi/ Löytynee monenlaista kangasta ja saa mallipalojakin postin kautta. Suosittelen.
  9. Tossakin oli jotain http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/11083-viisysi%C3%A4-viilaamaan/page-5 kun selaa sivua alespäin
  10. Kivan näköinen kapine. Onnea papereille.-) Ja ennen kaikkea melko ruosteeton yksilö
  11. Tarkemmin tutkailin tuon taka-akselirungon jousilattojen takaa ja se näyttää erittäin ehjältä, samalla purkasin vääntösauvat lattoineen pois. Kumit oli kylläkin ikäisensä eli jotain uutta kaipaa. Samalla mietiskelin että josko laittelis säädettävät latat tuohon. Noita lattojen suojakuppeja varmaan löytyy uusia ettei tarvi niitä harsia. Oli muutama ihan pieni syöpymä.
  12. Olipa hyvä että löytyi autolle uusi talli ja vieläpä oikeen "panelikatolla", ettei tuo inspiraatio katoa kokonaan. Iso käsi projektille:-)
  13. Kiitokset kannustuksesta, voihan se niinkin olla. Harrastaminenhan ei maksa mitään......vai miten se meni, any way. Tukivarsia olisin vailla jos vain löytyisi vähän ehjemmät. Saa noista varmaan värkkäämälläkin ihan hyvät. Budjetti on vielä tässä vaiheessa aika pieni mutta voihan se ajan mittaan kasvaakin. Tais tähän mennessä suurin investointi olla nuo pohjalevyn puolikkaat. Tunteja en ole ihan hirrrrveesti uskaltanut laskea;-)
  14. Taka-akselin kunnostus alkakoon. Hiekkapesun jälkeen löytyi jonkun piilottamia pääskyn pesiä tukivarsista sekä korroosiovaivoja. Kaiken saa näköjään hyvin piiloon reilulla määrällä alustamassaa:-) Noh uutta peltiä selkään sekä maali päälle niin hyvä tulee.
×
×
  • Create New...