Jump to content

Skipi_

Members
 • Posts

  119
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kouvola
 • Ajoneuvot
  t-1 -73

Recent Profile Visitors

1169 profile views

Skipi_'s Achievements

 1. Käyt Ketsa paikallisessa gummikorjaamossa pyytämässä että ampuvat sen vanteelle. Itse olen laittanut kompurasta painamaan ilmaa venttiilille (sisuskalut pois) ja samalla nykäissyt ilmakanuunalla kumin vanteelle.
 2. KYLLÄ. Mielestäni 50€ ei ole tuosta paljon. Itse tuen paikallista pikkupajaa aina tilausuuden tullen, koska jos/kun ne häviää jää vaan nuo isommat pajat joilla hinnat pilvissä ja toimitusaika saatana vuoden. Tämä oma mielipide :)
 3. Vastausta kysymykseen en osaa sanoa, mutta keltsun Abc:n viereisellä Fixuksella on uusia kuplan pumppuja hyllyssä...
 4. HIENO! Itse sain tänään uuden startin kiinni kuplaan. Kyllä on mukava kun ei tarvi sahata tai työntää käyntiin, vaikka kyllähän se kuntoa kasvattaa :)
 5. Tuossa CB:n sarjassa tuo stoppari(kuvassa vasemmalla) sekä se itse vipu tulivat erikseen, kun taasen orkkiksessa se on samaa palikkaa. Mutta eipä tuo tyhjäkäyntiruuviin osuva vipu, mihin tulee myös vivusto kiinni osu tuohon tyhjäkäyntiruuviin muokkaamatta...
 6. Oikealla orkkis ja vasemmalla sarjan mukana tullut erillinen stoppari-prikka... e. taidan kokeilla laittaa toiseen päähän akselia tuon orkkis-stopparin ja jättää tuon uuden pois.
 7. Nostetaas vanhaa. Tuli pikku probleema tuon CB:n vaihtosarjan kanssa. Tuon sarjan mukana tullut vastaava osa tuon osanumero 110:n kanssa ei käy (tai sitten en vain osaa) Tuossa alkuperäisessä tuo akselin hahlo on 90 astetta eri kulmassa kuin tuo vaihtosarjan mukana tullut... Onko ideoita? Teetänkö tuon osan tuossa kyläpajalla vai onko jollain linkkiä tuohon osaan (joka majailee siellä kiven alla)
 8. Kouvolan Hiflexistä haettu paksut kumiputket sekä ohuemmat letkut viime syksynä.Jossain luki että täyttöputken kumiosien ja peltiputkien väliin pitäisi laittaa tiivisterenkaat?
 9. Mahdollista kyllä. Laitetaas korkki tilaukseen.
 10. Onko ideoita missä vika: Bensa haisee kuplan kabiinissa sen verran rajusti että koko kylän liimanhaistelijat yrittää kyytiin Otin vaihdekepin pois ja haistoin runkotunneliin jos vaikka putki olis poikki mutta ei haissut siellä yhtään. Bensaletkut uusia ja hyviä, ei kangaspäällysteisiä. Minkälainen tankin huohotus kuuluisi -73 kuplassa olla. Äkkiseltään tänään en huomannut tuossa mitään mistä saisi korvausilmansa?
 11. Hui saakeli että on kapine hinnoissaan! Ei ehkä meikäläisen perse kestä tuota :)
 12. Kiitos lasse. Tarkoitatko keskiputsarilla tätä:http://www.aircooled.fi/tuote/1504/ilmanpuhdistin-idf-drla-kaasuttimiin-kromattu
×
×
 • Create New...